Jautājumi par SpānijaSaziņa un internets

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Spānija
Es gribēju mācīties peļņas viesnīcā. Tūristu Edmunda Kaizera, Kaizera un Janas vārdi Svetlana Iureva (tūristes, Krievijas pilsone). Paldies jau iepriekš.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien. Es došos uz šo viesnīcu vasarā. Pastāsti man, vai tur ir bezmaksas wi-fi, vai tas labi uztver signālu telpā (saņemt/sūtīt pastu). Vai ir bezmaksas sporta zāle? Gaidīšu atbildi uz ele-grabovskaya@yandex.ru. Paldies visiem, kas atbild
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kāds ir internets viesiem viesnīcā - Wi-Fi, vadu? Apmaksāts vai iekļauts komplektā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Ja ir, kur tieši un kā ar to izveidot savienojumu? Piemēram, Frankfurtē jūs varat izmantot tikai 30 minūtes dienā, un jums ir nepieciešams izveidot savienojumu ar SMS (tie nosūta kodu). Kādi ir noteikumi Barajas.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Ir pagājuši 2 gadi kopš pēdējā jautājuma. Es no viņa īsti nesapratu, vai viesnīcā ir bezmaksas wifi. ja nē, kur es varu to atrast tuvumā? Ja maksā, kādas ir aptuvenās izmaksas? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Labdien! Kāds ir labākais veids, kā zvanīt no Spānijas? tālr. automāti, vietējā sim karte?? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kā ar jums sazināties. Es, Talgats Sultanovs Krievija, Čeļabinska. talechka_tt@mail.ru. tālr. 89514367689
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Kā zināt, vai cilvēki ir atnākuši vai nē?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Laba diena visiem. Sakiet, lūdzu, vai ir iespējams, ierodoties Maljorkā, stulbi atnākt uz ofisu un par skaidru naudu noīrēt auto, citādi daudzi raksta, ka rezervējuši velns zina, cik ilgi. Un kam pievērst uzmanību ar apdrošināšanu, lai nenonāktu nepatikšanās?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Laba diena visiem. Pastāstiet, lūdzu, kas sazinājās ar tūrisma firmu Extra Tour Irkutskā. Kā tie attiecas uz sniegumu? Paldies jau iepriekš.
Laba diena visiem. Dāmas un kungi, lūdzu, pastāstiet man, kam bija darīšana ar ceļojumu aģentūru Start-Travel Irkutskā. Cik labi viņi strādā ar kruīziem un Eiropu. Paldies jau iepriekš.
Sakiet, lūdzu, vai šajā viesnīcā ir internets? Es nezinu par citām valstīm un kūrortiem, bet Maljorkā ceļojumu rīkotāju vietnēs viņi neko neraksta par internetu. Paldies jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai man vajadzētu ņemt klēpjdatoru?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Tūrisma aģentūras sniedz tikai informāciju par izmitināšanu
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 6 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl