Jautājumi par TunisijaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Tunisija
Labvakar) pastāstiet man, es devos augustā ekskursijā uz Tunisiju) Es gribu doties oktobrī, bet pats, pie draugiem) būs biļete turp un atpakaļ, vai man ir jāpiesakās vīzai? Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Pastāsti man: Tunisijā vīza nav pilnīgi bez maksas: par izbraukšanu ir jāmaksā 30 dināri, ieskaitot bērnus, kas nozīmē, ka man joprojām vajag apmēram 60 dolārus par 4, un viņi neņem ārvalstu valūtu. Tā ir taisnība
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Mēs parasti ņemam līdzi Motorola mazjaudas mājsaimniecības radioaparātus, lai ietaupītu naudu savstarpējām sarunām. Vai Tunisijā drīkst ievest un lietot šādas rācijas
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
Esmu Ukrainas pilsonis, plānoju savu ceļojumu uz nedēļu. Man ir biļetes turp un atpakaļ un kupons viesnīcas numura rezervēšanai. Vai man ir jāatver vīza vēstniecībā vai es varu saņemt vīzu, ierodoties lidostā? Jau iepriekš paldies par palīdzību...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Plānoju braucienu uz Tunisiju, nepaskatījos pases derīguma termiņu. Līdz ar to brauciens ir no 09/02/12 līdz 09/12/12, un pase tika izsniegta līdz 23/11/12 ... Nezinu ko darīt ... Vai būs kādas problēmas, vai kāds ir saskāries? Padomu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pagājušajā gadā, viesojoties Turcijā, bijām 2 dienu ekskursijā uz Izraēlu.Šodien vienā no vietnēm izlasīju, ka var rasties problēmas šķērsojot robežu, ja pasē ir Izraēlas vīza.Lūdzu precizēt šo situāciju.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai tunisietis var ierasties Krievijā kā tūrists, ar ekskursijas paketi, bez ielūguma?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Mans līgavainis strādā saskaņā ar līgumu Tunisijā. Es gribu lidot pie viņa uz 10 dienām. Vai es varu iegādāties biļetes turp un atpakaļ? Varbūt man vajadzētu rezervēt numuru viesnīcā? Vai arī man ir vajadzīga vīza? Ja jā, kā un kur to izdarīt?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Kāpēc neviens nesaka, ka pēc Tunisijas apmeklējuma nav iespējams apmeklēt Izraēlu, tajā skaitā svētvietas Jeruzālemē, Nācaretē u.c., abu valstu diplomātisko attiecību pārtraukuma dēļ. Izraēlai un dažām arābu valstīm zīmogam pasē ir liela nozīme. Kas un kā atrisināja šo problēmu, pastāstiet man?
16 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 13 atbildes
Es gribu uz Tunisiju uz ilgu laiku. Vai kāds zina, kā dabūt vīzu uz Tunisiju uz pusgadu, gadu?
17 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl