Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KipraDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kipra
Pirms sešiem mēnešiem es aizpildīju vīzas pieteikuma veidlapu un, nepārbaudot viesnīcu, norādīju Ziemeļkipru (zinu, muļķis), nāca atteikums, bet es tomēr lidoju toreiz, bet saskaņā ar Šengenu (viņi teica, ka robežsargi informāciju uzreiz nesaņem). Kas zina, vai, mainot pasi un iegūstot jaunu Šengenu, ir iespējams iekļūt valstī, izmantojot to?
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Sveiki.Pirms 10 gadiem bija vīzu režīma pārkāpums grieķu Kiprā.Strādāju ar darba vīzu,darba devējs neatjaunoja,izrādījās ka nokļuvu stoplistā.Sakiet lūdzu vai tagad man ir krievijas pase (man bija Ukrainas pilsonība) vai mani uz robežas laidīs cauri par brīvdienu vīzu?un kā es varu zināt, vai es joprojām esmu stop sarakstā vai nē? Pateicos jau iepriekš.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Добрый день. В 2017 году ехали большой компанией на Кипр (кто-то по про-визе, кто-то по открытому Шенгену). Прилетели в Ларнаку, вылетели по окончанию отдыха, соответственно, через Эрджан. Таким образом, вероятно схлопотали оверстей и стоп-лист. В этом году планируем снова визит на Северный Кипр, по понятным причинам через Эрджан без заезда на Юг. Однако, запросили всем про-визы для понимания ситуации, и всем их благополучно подтвердили. Значит ли это что то нарушение сошло с рук и можно ехать через Ларнаку (на этот раз вылетая с нее для закрепления результата) или по прибытию могут развернуть / арестовать? Есть ли безопасный способ проверить наличие себя в стоп-листе и 100% ли поможет замена паспорта для того чтобы быть уверенными в том что эта история в прошлом? Много искал ответов в интернете, но ничего определенного. Возможно кто поделится опытом. Заранее спасибо.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 19 atbildes
Manam dēlam pasē ir Sīrijas zīmogs (viņš bija darbā). Viņi vēlas apmeklēt Limasolu ar ceļojumu paketi. Vai būs kādas problēmas pasu kontrolē?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien, Baltkrievijas Republikas pilsone, Polijas darba vīza, ar kuru varu uzturēties Šengenas zonā 180 dienas. Es biju Kiprā 89 dienas, aizlidoju, atlidoju pēc nedēļas, manā pasē jautāja, cik ilgi es gribu būt Kiprā, jo teorētiski tas nav iespējams, es teicu 5 dienas, viņi to nokavēja. Kad es lidoju no Kipras, es gribēju jautāt imigrācijas birojā, viņi teica, ka varu atgriezties par mazāk nekā 90. Visur dažāda informācija, kā precīzi uzzināt, cik ilgi es varu šeit uzturēties? Lai vairs nav problēmu ar Kipras apmeklējumu
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
2016. gadā bijām Larnakā uz nodrošinājumu, no turienes uz ziemeļiem, 2017. gadā atklājās, ka esam ziemeļos, nedeva uzkrājumus pat tad, ja par viesnīcu maksāja dienvidos, cik ilgi esam iekšā. noliegums - kur uzzināt, ne tajā pašā konsulātā?Var saprast ar Schengen vai Ercan.
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 18 atbildes
Sveiki!Man ir ielūgums uz Larnaku, Kipru uz 90 dienām, bet nevarēju aizbraukt. Ko darīt? Būs problēmas vai nē?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Ģimene februārī no Ukrainas dodas uz Ziemeļkipru. Vai bērniem, 6 un 12 gadus veciem, ir jātaisa pases, ja tās ir ierakstītas vecāku pasēs un ir ielīmēta fotogrāfija?
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Man vajag apstiprinājumu no viesnīcas par vīzu, samaksāju un iegādājos kuponu internetā. Ieteikts avotos pa e-pastu anmaria@tsokkos.com - nederīgs! Kur man vērsties, lai saņemtu apstiprinājumu, steidzami!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki! Es bieži apmeklēju Kipru ar pro vīzu, bet es nezinu, cik reizes es varu legāli apmeklēt Kipras salu? Vīzu dod uz 90 dienām, bet es parasti atgriežos Ukrainā pēc 1 mēneša uzturēšanās. Sakiet, lūdzu, vai iepriekšējās uzturēšanās ilgums Kiprā ir svarīgs turpmākajiem Kipras apmeklējumiem vai nē.Es dzirdēju, ka, ja jūs nezināt visus šos smalkumus, tad var rasties problēmas ar vīzu saņemšanu un ieceļošanu Kiprā. Paldies par atbildi!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sveiki! Vai Ukrainas pilsonim ir nepieciešama vīza, lai ieceļotu Kiprā, ja viņam ir vairāku Šengenas C tipa, atvērta un izbraukusi? Cik ātri pēc anketas elektroniskas iesniegšanas pienāk vīza? Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl