Jautājumi par SpānijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Spānija
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
Labdien! viena no vietām, kur dzīvosim, ir Blau Punta Reina. Pastāstiet man, kā jūs varat iznomāt laivu, laivu, laivu, tas viss ir vienāds, bet ar navigatoru un pieturām, lai peldētu līčos. mēs esam 8 cilvēki, bet mēs principā varam pievienoties citiem ekskursijā, bet ne pārāk liela laiva un miljons cilvēku. Vēlams netālu no mums vai kaimiņu līčiem.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Viesnīcas gide (no firmas Odeon) Fiļimonova Aelita mūs pievīla, neveicot atlaidi, izkrāpjot šo naudu. Visas biļetes, kuras viņa mums diez vai varēja pārdot, bija vai nu viņa izsniegusi uz citu cilvēku vārdiem vai uz citām viesnīcām. Un man un maniem bērniem bija jādodas uz citām viesnīcām, lai mūs no turienes paņemtu. Reiz viņa norādīja autobusa gidam citu viesnīcu, un nejauši (mūs tikko pamanīja uz ceļa) mēs iekāpām savā autobusā. Nopirkām 3 ekskursijas uz 4 personām un 1 dārgu ekskursiju uz 1. Kopējā summa bija virs 550 eiro. Mums bija tiesības uz 7% atlaidi. Tomēr Aelita sacīja, ka šobrīd ir "karstā sezona" un nekādu atlaižu nav. Odeon Tours uzticības tālrunis mums norādīja pretējo. Kur var sūdzēties par tik negodīgu darbinieku?
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 19 atbildes
Internetā ir daudz vietņu, bet kuru izvēlēties?... Pērkot pie kases, cik saprotu, ir dārgāk? Pateicos jau iepriekš.
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Mums nepatīk visu laiku gulēt pludmalē. Kādas citas apskates vietas atrodas tuvumā, ko varat apmeklēt? Un vai Benidormā ir iespējams iegādāties grupu krievvalodīgo ekskursijas? Ja kāds izmetīs saiti uz tūrisma aģentūras vietni, būšu pateicīgs. Individuālie ceļveži nav ieteicami.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Draugi! Iesakiet uzticamus restorānus Palmā. Es gribētu izmēģināt vietējo virtuvi) viss labs garastāvoklis.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
(tāpat kā kameru uzņem darbinieki)
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kas ir iekļauts ēdināšanas plānā “viss iekļauts”, dzērieni pusdienās un vakariņās ir bez maksas?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs vēlamies šajā viesnīcā pavadīt ģimenes brīvdienas, taču ceļojumu aģentūra apgalvo, ka nav "puspansijas" veida ēdināšanas. Kas atpūtās, pastāstiet man, lūdzu.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl