Jautājumi par MelnkalneDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Melnkalne
Sakiet lūdzu vai atstājiet linkus uz forumu: uz Melnkalni no Kijevas ar auto, auto nav eiro 5 - 2004 vecā tipa vadītāja apliecība 2005, vīra pase bez čipa.kas varētu būt par problēmu? kāda ir cenas atšķirība starp lidmašīnu un automašīnu? ļoti gribam apciemot šo valsti, bet pagaidām cena kož, gribu atpūtnieku viedokļus, varbūt meklēju nevietā
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 44 atbildi
Viesnīcas īpašnieks atteicās veikt ielūgumu. Tūrisma aģentūras nevēlas taisīt kuponu, ja es neiegādāšos ceļojumu. Ko darīt?
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Vai nepilngadīgā ieceļošanai pie viena no vecākiem ir nepieciešama notariāli apstiprināta otrā vecāka atļauja?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Laba diena visiem. Situācija ir šāda: Melnkalnē dzīvo bijušais klasesbiedrs. Gribu paņemt aviobiļeti no Ukrainas un aizlidot uz Melnkalni pie viņa uz 10-12 dienām. Es dzīvošu viņa mājā, tāpēc viesnīcai nav talona. Pase derīga un jauna. Pasē nav Šengenas vīzas. Jautājums: vai šajā gadījumā man ir vajadzīga Šengenas vīza vai nē? Es tikko ierados Melnkalnē, izeju pasu kontroli un viss? vai kā? Paldies visiem jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki! Būšu pateicīgs par ieteikumiem, maršrutu, kūrortu, adresēm, jebkādiem padomiem auto tūrei no Kijevas uz Melnkalni. Mani īpaši interesē, kādas vīzas ir jāatver tranzīta braucieniem un kur tās atvērt. Vai ir prasība uzrādīt vaučeru no viesnīcas, apdrošināšanu šķērsojot robežu. Pateicos jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, vai par uzturēšanos valstī ir jāmaksā??? + bērns pasē pateicos jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labvakar! sakiet lūdzu, 2013. gadā bezvīzu ieceļošana čarterreisiem uz Melnkalni uz 90 dienām vai 30 dienām?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Pilonā viņi teica, ka reģistrācija nav nepieciešama, lai gan villas īpašniekam saskaņā ar likumu ir jāreģistrējas
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sakiet, lūdzu, vai ar Ungārijas Šengenas vīzu ir iespējams ceļot ar automašīnu no Ukrainas uz Melnkalni caur Serbiju 2013. gada jūlijā-augustā? nepieciešamas papildu Serbijas un Melnkalnes vīzas
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Nepieciešams padoms par vīzu uz Melnkalni. Internetā uzgāju rakstu, ka šovasar būs vīza ieceļošana Horvātijā, vajag noformēt Horvātijas nacionālo vīzu. Un kā būs ar vīzām uz Melnkalni ukraiņiem?Vai būs arī bezvīzu iebraukšana čārterreisos? Būšu pateicīgs par jebkuru atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Sveiki, es došos atpūsties ChG. Es dzīvošu savā draugu mājā. Bet es nenopirku biļeti turp un atpakaļ, jo Es nezinu, kad es atgriezīšos. Vai ieceļojot ir nepieciešams ceļojuma kupons vai atgriešanās biļete vai ielūgums? Un kā ir ar muitu Krievijā? Vai mani izlaidīs ar biļeti un pasi? Irina.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Septembrī ar vīru un bērnu lidojam uz Melnkalni uz mēnesi. Un vīra pasei beidzas novembra beigās. Un informācija internetā ir dažāda. Kurš raksta, ka 2 nedēļas, kurš raksta, ka 3 mēneši no iebraukšanas datuma. Cik beigās? Paldies!!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Pagājušajā gadā tika atvērta bezvīzu ieceļošana Melnkalnē Kazahstānas iedzīvotājiem, un šogad? Nevaru atrast informāciju, vai ir kāda Kazahstānas vēstniecības vietne vai kāds cits avots, kur var saņemt atbildi? Es gatavojos braukt vasarā, bet zinot situāciju ar vīzām, es gribētu zināt tagad
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Ieceļošanai Melnkalnē nepieciešami dokumenti
15 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 20 atbildes
Kurš var pateikt, kāds papīrs (vai kas) jums jāņem no miniviesnīcas īpašnieka, ar kuru vienojāties par izmitināšanu, lai to izsniegtu Ungārijas konsulātam tranzīta vīzas atvēršanai?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es lidoju no Ukrainas. Labprāt izvēlētos mājokli uz vietas, ierodoties, nevis ņemt cūku kulā. Pēc tūrisma vietnēs esošās informācijas nekādi nevaru saprast - vai tomēr ir jārezervē vai tas ir atļauts tikai ar pasi?
17 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
Mēs ar vīru jūlijā dosimies uz Budvu. Mēs ņemam rokas bagāžā DSLR un kaudzi objektīvu. Vai man ir jādeklarē dārga kamera?
17 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 3 atbildi
Labdien!Ļoti vajadzīgs jūsu padoms.Viņi piedāvā darbu ChG.Pastāstiet lūdzu kādi ir noteikumi attiecībā uz Krievijas Federācijas pilsoņu ieceļošanu Melnkalnē darba nolūkos?(zinu,ka ir bezvīzu ieceļošana uz Krievijas Federācijas pilsoņiem, līdz 30 dienām.Vai ir jānoformē darba vīza Kāda ir darba vīzas saņemšanas kārtība?Tāda pati kā citās ES valstīs?Mans topošais darba devējs saka, ka darba atļauja tiks izsniegta pēc plkst. 2 mēnešu pārbaudes laiks.Vai viņam ir taisnība?Paldies!
18 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl