Jautājumi par BulgārijaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bulgārija
10 mēnešus atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien! Pastāsti man, lūdzu, es ar savu bērnu dodos atvaļinājumā uz Bulgāriju. Es un bērns esam Ukrainas pilsonis (biometriskās pases), bērna tēvs ir citas valsts pilsonis (bērna dzimšanas apliecībā tas ir norādīts). Pēc Ukrainas likuma pilnvara no tēva nav vajadzīga, bet mani uztrauc Rumānijas muita (lai nepieķeras un nesabojā pārējo). No tēva šobrīd ir grūti noformēt pilnvaru, viņš dzīvo Krievijā.
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
Gribam braukt ar suni uz Bulgāriju!Mums ir visi dokumenti,bet ne katrā muitas iestādē ir veterinārā iestāde!Lai pēdējā brīdī neapgrieztos,būtu interesanti uzzināt kurā muitas iestādē no Rumānijas ir veterinārais birojs
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, kurš tuvākajā laikā ar autobusu pārcēlās pāri robežai uz Bulgāriju. Runājot par laiku, cik ilgs laiks nepieciešams, lai pabeigtu? Kā muitas dienests ļauj vīriešiem šķērsot robežu? Izbraukšana ar autobusu no Ukrainas. Jau iepriekš pateicos visiem par jūsu atbildēm
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Mēs esam divi pieaugušie un divi bērni (5 un 12 gadi). Zinu vīza pieaugušajiem maksā 35 eiro, bērniem bez maksas. Ja mēs paši (bez tūrisma aģentūras) kārtosim vīzu, mums tas izmaksās kopā 70 eiro visiem UN VISS ??? Vai arī ir citas maksas, nodevas utt.? Dzirdēju, ka vajadzēs piemaksāt vīzu centram 20 eiro no visiem (arī bērniem), vai tā ir taisnība? Un vai ir iespējams saņemt vīzu Harkovā?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pastāsti man, kas notiks, ja vīza būs nokavēta 31.03.2014 un es varu sajukt tikai 04.02.2014. Kādas problēmas mani sagaida un kā no tām izvairīties?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Atpūšamies Ravdā privātajā sektorā astoņus gadus.Iepriekš braucām no Maskavas ar mašīnu un divas reizes ar vilcienu.Kā tagad tiksim?...Tie kas lidoja ar lidmašīnu zina situāciju.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 19 atbildes
Braukšu uz Bulgāriju otrreiz, maksā tūristu multivīza uz pusgadu (pirmo reizi braucu no tūrisma aģentūras), vai vajag ceļojuma talonu vai var iztikt bez tā? Ko citu, izņemot pasi, pie ieejas var pajautāt
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Lidojam 9.augustā uz Burgasu. Mēs ceļojam kā ģimene, kurā ir divi pieaugušie un divi bērni, kuriem ir atsevišķas pases. Kopā ar mums ceļo vecmāmiņa, kurai bija paredzēts palikt ar bērniem divas dienas, kamēr bijām ekskursijā Stambulā. Šodien uzzinājām, ka vēstniecība atteicās no divkāršās ieceļošanas vīzas. Iemeslu, protams, mums neviens neteica. Kurš vēl tika noraidīts? Kāpēc, jūsuprāt? Ja pieņemam, ka palikušo bērnu dēļ, tad ir neloģiski: mēs varam aizbraukt, kā es saprotu, bet nevaram atgriezties no Turcijas. Vai arī man nav taisnība?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Vai es varu vienkārši doties atvaļinājumā un paziņot uzņēmumam, kas man nosūtīja ielūgumu, ka esmu BG? Vai jums ir nepieciešama apdrošināšana? Ko var jautāt muitā? Es nezinu, kāds bizness. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 19 atbildes
Sveiki. Lūdzu palīdzi man. Tāda situācija ir izveidojusies. Vēlamies augustā ar savu auto no Ukrainas doties uz Bulgāriju. Kā mums vajag un kur dabūt vīzu, ja nerezervējām viesnīcu? Un cik tas maksās? Un vai caur Rumāniju ir iespējams ceļot ar Bulgārijas tūristu vīzu? Vai man ir nepieciešama Rumānijas tranzītvīza?
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 20 atbildes
nopirku autobusa biļetes radās jautājums ar vīzām.kur pirka saka - 35 eiro + 200 UAH par saviem pakalpojumiem, bet ja iedodam līdz 1. maijam.citās firmās 35 + 22 eiro konsulārā maksa un 150-200 UAH par viņu pakalpojumi.kur Kijevā lētāk un vai jāmaksā 22 eiro nodeva?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
В этом году я и мой муж решили поехатьотдыхать и взять с собой нашего внучка.БОЛГАРИЯ гост (СТРАНЖА)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Man ir apartamenti Bulgārijā un uzturēšanās atļauja, es gribēju paņemt līdzi uz nākamo braucienu dažas reprodukcijas un gleznas, kas pirktas veikalos, un ilgu laiku tiem nav nekādas vērtības, čeki nesaglabājās. Kādu dokumentu un kurā iestādē ņemt, lai izbraucot nebūtu problēmu muitā, vai nekas nav vajadzīgs? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl