Jautājumi par BaltkrievijaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Baltkrievija
Mēs nevaram saņemt skaidru atbildi. Lūdzu palīdzi man. Man ir māte, kura tagad ir ļoti smagā stāvoklī. Mana māsa dzīvo Minskā un grib atbraukt septembrī, uzzinājām, ka autobusi kursē. Varbūt kāds no personīgās pieredzes pateiks, vai viņa var droši šķērsot robežu vai vajag kādus konkrētus dokumentus? Rakstījām Baltkrievijas robeždienestā, bet saprātīgu atbildi nesaņēmām. Pateicos jau iepriekš.
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
Kas brauca no Zaporožje uz Minsku, pastāstiet man, kas jums nepieciešams un kā vislabāk tur nokļūt, un cik ilgs ceļojums ilgst aptuveni? Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju.
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Mēs - mans vīrs un es - esam Ukrainas pilsoņi, 2014. gadā izbraucām uz pastāvīgu dzīvi Baltkrievijā. Tagad mēs vēlamies atgriezties un pārvietot savu pieticīgo īpašumu. Viņi netika reģistrēti konsulārajā iestādē, tika izsniegta uzturēšanās atļauja Baltkrievijas Republikā.
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Es plānoju apmeklēt Franciju ar Polijas Šengenas vīzu, iepriekš iebraucot (pareizāk sakot, lidojot) no Minskas uz Varšavu, bet pēc tam uz Franciju. Vai būs kādas problēmas?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
физ лицу
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Visa litvi.shengen na pol goda.fo aprelia.a vse ni uze ispolzovani pochti.mozno lu v fevrale opiat podavat or zdat aprelia??
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es lidoju no Belavia, no Astanas uz Romu, apmēram 8 stundas lidostā
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Labdien, vai ar savu portatīvo datoru un videokameru ir iespējams bez problēmām šķērsot Lietuvas-Baltkrievijas muitu pa zaļo koridoru un vai būs problēmas izbraucot no Baltkrievijas? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
cik bieži jūs varat doties uz Ukrainu no Baltkrievijas tikai kā pasažieris
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
viena modeļa drēbes, cik gabalus var pārvadāt
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
kā lidot no Turcijas uz Baltkrieviju
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Draugi no Nigērijas vēlas lidot uz Baltkrieviju, lai paliktu 2 nedēļas. Vai viņi to var izdarīt, kādi dokumenti viņiem ir jāsagatavo un kur viņiem tas jādara? Jau iepriekš pateicamies par atbildi.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, vai man ir jānoformē vīza ceļošanas dokumentam uz Ēģipti? Mans vīrs ir no Kazahstānas. Dzīvo Baltkrievijā vairāk nekā 10 gadus, bet pasi nav noformējis. Ir uzturēšanās atļauja. Lai dotos uz Ēģipti, viņš uztaisīja ceļojuma biļeti, kurā rakstīts, ka var ceļot uz citām valstīm. Dažādās ekskursijās. aģentūras saka savādāk, tad vajag vīzu, tad to izdarīs ierodoties. Es nesaprotu, lūdzu palīdziet!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl