Jautājumi par MarokaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Maroka
Labdien! Lūdzu, pastāstiet man, kuru numuru labāk lūgt, reģistrējoties (ar skatu uz baseinu vai ....). Viņi saka, ka viesnīca atrodas blakus ceļam un tāpēc ļoti trokšņaina. Es gribētu klusumu. Turklāt vai istabā ir tējkanna un fēns? Paldies! Elena
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
būsim viesnīcā no 29.12.13 līdz 01.08.14, 4. janvāris ir mana dzimšanas diena, vēlos uzzināt vai šajā viesnīcā ir tradīcija apsveikt dzimšanas dienas cilvēkus?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, vai es varu iegādāties ekskursijas no vietējiem uzņēmumiem viesnīcas tuvumā un Founty rajonā un kur es varu to izdarīt, kādas ir aptuvenās cenas? Mums ir tikai brokastis, kur vakariņot_kur ir garšīga nacionālā virtuve? Vai tas ir tālu no viesnīcas? Ko tu iesaki?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es plānoju atpūsties Marokā ar nosacījumu, ka mans jaunietis, kurš ir Marokas iedzīvotājs, dzīvos kopā ar mani istabā. Vai tas ir iespējams?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Ja brokastis, vai būs iespēja kaut kur citur paēst pusdienas un vakariņas? Un kā ar cenām, vai lētāk ir ņemt puspansiju vai pusdienot kafejnīcā? Un kāda ir kafejnīcas ēdiena kvalitāte? Ko visi raksta par ūdeni, un kā ar ūdeni? Vai jums kaut kas jāņem līdzi?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki! Pastāsti, lūdzu, uz kuru kūrorta vietu doties atpūsties, lai nebūtu garlaicīgi.Ceļo 2 pieaugušie Kuru mēnesi izvēlēties ceļojumam?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Vai viņi māca sērfot netālu no viesnīcas, vai arī jums ir jādodas kaut kur speciāli ?!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
Paņemt aprīkojumu?
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 4 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl