Jautājumi par TurcijaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Turcija
Sveiki. Mēs bijām ģimene Turcijā un pārsniedzām savu uzturēšanos par 18 dienām. Iepriekš ukraiņi kara dēļ varēja pārsniegt 90 dienas, bet tad viņi pieņēma likumu, ka ukraiņiem tagad jāpaliek vispār. Izbraucot no valsts, mums prasīja 30 tūkstošu liru sodu. Mums tādas naudas nebija (pat skaidrā naudā), tāpēc mums piešķīra deportāciju un ieceļošanas aizliegumu uz 3 mēnešiem. Jautājums: Vai pēc trim mēnešiem mēs varam atgriezties, vai arī mums joprojām būs jāmaksā soda nauda? Un vai man būs vajadzīga vīza?
11 mēnešus atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Bērniem ir tikai dzimšanas apliecības, un vai viņiem ir nepieciešama vecāku atļauja?
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pēdējo reizi Turcijā biju 10.08-18.08.2021. Vīzas derīguma termiņš beidzās 19.09.2021. Vai tagad, 17.12.21., varu ceļot uz Stambulu ar savu pasi? Vai arī man jāgaida, ja jā, cik ilgi? Paldies par atbildi.
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai kādam ir bijusi pieredze reģistrēties tikai uz sertifikāta par neseno Covid-19 saslimšanu? Vakcinācijas nebija. Atšķirībā no Ēģiptes, šķiet, ka tas ir atļauts, bet kā praktiski?
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 3 atbildi
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Pavasarī vienu reizi viesojos Turcijā, ukrainis (3 dienas). Policija pārbaudīja pasu kontrolē (tur ir mans vārdabrālis, kurš Turcijā kaut ko pārkāpa). Nokavēts. Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai atvieglotu tik dīvainā gadījumā šķērsot robežu? Oficiāli visa darba pieredze (nepārtraukta) ir nodarbināta, visi nodokļi regulāri maksāti, alga liela, likumpārkāpumu nav, īpaši ārzemēs. Atkal lidošu uz Turciju caur tūrisma aģentūru, ar visiem vaučeriem, uz īsu laiku (līdz 7 naktīm).
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl