Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par SpānijaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Spānija
Man ir turneja jūlija beigās, tāpēc es nezinu, ko darīt. Protams, ar nosacījumu, ka Ukraina sāks ražot.
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Pēc reģistrēšanās viņi nekavējoties izsniedza iekāpšanas karti. Nebija brīdinājuma lejupielādēt un drukāt. Tas ir, var parādīt no sava telefona un nenākt uz stendu pēc vīzas čekas zīmoga?
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Sveiki, es rezervēju savam draugam aviobiļeti no Polijas uz Spāniju. Mans draugs ir Ukrainas pilsonis un īslaicīgi atrodas Polijā. Biļete rezervēta no ASV. Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju, kas viņai ir nepieciešama. Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 21 atbildi
Sveiki visiem, kas ir no Bilbao? Jautājums par šādu plānu ir, kas nepieciešams, lai pārceltos uz Spāniju, kādas ir iespējas, ģimene ir mamma tētis un bērns 8 gadus vecs. Pastāsti man, lūdzu, būšu pateicīgs!
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dobryi!Vīza vajadzīga apmēram. Tenerife? Vai man ir parasta pase?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Paldies, es to izdomāju ar Kanāriju salām. Tad vēl daži jautājumi: 1) vai pietiks (lai apstiprinātu ceļojuma mērķi) uzrādīt ielūgumu (nav oficiāls, sūtīts pa e-pastu) no radinieka no Spānijas, ka viņš aicina palikt pie sevis? Kā muitnieki reaģē uz šādu uzaicinājumu (varbūt kādam jau ir bijusi pieredze ar šādu aicinājumu)? Kādā valodā to vislabāk rakstīt? 2). Vai es varu pieteikties vīzai (atkalapvienošanās vīzai) tūlīt pēc atgriešanās no Spānijas? Vai arī man ir jāgaida šis koridors 90/180 (pirmā brauciena laikā es plānoju izmantot visas 90 dienas)? 3). Palīdziet tikt galā ar kalkulatoru Bezvīzu. Ja iespējams, konkrētos datumos: piemēram, ierašanās Polijā sākas 29.09.2017, pase tīra, no Polijas ar lidmašīnu uz Spāniju.. Plānoju izmantot visas 90 dienas Spānijā. Kad man ir jāatgriežas, lai nepārsniegtu šo bezvīzu prasību 90/180?
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki, vēlos ceļot bez vīzas no Ukrainas uz Spāniju. Vai es varu ceļot no Spānijas uz Kanāriju salām ar biometrisko pasi vai man ir nepieciešama Šengenas vīza?
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Man ir nenosaukta karte, pietiek ar čeku no bankomāta + izziņa no bankas, ka tā ir mana ar norādi par līdzekļiem sertifikāta izsniegšanas brīdī
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Esmu Ukrainas pilsonis bet dzīvoju Spānijā.Vēlos ņemt pilsonību.Man ir dzīvoklis Ukrainā.Ja lidoju uz Ukrainu,vajag atvērt vīzu vai uz 90 dienām bez vīzu režīma?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Labdien! Tāds jautājums - gribu ar draugu aizbraukt vasarā uz Spāniju. Man tur ir tētis, viņš strādā, legāli. Jau 13 gadi. Kā mēs varam saņemt vīzu? Vajag izaicinājumu vai kā? Ja tas ir izaicinājums, tad tev vajag, lai tētis mums nodrošina mājokli, vai ne? kā ar draugu? Vai viņai arī vajadzīgs izaicinājums? Vai arī labāk caur ceļojumu aģentūru? Mēs esam 19 gadus veci studenti Lūdzu, paskaidrojiet)
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki. Vēlos sūtīt savu dēlu, kuram ir 14 gadi, no Spānijas uz Krieviju. Viņš ir Krievijas Federācijas pilsonis un viņam ir sava pase. Kāpēc robeždienests no manis prasa notariāli apliecinātu piekrišanu mana dēla ieceļošanai Krievijas Federācijā. Galu galā viņš neaizbrauc, bet iebrauc savā valstī, kuras pilsonis viņš ir. Un saskaņā ar federālo likumu "Par izceļošanas un ieceļošanas kārtību Krievijas Federācijā" Krievijas Federācijas pilsonim nevar atņemt tiesības ieceļot Krievijas Federācijā. Aviokompānija viņu uzņem bez pretenzijām un papildu papīriem, un robeždienests saka, ka nelaidīs viņu cauri, kad viņš ieradīsies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl