Jautājumi par VjetnamaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Vjetnama
uz šo viesnīcu braucam pēc "brokastu" sistēmas, lasīju, ka ēdiens viesnīcā ir dārgs un kafejnīcas tuvumā nav
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 2 atbildi
Labdien.Vai ir kāda informācija par Longhai kūrortu? Infrastruktūra, restorāni, veikali.Kur paēst vakarā.Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai snorkelēšana Vjetnamā ir tāda pati kā Ēģiptē? Vai arī man jāiet un jāpērk atsevišķa ekskursija? bet tikko izgāja no viesnīcas nirt un redz kā Ēģiptē tāda nav?
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 30 atbildes
Sveiki!Vai kāds ir devies ceļojumā uz Ebony Island? Man ļoti patīk snorkelēt, taču lasīju, ka Ņatrangā tas nav pieejams. Kā izeju varat doties dienas braucienā uz koraļļiem par 30 dolāriem. Ja ir vēl kādi snorkelēšanas varianti, sakiet, lūdzu!
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kādas ir brokastis viesnīcā un minibārs - maksas vai bezmaksas "superior" numuros?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāsti man, vai Nha Trang ir naktsklubi ar diskotēkām?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cienījamie foruma dalībnieki, kuri bija Nha Trang, lūdzu, atbildiet, vai tur ir kokosrieksti? Mans bērns ir ĻOTI noraizējies par šo problēmu. Mēs lasām par visiem augļiem, bet viņi nekur neraksta par kokosriekstu. Bijām Tae, mums taisīja kokteili no kokosriekstu sulas - tur pievienoja pienu un ledu, bija ļoti atsvaidzinoši un garšīgi. Tagad mans bērns vēlas to pašu.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kādi laikapstākļi ir Vjetnamā marta otrajā pusē? Kur ir labākā vieta, kur doties? Kādas ekskursijas apmeklēt? Apgaismojiet, lūdzu.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Un ekskursijas Vjetnamā ir dārgas, vai varat pateikt aptuvenās izmaksas
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Sakiet, vai jums ir badmintona laukumi ar marķējumu un tīklu? Baykal1975@mail.ru
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kā viņi pavada Vecgada vakaru centrālajā pilsētā? Jāpasūta svinīgās vakariņas restorānā, vai labāk ir pavadīt laiku ielās vai pludmalē?
Numura aprakstā teikts, ka tikai bezmaksas brokastis.
Ir izdevīgs piedāvājums 6. februārim INDOCHINE NHA TRANG HOTEL 2 * (NHA TRANG) Kādi laikapstākļi ir februāra pirmajā pusē šajā kūrortā, kas zina, ko par šo viesnīcu? Es atradu ļoti maz atsauksmju par to.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Meklēju tos, kuri vēlas veikt lielu ceļojumu pa Indoķīnu, aptverot uzreiz 4 valstis-Vjetnama,Laosu,Kambodžu,Taizemi.Man ir liela pieredze šādu braucienu organizēšanā.Maršrutu veidoju pati,tāpēc varu garantēt interesantu un izzinošs piedzīvojums par adekvātu cenu. Ceļojuma datums: 13.07-27.07 Gatavs atbildēt uz visiem jautājumiem.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 26 atbildes
Sveiki! Janvāra sākumā dosimies uz Palmīru. Vai kāds var pastāstīt vairāk par motociklu nomu? Mēs vēlamies apceļot valsti. Vai tuvumā ir noma, apdrošināt, ķiveres, tiesības utt??? Un par makšķerēšanu - ja iespējams. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kurš būs NG viesnīcās?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Cienījamie ceļotāji!Braucam uz Pegasus Hotel,Ke Ga piekrasti,Phan Thiet.Lasām šausmīgas atsauksmes par restorānu un kafejnīcu trūkumu tuvumā un vairākus kilometrus apkārt. Pastāsti man, vai tā ir taisnība?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Būsim uz NG Mui Ne, gribētos (un ne reizi vien) uz SPA uz masāžu.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kā ar dzeramnaudu Vjetnamā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl