Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MelnkalneVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Melnkalne
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai ir tālu līdz Mogrenas pludmalei? Vai tuvumā ir restorāni, veikali, tirgi?) Vai numuriņi ir tīri un kaut kas par viesnīcu, pretējā gadījumā atsauksmes nav vispār)
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Laba diena! Vai tuvumā ir bezmaksas autostāvvieta? Un vienīgais veids, kā nokļūt jūrā, ir pa kāpnēm? Vai arī pa ceļam var aiziet līdz pludmalei?
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kas iznomāja automašīnu Petrovacā? Lūdzu, dalieties savos iespaidos.
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Draugi, sakiet, lūdzu, vai tuvumā ir kafejnīcas-restorāni? Izīrēt mašīnu? Pateicos jau iepriekš. Olga.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Mēs vēlamies iznomāt velosipēdus Budvā / Becici / kaut kur citur tuvumā. Vai kāds ir saskāries ar šādu pakalpojumu? Un kādas varētu būt izmaksas?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki. Vai istabās ir virtuvīte un kas tajā ietilpst? iet ar bērnu
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Atteikties par pārtikas cenām kafejnīcās ..... paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Braucam uz tavu villu pēc 1 nedēļas, vēlos uzzināt vai villā ir internets?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
kā nokļūt Trsteno pludmalē no Rafailovici?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Par ko ir šis jautājums. Gids nāk mūs izvest ekskursijā uz natu. Durmitor parkā 7-00. Vai mums būs laiks paēst brokastis?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Gribam septembrī aizbraukt uz Melnkalni, apskatīt vairākas pilsētas, bet tikai ar pludmales brīvdienu mums nepietiek un gribas kārtīgi izstaigāt un apskatīties. Vispār palīdziet man izveidot vairāk vai mazāk normālu maršrutu, sākot no Tivatas.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Jūnijā dosimies uz Melnkalni. Lūdzu, pastāstiet man, kurš veica autotravel. Pirmkārt, mani interesē ceļojums uz Trebenji un Dubrovniku. Spriežot pēc kartes, attālums nav liels, taču tās ir divas dažādas valstis. Vai ir iespējams apvienot braucienu vienā dienā un vai tas ir jādara? Robežšķērsošanas iezīmes? (Atvērta Šengenas vīza). Kur vēl doties un ko redzēt Melnkalnē? Paldies jau iepriekš, Pāvel.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai tas sasildīs?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl