Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BulgārijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bulgārija
1 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kuru uzņēmumu labāk izvēlēties? Vai arī var pasūtīt uz vietas?
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Kurš var pastāstīt, kā iznomāt automašīnu un kādas ir automašīnas nomas iespējas Bulgārijā Zelta smiltīs?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs ar vīru dodamies uz Nesebāru, uz viesnīcu bez ēdienreizēm. Pastāsti man, kur var paēst garšīgi un lēti. Gribētos nogaršot vietējos ēdienus.Un cik man vajadzētu paņemt diviem uz 12 dienām?
8 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 19 atbildes
Atceros "Pomorie", "Sunny Beach". Vai tagad tādas pastāv, cik maksā, kur izdevīgāk pirkt? Kādus citus stipros dzērienus jūs ieteiktu?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Tikai šogad pamanīju negatīvas atsauksmes par čigānu apkaimi pludmalēs, viesnīcu tuvumā. Kur Pomorijā tie visbiežāk sastopami, biotopu zonas?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai pašā pilsētā ir liels lielveikals. Vai ir kāda kulinārija? Kur var dabūt lētus dzērienus?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Plānojam atvaļinājumu 2016. gada jūnijā St. Vlas, viesnīcā Venus. Ēdināšana netiek nodrošināta, virtuves nav. Cik dārgi maksā ēst restorānos. Ja iespējams, levā vai eiro. Vai arī labāk ir meklēt puspansiju?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
plānojam ar sabiedrisko transportu doties ekskursijās uz Varnu, Balčiku. Mums ieteica iepriekš Google izdrukāt maršrutu, bet es nesapratu pašu principu, lai gan zinu labu datoru, kā to izdarīt. Kā izveidot maršrutu?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vēlos uzzināt par viesnīcas apkārtni, vai ir smilšaina pludmale bez sauļošanās krēsliem un vai šī vieta ir piemērota klusai un relaksējošai atpūtai? Pateicos jau iepriekš! Uz Bulgāriju braucam pirmo reizi.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kāda ir cena? vai ir vērts to ņemt? laikam dārgi? vai jums ir nepieciešams kartes konts?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es gribētu redzēt Nesebras brīnumu, bet, ja tas ir tālu, es domāju, ka tas nav tā vērts?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl