Jautājumi par Spānijaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Spānija
5 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes
Sveiki! Septembrī plānoju ar meiteni lidot uz Kosta Bravu (precīzu vietu vēl neesam izlēmuši, bet izvēlamies starp Blanesu, Loretu un Tosu) atpūsties. Vēlos uzzināt, kādas ir aptuvenās cenas precēm tirgos, kur labāk pirkt? Tāpat interesē, vai ir vērts tur pirkt drēbes/apavus?
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Es redzu daudz aviobiļetes un autobusu biļetes. Bet es nezinu, vai tas tiešām ir izdevīgi vai vienkārši tā rakstīt? Es saprotu, ka katram ir dažādi budžeti, bet par to, kāda ir labākā cena (no x $ un līdz x $) uz Eiropu un Āziju 2 virzienos.
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai ir iespēja uz vietas iegādāties suvenīrus un sīkumus?Vai par šo ir jābrauc uz Barselonu?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai ir iespējams to iegādāties? kur ? Un cik tas maksā vismaz aptuveni? Mēs ar vīru atpūtīsimies Salou, varbūt tur var nopirkt vai tomēr Barselonā?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Cienījamie tūristi! Kurš nopirka kastanetes Spānijā? Vai tie ir pārdošanā suvenīru veikalos, kādi un cik vidēji maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Man patīk stilīgi klasiski moderni apģērbi. Vai šajā centrā tāds ir?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Braucam uz Spāniju, gribu nopirkt sporta apavus(futbola zābakus).Pērciet Spānijā vai Krievijā, ko vien ieteiksiet. Liels paldies!!!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Viņi saka: Spānija ir tikai iepirkšanās. Vai tā ir? Dodamies uz Kostabravu. Papildus atrakcijām būs arī iepirkšanās. Ko tur var nopirkt interesantu, noderīgu un atvest mājās? Interesē ēdieni, dzērieni, apģērbs un aksesuāri. Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Vai ir kāds labs moderns apģērbs? Kur to iegādāties Barselonā?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kā ir ar maksājumu ar kredītkarti? cik veikalu un restorānu, kafejnīcu ar tādu iespēju kā bezskaidras naudas maksājums? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Es šodien lidoju no Barselonas ar tax free čekiem rokās.apzīmogots muitā.bet nesanāca naudu saņemt sakarā ar to ka Barselonā nauda tiek saņemta pirms reģistrācijas lidojumam.un tad jo trakulīgās rindas.bet vispār ir aploksnes no veikaliem..bet nezinu kur sūtīt lidostā darbinieki paskaidroja ko vajag Madridē vai pēc dzīvesvietas attiecīgajās bankās.bet mēs nav kemerovā tādas bankas kas strādātu ar tax free sistēmu.Žēl ka 1500 eiro ja pazudīs..
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
pirkumiem
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Plāno atvaļinājumu oktobrī
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Vēlos uzzināt vai tur ir nopērkami labas kvalitātes aitādas mēteļi un āda un kādas ir cenas tiem?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl