Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par FrancijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Francija
Ēdot ielu ēdienu vai uzkodas no vietējiem lielveikaliem. Varbūt kādam ir pieredze?
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 23 atbildi
Здравствуйте ! Я с подругой приезжаем в Париж вечером в среду и уезжаем в субботу вечером. Прилетаем в аэропорт Шарль Дэ голь и вылетаем оттуда же. Будем жить в 10 округе. Очень много информации прочитала, но не могу определиться какой проездной выгоднее брать. Мы хотим посетить все основные достопримечательсти в центре Парижа (посещения музеев и выставок) , Монмартр и так же поехать в Версаль. У нас есть студенческие карты ( ISIC), что уже подразумевает скидки определённые в том же Лувре, верно? Стоит брать paris visite или что-то другое? И ещё вопрос. Стоит ли брать paris museum pass? С учётом того, что у нас есть ISIC (но мы из Украины) и хотим посетить Лувр, Орсэ, Нотр Дам, Триумфальную арку, Версаль, Помпиду и тд. Подскажите, пожалуйста.
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
palīdziet man izvēlēties ceļojumu - Francija, Parīze, autobuss, maijam, izbraukšana no Kijevas.Ar cieņu Ludmila un mani draugi.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Daudzi saka, ka uzkāpšana Eifeļa tornī aizņem apmēram 2-3 stundas rindas dēļ. Vai tā ir?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Dodos ekskursijā uz Parīzi, ko vēl var apskatīt bez standarta komplektācijas? Vēlams centrā.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Draugi, lūdzu, dalieties pieredzē, pastāstiet man par lētiem un pārbaudītiem restorāniem ar vietējo virtuvi. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Modīgākās diskotēkas nosaukums Val d'Isere kūrortā
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es ļoti vēlos 2013. gada jūlija beigās doties pārgājienā pa Monblānu cilvēku kompānijā, kas zina šo maršrutu. Varbūt kāds šobrīd iet pa šo maršrutu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Ja katru dienu izmanto metro (plānoju dzīvot viesnīcā netālu no metro bet ne pašā centrā, 10 dienas) Cik maksā metro vai labāk ņemt ceļojuma karti uz šo periodu? Pastāstiet lūdzu ekonomiskāku variantu.Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es gribu bildināt savai draudzenei. Bet, lai tas nebūtu banāli, nolēmu to darīt jebkur, bet Parīzē. Es zinu, ka viņa domā, ka šī pilsēta ir romantiskākā pasaulē. Taču negribētos aprobežoties tikai ar Parīzi. Un tā kā Francijā būšu pirmo reizi un vēl nezinu tur skaistākās vietas, tad nolēmu noīrēt auto un pavizināties ar kādu meiteni, lai redzētu, vai nevaru meklēt vietu kādam romantiķim. ceļojumi pēc laulībām. Auto jau esmu izvēlējies un pasūtījis cars-scanner.com.Izlidojam janvāra vidū. Vai ir kāds padoms, ko mums vajadzētu apmeklēt? Kurā restorānā man vajadzētu ēst, kad piedāvāju? Es vēl neesmu rezervējis viesnīcu, vai varat ieteikt? Gribu ne īpaši dārgu, bet mājīgu. Paldies visiem jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 24 atbildi
tūre saucas "Es gribu doties uz Parīzi"
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Dodamies "Paris Gambling" tūrē, gribam pašu spēkiem apskatīt visu Parīzes skaistumu. Pastāstiet, lūdzu, kādas interesantas vietas ir vērts apmeklēt, kur var garšīgi paēst, iepirkties, vai viesnīcās vai populārās vietās ir internets?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
kā viņi atpūšas un pavada laiku
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Puiši, norādiet Lyadurei adresi Elizejas laukos vai tuvumā.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sveiki, mēs ar vīru būsim Parīzē 2 dienas, pastāstiet man, ko labāk apskatīt un pa kuru maršrutu labāk iet, lai redzētu maksimāli daudz apskates objektu. Mēs neplānojam doties uz Luvru un Eifeļa torni (nolēmām to atstāt nākamreiz). Interesē labākais pastaigu maršruts. Pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 17 atbildes
vai viesnīcā ir baseins? brokastu bufete?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Dzeramnauda.Cik pieņemts atstāt viesnīcā, restorānā? Kur nav pieņemts aizbraukt?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pavasarī vēlos doties šajā tūrē, bet par braucieniem un organizāciju atsauksmes nav
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Dodos tūrē "Labākie Eiropā: Prāga - Drēzdene - Brisele - Amsterdama - Parīze (Disnejlenda) - Minhene" 11 dienas no tūroperatora "Delta Travel". Atbildiet tie, kuri jau bijuši šajā tūrē, interesē viss: organizācija, viesnīcas, ekskursijas, vai bija brīvais laiks? Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Laba diena visiem! 29. maijā dodos Paris Chords tūrē, un rodas daudz jautājumu, varbūt kāds var palīdzēt :) 1. Kāds ir aptuvenais ceļojuma budžets? 2. Vai ir jēga pašam apmeklēt Luvru, Monmartru, Versaļu un Disnejlendu? Sākumā domāja nopirkt biļeti uz 5 dienām par 52 eiro Vizīte Paris, un paši apskatīt visus apskates objektus, bet daži paziņas viņus atrunā, saka, Luvra ir tik milzīga, ka mēs paši tur apmaldāmies, un labāk būt kopā ceļveži visur.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Meklēju līdzbraucēju autobusa tūrē no Maskavas: Amsterdama-Parīze-Prāga no 28.05.11.-06.04.11. 8 dienas maksā apmēram 18t.r. (meitene, 27 gadi, no Toljati) - sīkāka informācija pa pastu: paprika.elen@mail.ru
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es dodos ekskursijā pavasarī: Parīze, ziedi un komplimenti.Kas jau ir ceļojis, padalieties savos iespaidos
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es plānoju ceļojumu jūlijā. Es pirmo reizi dodos uz Nicu. Par viesnīcu Massena nav atsauksmju, un tas rada bažas
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Ļoti maz dienu un tik daudz ko redzēt!! Uz kurām ekskursijām ir vērts doties un kuras var ignorēt !!! Kādus suvenīrus var nopirkt!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl