Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par GruzijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Gruzija
Pavasarī braucam uz Gruziju, kurš bija delfinārijā, padalieties iespaidos, vai tur ir iespējams peldēt ar delfīniem?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien, vai ir iespējams pasūtīt vakariņas istabā un cik tās maksā
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki.Pastāstiet labus gidus vai aģentūras kas vada interesantas ekskursijas no Tbilisi.Būsim Tbilisi no 8. līdz 25.septembrim.Ja būs kas vēlas pievienoties būsim priecīgi.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Man bija jāiet ne vienam, bet apstākļi bija tādi. Meklēju kādu (vēlams meiteni vai kompāniju.) Lai nebūtu tik skumji pastaigāties un atpūsties Batumi pilsētā uz laika posmu no 23.06 līdz 29.06. Atbildēt.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Braucam uz nedēļu,tikai brokastis.Kādas ir brokastis?Cik maksā vienkārši paēst bez volāniem?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Viesnīca ir pietiekami liela. Kā tiek risināts jautājums, kas ir problēma tikai dažās bijušās PSRS valstīs: vai mēs vakaros cietīsim no skaļas mūzikas no restorāna?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Iesakiet, kur labāk īrēt māju Tbilisi. Kompānija 4 cilvēku sastāvā, braucam uz 4 dienām. Kādā apmērā apmēram? Varbūt kādam ir pārbaudīto vietu koordinātes.
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cik maksās nakšņošana un 3 ēdināšana dienā 20 cilvēku grupai, nakšņošana 4-6 vietīgās istabiņās.2015.gada augusts
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Gribu braukt ar dēlu parādīt Džordžiju, bet vēlamies lai viesnīca būtu ar puspansiju vai pilnu pansiju, man patiktu Batumi, ja kāds tur bija, lūdzu rakstiet paldies Alena
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Agrāk atpūtāmies Krimā (jūrā un kalnos),tagad gribam uz Gruziju,tas ļoti labi atbilst mūsu aktīvās atpūtas modelim.Gruzija?Attiecībā uz viesnīcu neesam izvēlīgi, tikai nakšņojam un brokastis ēdam tas, nu, protams, ērtības ir vairāk vai mazāk cienīgas (nevis kaut kādas blaktis), ir visādi civilizācijas labumi tādi kā: TV, 200 TV kanāli, pirts, masāža mums vienalga, mūs neinteresē, nu, kas attiecas uz valodu, vai tur var sazināties krieviski, lai nebūtu piesiets pie gidiem un apskates maršrutiem, mēs mīlam celties no rītiem, paēst brokastis, kasīt galvu un gejs-gejs, kur vien vēlaties.šeit ir vidējas atpūtas dienas, tātad 7-10 + lidojums + ēdiens ārpus viesnīcas?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Domājot par ceļojumu uz Gruziju, radās jautājums, kas ir labāks, pilna pansija vai interesantāk un lētāk paēst vietējās kafejnīcās? Kas zina, pastāstiet man! Oasis viesnīca ar pilnu pansiju ir vilinoša, bet dārga!
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Kā tiek apmaksāta maksa par metro, vai maksa uz jebkuru staciju ir vienāda, vai tas ir atkarīgs no attāluma? Kā izmantot sabiedrisko transportu, vai autobusā ir jāpērk kuponi?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
Mēs vēlamies rezervēt, tāpēc esam ieinteresēti. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi. Mana adrese: ivanov_iu@list.ru
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Cik maksā izmitināšana, cik ēdināšana.Cenā nav norādīts, vai ēdināšana ir vai nav.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kādas cenas augustam
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es gribu uz Gruziju
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl