Jautājumi par ItālijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Itālija
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Dzīvojam Korvarā, būs brīva diena un gribētos kaut kur netālu aizbraukt uz termām. Mums ir mašīna, varam nokļūt jebkurā Dolomītu vietā. Paldies!
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Laba diena, foruma lietotāji). Interesanti: vai ir jāmaksā viesnīcas nodoklis, ja izvēlēta autobusa tūre pa Itāliju "Mākslas pilsētas"? TA par to neko neteica, bet atsauksmēs kāds raksta - 1-5 eiro par nakti. *Pateicos jau iepriekš))
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Kur Itālijā var paēst lēti?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Meklēju viesnīcu ar viss iekļauts sistēmu. un smilšu pludmale
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ēdiens šajā viesnīcā ir labs? Kas tiek nodrošināts brokastīs un pusdienās? Vai istabās ir televizors?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai ir kāds angliski runājošs ceļvedis? Viesnīcas pludmale, izmaksas? Vai ir iespējams nomainīt vakariņas pret pusdienām?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
pastāsti par kūrortu,ekskursijām,viesnīcu.Vēlams 2014,varbūt bija kāds
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
Kā atrast krievvalodīgo ceļojumu aģentūras Rimini Itālijā
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man visrentablāko, lētāko variantu no Romas uz Reggio di Calabria Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Ieraudzīju meiteni vestibilā, pašā viesnīcā, baidījos paņemt kādu kontaktinformāciju, man ļoti patika, manuprāt bija ļoti laipni, atpūtos ar mammu, steidzami jāatrod !!!
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 29 atbildes
15.00 ierodos stacijā, un 15.30 sākas opera
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kā plānot Sicīliju un Sardīniju Kā vieglāk nokļūt no vienas vietas uz otru.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Padalieties savos iespaidos, kurš bija Itālijas dienvidos, domāju turp doties pavasarī un vasarā. Ko labāk redzēt? Es plānoju Neapoli, Sardīniju. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Labdien! Ir vairāki jautājumi par Venēciju. 1. Vai no Trevīzo lidostas uz Venēciju (Piazza Roma) kursē tiešie autobusi? Tātad bez pārskaitījumiem? Jāzina cena un laiks (iebraucam agri no rīta). 2. Vai Venēcijas dzelzceļa stacijā ir bagāžas nodalījums, lai to varētu atstāt uz 4-5 stundām? 3. Lielveikali Venēcijā (Billa, Kup u.c.) - vai cenas, izvēle un veikalu platības ir normālas? Nav daudz sliktāks par veikaliem kontinentālajā daļā? Mēs iegūstam tuvāko Coop. 4. Vai ir iespējams pārvietoties kājām (pietiekami daudz tiltu)? 5. Uz kurām salām Venēcijā iesakāt kuģot? oktobris. Liels paldies par padomu!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Lūdzu, iesakiet labu navigatoru ar detalizētām Eiropas kartēm. Braucu uz Itāliju-Rimini. Vispār es neko nesaprotu novatoros !!!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sveiki visiem. Sagadījās tā, ka uz nedēļu braucu viena (Kennedy Hotel). Pastāsti man, ko darīt ar sevi. Dzirdēju, ka sauļošanās krēsli + lietussargs maksā 15 eiro. Vai viņi piedāvā atlaides, ja esat viens? Kurās kafejnīcās vislabāk paēst? Vai ir jābrauc pa pilsētu ar autobusu vai bez problēmām kājām? Vai viesnīcā ir krieviski runājošs personāls? Un vispār es priecāšos par jebkuru informāciju. Es gribu braukt uz Sanmarīno. Kurš brauca ar parasto autobusu, pastāstiet man, cik ilgi un vai es apmaldos? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Puiši, steidzami vajadzīgs padoms))) Tie, kam ir bijusi pieredze ceļot pa Eiropu ar autobusu no Ļvovas, sakiet, cik bieži transports kavējas atpakaļceļā? Lieta tāda, ka ekskursijas aprakstā rakstīts, ka autobuss Ļvovā ierodas pēc 23:00 uz dzelzceļa staciju, un mums ir vilciens 23:45... Šķiet, ka ir laika rezerve, bet tomēr. .. Mums būs laiks uz viņu? Pretējā gadījumā jums būs jādzeguzē vēl vienu dienu))) Kādā laika intervālā parasti, ja ceļā nav problēmu, tūristi atgriežas mājās? Liels paldies par atbildēm)
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Viens ārzemēs.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
Daudzi raksta, ka ekskursijās ir neizturami karsts, cilvēku daudz un cenas visam kāpj debesīs? Kas tur bija jūlijā, lūdzu, padalieties iespaidos!
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 18 atbildes
Pagājušajā gadā es paņēmu biļeti Trenitalia vietnē no Venēcijas uz Romu un atpakaļ. Viss izdevās un esmu ļoti apmierināta. Šogad uzdevums ir kļuvis grūtāks, mums jāpaņem vairāk Milāna-Florence-Roma-Neapole-Roma. Cik man zināms, tur ir zināmas grūtības, laika limits biļetes iegādes laikā, piemēram, tikai 15 minūtēs. Jāpērk viss.Baidos,ka tik īsā laika sprīdī nevarēšu savākt tik daudz vilcienu un savus datus...Ko darīt šādos gadījumos???? Sakiet, lūdzu, varbūt kaut kas jau ir mainījies vai manā gadījumā ir kādi varianti. Paldies visiem par palīdzību.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl