Jautājumi par UkrainaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ukraina
BŪŠU ĻOTI PATEICĪGS!
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Bet galu galā man vajadzēs izturēt 3 dienu laikā Krievijā. Un tomēr - kādu apdrošināšanu viņi pieprasa, izbraucot no Ukrainas? Ievācos 2015. gadā, par apdrošināšanu nebija ne runas. Un tagad, iebraucot Ukrainā, arī nevajag, jo. Man ir skats uz pastu. naktsmītnes. Pasaki man lūdzu.
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pastāsti man, cik testus jūs veicāt un kādus? Viens ierodoties vietā Krievijā slimnīcā? Vai arī tagad 72 stundu laikā jāved uz slimnīcu Ukrainā un tad atkal uz Krieviju? Un sakiet man, vai jūs varat pasūtīt un iegādāties apdrošināšanu tiešsaistē uz visu uzturēšanās laiku Krievijā? Vai arī jāiegādājas tikai birojā un jāsaņem tikai papīra formā? Lai nav problēmu utt.
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Ņemot vērā, ka viņai būs ielūgums un viss nepieciešamais. Kāda ir iespēja saņemt 3 gadu diskvalifikāciju?
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl