Jautājumi par HorvātijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Horvātija
Man nepatīk piepildīties naktī un rindas ēdamistabā. Bet, ja istabā nav pat ledusskapja, tad ēdiens ir neaizstājams. Es būtu devusi priekšroku pusdienām, nevis vakariņām. Vai kāds ir mēģinājis mainīties?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ir vērts doties kopā ar jauniešu grupu. Vai tur būs jautri, vai ir pietiekami daudz vietu un cilvēku? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Приветствую, путешественники- отзовитесь кто отдыхал в Урании2* - как там с оборудованием кухни, посуда, плита имеется?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien visiem, es meklēju jebkādu informāciju par Stari Grad pilsētu Hvaras salā (veikali, tirgi, automašīnu un velosipēdu noma, ekskursijas, atrakcijas...) Lūdzu, atsaucieties, kurš bija atvaļinājumā!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
horvātijas ēdiens
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Ēdam, lai atpūstos ar jauniešu kompāniju
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Lasīju atsauksmēs par Laguna Materada viesnīcu, ka vilciens uz Poreču ved tikai līdz 16.00. Kā atgriezties viesnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cik naudas vajag pusdienām (ne šikām) kafejnīcā Porečā vai krastmalā, ja 1 pieaugušais + 1 bērns (meitene 11 gadi).
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Uzrakstiet, lūdzu, ko nozīmē ēdienkartē esošās vakariņas, vai ir jāpasūta iepriekš, vai ko atvedīs pēc restorāna ieskatiem, jāmaksā par tēju, kafiju, tiek piedāvāts vīns vai nē? Vai ir vērts sarunāties par pateicību, lai viņi dod lielāku skaitli?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Labdien. Plānojam šogad pastaigāties pa Dubrovniku. Interesē lēti, bet garšīgi restorāni, kur var ēst zivis un gaļu)) Vai kāds var man pateikt, kur tieši atrodas laivas? Lokrum un cik maksā braukšana turp un atpakaļ) Un vispār, kā var organizēt pārvietošanos pa Dubrovniku 1 dienu. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
vai cavtatā ir pastaigu vietas: promenāde, centrālā iela ar veikaliem, parks.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es dodos apmeklēt Trogir pirmajā septembrī un radās jautājums: Gribu pamēģināt makšķerēt no krasta, vai tam ir jēga un vai tas nav aizliegts likumdošanas līmenī? Ja jums ir vairāk informācijas - lūdzu padalieties, tā būs ļoti interesanta un izzinoša ne tikai man.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
jūsu ceļojuma iespaidi. Plānojam doties 25. augustā.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Lūdzu, pastāstiet man, cik maksā velosipēdu noma Makarskā, Vai Makarskā un tās apkārtnē ir daudz automašīnu nomas vietu?
Šovasar dodos uz turieni atpūsties un vēlētos uzzināt par "šūpuļkrēslu"
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Vēlos nogaršot pēc iespējas vairāk jūras velšu ēdienu, kurās kafejnīcās vai restorānos Makarskā?
lai nebūtu garlaicīgi un interesanti pavadīt laiku))
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Ceļojam ar 7 cilvēku kompāniju, īrējam auto, rezervējām māju Krkas salā. Kā var pavadīt 10 dienas visaktīvāk un skaistāk??? Ja iespējams, apskatiet visus šīs valsts skaistos stūrus ??? Ņemiet vērā, ka mēs tur būsim pirmo reizi :))))
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Kuras ir svinību vietas un viesnīcas Horvātijā?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Mūsu ekskursijā ir iekļautas tikai brokastis. Cik vidēji maksā pusdienas (pirmā, otrā, salāti) un vakariņas (otrais, salātu dzēriens). Vai varat ieteikt kādu ekonomisku variantu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
jūrnieks no Splitas vai no Pūlas
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pliz, saki, lūdzu, vai pastaigas attālumā ir bāri un vismaz viena diskotēka?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Interesē niršana Horvātijā.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki.Pasakiet lūdzu kādu kūrortu izvēlēties ceļojumam lai nebūtu garlaicīgi.Pludmale interesē oļi nevis betona plātnes.Ceļo 2 pieaugušie.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Esmu mūziķis un pavadīju daudzas ļoti vasaras sezonas Vācijā pie Bodensee.Gribētu mainīt savu vietu, un mani ļoti interesēja bezvīzu Horvātija, bet neviens pat nezina, vai viņi spēlē kafejnīcā? un biežāk kurās pilsētās redzējāt/dzirdējāt/vijolniekus,saksofonistus,ģitāristus.Pats spēlēju akustisko spāņu ģitāru.Viņi raksta par ko ēda un ko redzēja,bet ne vārda par mūziku,un tas mani skumdina, ka tur nav restorānu mūzikas vai, vēl ļaunāk, tas ir aizliegts!
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Vēlos informāciju par šo viesnīcu
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es lūdzu jūs palīdzēt un atbildēt visiem tiem, kas atpūtās Makarskā. Vai jums tiešām ir jāiegādājas jūras ežu čības savām brīvdienām Makarskā? Un ja jā, vai tos ir iespējams iegādāties jau Horvātijā un cik tie maksā? Paldies par atbildi! Tatjana
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Esam šauros apstākļos, tāpēc gribam par savu naudu vairāk bonusu, saprotiet pareizi - nevis alkatība...
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai dzērieni tiek piedāvāti visas dienas garumā (VISI) vai tikai ēdienreižu laikā? Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl