Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par GrieķijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Grieķija
Es ceļoju viens. Vēlējos noskaidrot, vai man būtu droši ceļot pa salu vienam. Konkrēts maršruts no Alykanas uz ziemeļu ceļa līdz Xigia pludmalei. Noteikti visā ceļa garumā ir dažas iestādes, tāpēc iet nebūs bail.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien visiem, es došos pēc iespējas ātrāk, pastāstiet man, kur jūs varat spēlēt labu pokeru?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien!Jautājums: kā nokļūt no Paralia Katerini uz Platamonas, Neo Pori?Pasakiet tuvākās labās pludmales P. Katerini, vai kāds var pastāstīt par savu atpūtu P. Katerini 2017.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Labdien. Uz Grieķiju dosimies jūlija beigās 20. datumā, un mūsu izvēle svārstās starp Krētu un Rodu. Pirmkārt, viņus interesē pludmales, tad 3-4 zvaigžņu viesnīcas. Pasaki man lūdzu!
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Kur īsti ir labāk atpūsties maijā Grieķijā? (salas, Atēnas). Vai varat man palīdzēt izvēlēties viesnīcu?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
Labdien! Mēs ar vīru dodamies uz šo viesnīcu no 29.maija uz 11 dienām. Gribētos saprast, cik ērti vakaros izkļūt no viesnīcas? Vai ir kāds sabiedriskais transports, taksometrs
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki! Man ir jautājums ikvienam šāda veidam. Grieķijā vēlos iegādāties lētu nekustamo īpašumu jūras krastā, ir informācija, ka var sanākt kaut kur ap 15 tūkstošiem eiro. Vai tas ir īsts? Ierobežotu laiku plānoju tur atpūsties kopā ar ģimeni. Un pārējā periodā - īrēt. Lai 5 gados pilnībā kompensētu izmaksas un pēc tam saņemtu tīro peļņu. Es lūdzu jūsu domas un idejas šajā jautājumā. Pateicos jau iepriekš.
8 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 20 atbildes
Kurš bija viesnīcā Forest Park, pastāstiet, kā tur ēd? Vai pieaugušajiem pietiek ar puspansiju? Vai vakariņās pasniedz gaļu, augļus? Kādā daudzumā? Dzirdēju, ka nav bufetes un šefpavārs pats liek traukus. Ko darīt, ja cilvēks nav ēdis? kā būt? Joprojām interesē. Cik tālu ir līdz tuvākajai pilsētai? Vai ir iespējams staigāt. Šo viesnīcu iesaka tūrisma operators Mouzenidis. Vai vari viņam uzticēties?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kā ir ēdināšana viesnīcā? vai ir iespējams bez problēmām uzpildīt automašīnu? Kā ar bankas kartēm? Kāda šobrīd ir attieksme pret tūristiem?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 16 atbildes
Vai ir iespējams pasūtīt ēdienu, nevis tikai pagatavot pats?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl