Jautājumi par Čehu RepublikaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
TOP 5 pazinēji Čehu Republika
pēc 30 dienu laikā atbildēto jautājumu skaita
1
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums
2
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums

Vairāk par Čehu Republika
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Laba diena visiem. Pastāsti man, es braucu ar mašīnu uz Čehiju. Kas nepieciešams, lai šķērsotu robežu ar automašīnu? Pase skaidra, kas vēl?
8 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 32 atbildi
Cienījamie tūristi!! Pastāstiet man, lūdzu, kur Prāgas centrā doties uz pienācīgu krogu. Nogaršojiet īstu čehu alu. Ne jau tūristiem domātā, bet ko izmanto paši vietējie iedzīvotāji.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
piemineklis kam pie merlin hotel
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mani dārgie tūristi, liels paldies par palīdzību, ko jūs man sniedzāt ar visiem jūsu pūliņiem pirms ceļojuma uz Prāgu. Jūsu atbildes man ļoti palīdzēja. Tagad manai draudzenei ir vajadzīga palīdzība.Visu, ko uzzināju, es viņai izstāstīšu un visu iedošu. Vienīgais, ar ko es nevaru jums palīdzēt, ir labākais veids, kā nokļūt no viesnīcas Adeba līdz Vāclava laukumam. Viesnīca atrodas Karlīnas rajonā, manā Kritsikova ielā. Ja kāds kaut ko zina, lūdzu palīdziet, būšu ļoti pateicīgs. Paldies Alīna.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kurš svinēja Jauno gadu Prāgā? Kur ir vislabākā vieta, kur to darīt? Laukumā starp masām vai pie iepriekš rezervēta galdiņa restorānā? Paldies visiem par atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dodamies ar vīru septembra sākumā uz nedēļas nogali Prāgā pastaigāties .. ko noteikti vajadzētu redzēt? Bez tilta?
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
Labdien. Interesē šādi jautājumi: 1. Kur īsti ir valūtas maiņas punkts ar arābiem pie Prāgas muzeja? 2. Kur es varu iegūt (lejupielādēt/iegādāties) detalizētu Prāgas karti? 3. Kur ir labākā vieta, kur paēst Prāgā? 4. Kur Prāgā atrodas autoosta? 5. Kas Tev pašam jāredz Prāgā 2 dienu laikā? 6. Kādi laikapstākļi ir septembra otrajā pusē? 7. Kur ir vislabākā vieta, kur ēst Prāgas kūku? =) 8. Ko jūs vispār iesakāt))) Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Citu dienu lidoju uz Prāgu.Ir par vēlu atteikties no ceļojuma,gribu zināt vai Prāgā ir ekskursijas.Gar Vltavu un Karlovi Vari federālās tūrisma aģentūras mājaslapā aizliegumu šim nav valsts, kas ir dīvaini. Kā būt un ko darīt?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Ziņojiet par diētisko pārtiku viesnīcā Pacific Hotel vai Vltava-Verounka
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
vai jūlijā ir atlaides?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, kas februārī bija Prāgā. Kā tur? kas interesants? pastāsti man, ko vari
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Pirmo reizi braucu uz Prāgu uz Jauno gadu ar nakšņošanu šajā viesnīcā. Visas atsauksmes par viņu ir vecas. Vai kāds tur nesen ir uzturējies? Pastāsti man, kā ir tagad, ēdiens, darbinieki, atpūta? Es eju viens. Kur var svinēt Jauno gadu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Laba diena visiem. Lidojam uz Prāgu. Ierodamies 7 no rīta, reģistrēšanās viesnīcā 12. Vai kāds ir saskāries ar šādu situāciju? Jūs nevarat staigāt pa Prāgu piecas stundas no rīta. Vai ir kāds veids, kā nokļūt viesnīcā tik agri?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Mēs ar draudzeni dodamies Čehijas mozaīkas tūrē, 31. decembrī esam Prāgā. Vai mums vajadzētu pasūtīt Jaungada vakariņas viesnīcā vai labāk izvēlēties svinību programmu. Kā tur notiek Jaungada svinības?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
kas brauca ar autobusu, sakiet: ko ņemt līdzi (dvielis, šampūns..., kādu apģērba formu izvēlēties (lai būtu ērti), cik maksā aptuveni 1 pusdienas (vakariņas), vai ļoti nogurdinoši transfēri ( no Krakovas uz Prāgu), Jaunajā gadā labāk nakšņot Prāgas laukumā vai pasūtīt vakariņas restorānā...
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Labdien visiem) Nestandarta jautājums - vai ir iespējams apmeklēt normālu pludmali pilsētā un cik tas maksās?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs ar vīru jūlijā braucam uz Karlovi Vari.Kāds tur laikapstākļi,ko ņemt līdzi,kur doties ekskursijās,cik maksā auto īre,vidējā cena vakariņām diviem? Dalieties pieredzē un iespaidos!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kā nokļūt tornī no centra (Kārlza tilts)
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Vai vasarā viesnīca darbojas lietainā un aukstā laikā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kādas procedūras ir paredzētas osteoporozes ārstēšanai
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
aprīļa beigās dosimies uz Prāgu uz 6 dienām.Gribu zināt kur vakarā var iet uz diskotēkām,bāriem,klubiem!Pa dienu ekskursijās,vakarā izklaidēties!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Mums ir vajadzīga Krievijā pieņemta virtuve (gaļa, kartupeļi, pelmeņi utt.) un lēta
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāstiet man, lūdzu, dažas jautras vietas Prāgā, kur tiešām var labi pavadīt Vecgada vakaru. Es dodos ar savu draudzeni uz Jaungada brīvdienām. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kur ir labākā vieta, kur rezervēt ekskursijas? Un kā ar atpūtu? Vai vakarā ir kur aiziet papļāpāt?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Mani interesē autobusu tūres pa Eiropu, vai ir vērts tajās doties vai ir kādas nianses?
14 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 15 atbildes
Vai tiešām sāls alas apmeklējums un citas līdzīgas procedūras viesnīcā ir bez maksas?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl