Jautājumi par SpānijaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Spānija
Dosimies uz Grankanāriju. Sakiet, lūdzu, kādus apskates objektus, skatu platformas un ekskursijas apmeklēt? Nedaudz apmulsu – pagaidām neko interesantu, izņemot Maspalomas kāpas, ruma augu un Dieva pirksta klinti, neesmu atradusi. Mēs droši vien neņemsim mašīnu.
1 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kurš zina labus bezmaksas audio ceļvežus? Es atradu tikai ceļvežus uz maksas pamata.
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! Septembrī bijām Salou. Braucām ekskursijās un ar gidu izveidojās ne pārāk patīkama situācija (divas reizes pēc ekskursijām nebija pareizi nodrošināts transports uz viesnīcām). Pēc atgriešanās viņi iesniedza sūdzību ITravex, kas organizēja ekskursijas. Uzņēmums izskatīja mūsu pretenzijas, bet nostājās gida pusē (gids, protams, atmasko sevi kā baltu un pūkainu un paziņo, ka mēs visi melojam un viss bija lieliski). Tāpēc es gribētu iet tālāk un jau sūdzēties par ITravex. Kur var vērsties ar sūdzībām? Pateicos jau iepriekš.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pagaidām esmu atradusi tikai vietējo aģentūru Bus Plana, jau pa grupām meklēju FB, nezinu kur atrast ceļabiedrus uz īrētas mašīnas, lai varētu braukt kopā un apskatīt tuvākās pilsētas saviem spēkiem (mēs nebrauc ()
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
Laba diena. Pastāstiet man, lūdzu, kurš bija Spānijas dienvidu karalienes autobusa tūrē vai kādā līdzīgā tūrē uz Spāniju no Akkord-tour. Kādu dienu viņi piedāvā vakara izrādi par visu Flamenko dzīvi. Vai ir vērts iet?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien! Kāds ir lētākais veids, kā ceļot uz Barselonu, ja uzturaties viesnīcā Salou? Vai ar vienu dienu Barselonā nepietiek? Izrādās, ka brauciens Salou - Barselona 2-3 dienas turp un atpakaļ, pārāk dārgs.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēlos maijā apmeklēt Andalūziju, slaveno Granadu, Sevilju, Rondu uz 7 dienām. Budžets ir ierobežots. Nav patstāvīgu braucienu pieredzes, kā arī laika sagatavošanai. Kā vislabāk organizēt šo ceļojumu: 1. Nekavējoties pasūtiet ceļojumu aģentūrā ekskursiju pa šīm pilsētām. 2. Pērciet ekskursiju uz Malagu un iegādājieties ekskursijas uz vietas.
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 26 atbildes
Kāda ir cena? Vai ir vērts iet? Kur rezervēt?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es parēķinu lidojumu iespējas, un izmaksās sanāk aptuveni vienādas - lidot uz Grankanāriju + lidot no Tenerifes, vai lidot un izlidot no Tenerifes. Vai Grankanāriju ir vērts apmeklēt, ja mēs tik un tā būsim Tenerifē?
9 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 15 atbildes
Kurš brauca? Kādi ir alternatīvie pārvietošanās veidi? Jums jāatstāj Krsta Brava 13. februārī un jābūt Madridē 14. no rīta. Paldies par atbildēm. ps. Pirmo reizi lidoju uz Spāniju
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ekskursija - klasiskā Spānija
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Uz Barselonu gribam doties paši. Jo Esmu jau bijis Barselonā, vēlos tikai pastaigāties un apmeklēt Sagrada Familia un Guell parku. Atsauksmes saka, ka labāk ir iegādāties biļetes iepriekš, izmantojot internetu, pretējā gadījumā būs garas rindas. Kurā vispār nav reāli iekļūt bez iepriekš iegādātas biļetes. Es vienkārši nevēlos plānot uz priekšu. Vēlējās atrast
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Labdien. Sakiet, lūdzu, dārgie eksperti, kas Spānijā ir izdevīgāk apmeklēt apskates objektus - automašīnu noma (vidējās izmaksas dienā vidējai automašīnai?) Vai ceļojumu aģentūras pakalpojumi (viesnīcā vai ielā?) Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es iegādājos biļeti uz Bas Touristik, izmantojot internetu. Es saņēmu kuponu uz e-pastu. Sakiet, lūdzu, kur to var apmainīt pret biļeti?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Jūnija beigās dosimies uz Salou. Četri pieaugušie, trīs bērni, jaunākajam 5 gadi. Pirmo reizi Spānijā. Gribam apmeklēt interesantas vietas, bet informācija internetā ir tāda. Ko jūs ieteiktu, kas kur bija! Kāds ir lētākais veids, kā organizēt ekskursijas? Palīdzi izklaidēties. Dalies pieredzē! Paldies visiem jau iepriekš)))
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Laba diena. Sakiet, vai šajā valstī ir "ielu aģentūras", kas organizē ekskursijas uz vietas? Vai arī labāk ņemt no tūrisma operatora? Un pastāstiet man par šo ekskursiju izmaksām
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sveiki!Dosimies atpūsties viesnīcā 2014.gada vasarā.Uz Barselonu noteikti dosimies ar vilcienu. Kādas apskates vietas jūs ieteiktu apmeklēt Barselonā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai Kaleljā ir tūrisma uzņēmumi, kur var iegādāties ekskursijas lētāk nekā pie tūroperatora?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ir ceļojumi uz Parīzi? Un aptuveni cik tas maksās Atpūtīsimies no 3.maija līdz 17.maijam Salou.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
2 dienas, lai izpētītu Barselonu, varēs apmeklēt aptuveni tikai vienu vietu ar trošu vagoniņu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
FRAGATA,3* Kosta del Maresme! Labdien draugi! Es došos uz šo viesnīcu! Es par viņu neatradu nevienu atsauksmi, vai viņš tiešām ir tik slikts, ka neviens pie viņa negāja? Kurš kaut ko zina par viesnīcu vai šo pilsētu?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl