Jautājumi par ŠrilankaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Šrilanka
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Cik izmaksā vakariņu iegāde restorānā Hikke Trans uz vietas? Aptuveni vakariņu izmaksas ir 26 USD, ja pērkat biļeti ar brokastīm un vakariņām. Šaubas par tūres izvēli ar HB ēdienreizēm ir tādas - kāpēc maksāt par visām vakariņām viesnīcas restorānā, ja tās var nopirkt uz vietas, un ja negribi viesnīcas ēdienu, tad ej brīvi uz vietējām kafejnīcām un ņem visu. jūsu sirds vēlas, nevis tas, kas tiek piedāvāts. Vienā no 2012. gada atsauksmēm es lasīju, ka var pārcelt vakariņas uz pusdienām, kas zina, kas par to? Paldies visiem par turpmākajām atbildēm.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien visiem! Iesakiet labas kafejnīcas (par cenas un kvalitātes attiecību) viesnīcas Hikka Tranz by Cinnamon 4 * rajonā, un kur jūs varat doties principā Hikaduvā? Svētku datumi 20.11 - 30.11
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
BRAUKU JŪNIJĀ, PASAKIET KAS ZIN KĀ IR AR ZVEJNIECĪBU
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kurš atpūtās Vaduvā Šrilankā? Pastāstiet, lūdzu, kā klājas ar infrastruktūru un ekskursiju organizēšanu. Vai kādam ir laba ceļveža koordinātes))
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Mēs ar vīru novembrī dosimies atvaļinājumā. Lido pirmo reizi! Pastāstiet man apkārtni (lai nebūtu garlaicīgi, mums ir 25 gadi) un konsultējiet viesnīcu no savas pieredzes, lai jūs būtu apmierināti un gūtu daudz pozitīvu emociju, atpūšoties teritorijā un ārpus tās. Kādas ekskursijas apmeklēt pirmo reizi? Kāda ir summa "ar jums" ir jābūt + -?
10 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 12 atbildes
pastāstiet man, kur jūs varat doties ekskursijās no Hikaduvas? vai ir atšķirība starp reģioniem attiecībā uz ekskursijām ??? vai arī jūs varat ceļot no jebkuras pilsētas?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
KAS AR DISKĒKĀM, NAKTS DZĪVE. MĒS NEESAM LĪDZ RĪTA PAKĀRINĀŠANAS FANI, BET...
10 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
Meitenes, sakiet man, vai ir vērts palielināt skropstas? Šrilankā ir ļoti mitrs klimats - nekrist? Kam ir pieredze, lūdzu atbildiet.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Cienījamie atpūtnieki, pastāstiet man, lūdzu, par šo jautājumu: kurš atpūtās vai gāja cauri ciematam pie Koggalas - Ahangama? Mēs braucam ar puisi, viesnīca šajā ciematā izrādījās vispieejamākā par cenu) , bet Gribētos saprast, ko tur vēl var darīt? Kā ir ar pašu ciematu un vai tur ir vismaz kaut kas?) Paldies jau iepriekš)
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl