Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par FrancijaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Francija
Es lidoju no Eiropas, lai apmeklētu Čīli, tajā laikā man bija vīza. Karantīnas dēļ aviokompānija vairākas reizes atcēla un pārcēla manu lidojumu. Tagad vīzai ir beidzies derīguma termiņš un uz Eiropu varu lidot tikai izmantojot Ukrainas bezvīzu režīmu (bet trešām valstīm bezvīzu režīms joprojām ir slēgts), bet jāatgriežas. Kāds smags dokuments ļauj bez vīzas lidot uz Eiropu no Čīles, lai neaizķertos Parīzes lidostā? Mana biļete no Santjago uz Berlīni ar pārsēšanos Parīzē. Taču bezvīzu režīms pašlaik nav spēkā trešām valstīm. Vai kāds var palīdzēt vai padalīties ar vērtīgu informāciju?
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Man ir 17 gadi, esmu Ukrainas pilsonis. Tuvākajā laikā plānoju doties uz koncertu Francijā, taču baidos, ka bez cilvēku pavadīšanas var netikt pie Francijas robežas. Daži draugi saka, ka no 18 gadu vecuma tur var doties bez eskorta, lai gan saskaņā ar mūsu likumiem no 16 gadu vecuma man ir tiesības šķērsot robežu pašam. Esmu jau apmulsusi un nezinu ko darīt. Ja ir iespēja doties uz Franciju 17 gados, kādi dokumenti tam ir nepieciešami, papildus pasei?
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
Sakiet, lūdzu, man ir atvērta C vīza uz Franciju no 28.11.15. līdz 25.05.16 ar ielūgumu .. Ielūgumā ir norādīti apmeklējuma datumi no 30.11.15 līdz 12.12.15. Vai ar šo ielūgumu varēšu iebraukt Francijā 16.janvārī? Ar cieņu, Elena
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Es tajos datumos nelidoju. Vai ar šo ielūgumu es varēšu iebraukt Francijā 16. janvārī? Ar cieņu, Elena
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
lūdzu, pastāstiet man, kur labāk atvērt Šengenas vīzu un kādi dokumenti ir nepieciešami? Plānoju braukt uz Franciju, Ukrainas pilsone, pagaidu darbs neoficiāli petra-nika@mail.ru
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Trīs nedēļu ceļojums.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vīzu izsniedzam ar ielūgumu uz Franciju. Lidojam no Latvijas, Latvijā nokļūstam ar vilcienu no Baltkrievijas. Vai man arī jākārto vīza uz Latviju?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Lai atvērtu vīzu, ceļojot patstāvīgi, vai ir iespējams rezervēt dzīvokli, vai labāk ir palikt viesnīcā? Un vai ir nepieciešams rezervēt rezervāciju vai to var izdarīt citā vietnē? Lūdzu pasaki man..
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Labdien! Dodamies gaisa tūrē Parīze + atvaļinājums Spānijā no incomar, tūrei tiek izsniegta Spānijas vīza, jo. ir vairāk dienu. Vai Parīzes lidostā būs kādas problēmas? Tūroperators gan apgalvo, ka viss būs kārtībā, bet gribētos uzzināt kādu, kurš ir bijis līdzīgā situācijā. Paldies visiem jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
No septembra plānoju doties mācīties uz Franciju. vai es varu uz turieni lidot vispirms ar šengenas vīzu augustā un pēc tam izmantot studenta vīzu?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, kādi ir noteikumi un prasības koku stādu un sēklu eksportam no Ukrainas-importam uz Franciju, ko veic privātpersona (ne kā komerckrava). Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Labdien, lūdzu, pastāstiet man sīkāk, kādi dokumenti ir nepieciešami, lai pieteiktos vīzai? Un pasakiet lūdzu FRANCIJAS VĒSTNIECĪBAS adresi Kijevā UN CIK MAKSĀ VĪZA? Un cik daudz naudas jums ir nepieciešams ceļojumam?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Vai nākamreiz var būt grūti iegūt Šengenas vīzu, ja, atrodoties Francijā, apdrošināšanas kompānija vairākus mēnešus nav apmaksājusi medicīnisko rēķinu?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Izvēlos biļeti starp AirBaltic un Austrian Airlines. Vai kāds var pateikt, bija pieredze, ... vai ir vērts dot priekšroku AirBaltic? Vai viņiem ir kavēšanās vai kāda negatīva reputācija. Vai arī ir vērts ņemt biļeti uz Austrian Airlines.??? Un otrs: es nekad neesmu lidojis ar pārsēšanos, bet šeit tas būs, periodi norādīti no 30 minūtēm. līdz plkst.6.Kāds pārsēšanās periods jāņem,lai nenokavētos uz nākamo reisu.Zinu,ka dažās kompānijās, piemēram, Wizzai, sievietei nelaida iekāpt 50 minūtes pirms lidmašīnas izlidošanas... viņi teica, ka iekāpšana ir beigusies. Varbūt tas ir ierobežojums, tikai šajā uzņēmumā...? Paldies visiem, kas komentē.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 20 atbildes
Rezervēts caur Booking hotel Parīzē. Lai saņemtu vīzu, Polijas konsulāts (uz Parīzi lidojam no Polijas) pieprasa no viesnīcas dokumentu, kas apliecina samaksu par numuru. Jau vairākas reizes rakstīju tai viesnīcai vēstuli ar lūgumu atsūtīt man līdzīgu vēstuli, bet atbildes nav. Vai kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu un kā izgājāt no situācijas?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 20 atbildes
Kurš zina, kur var iegādāties lētas biļetes no Kijevas uz Parīzi? Wizzair cik saprotu te neder, vajag paņemt divas biļetes ar pārsēšanos un ja pirmais reiss kavējas tad otrajā nevar tikt, ko šajā gadījumā pat iedomāties nevaru . Tāpēc es domāju, ka šo stulbo iespēju nevajadzētu izmantot. Varbūt kāds, kurš lidoja no Kijevas uz Parīzi, pateiks pareizo vietu. Un vēl, kura lidosta ir vēlama, no kuras vieglāk nokļūt līdz centram.Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Es braucu uz Parīzi. Sakiet, lūdzu, uz kuru vīzu labāk braukt.Ar privātu ielūgumu vai ar tūristu vīzu. Kuru ir vieglāk sakārtot?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Es gribu nopirkt no jums ekskursiju, bet es nevēlos gaidīt vīzu pirms došanās ceļā, bet darīt to pats
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Tūrisma aģentūra apgalvo, ka konsulātam nepieciešami viesnīcu taloni no vietējiem partneriem. Rezervēšana vietnē booking.com nedarbojas. Vai tā ir? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 29 atbildes
Pastāsti man, ja kāds zina, kādas ir iespējas iegūt vīzu ar ielūgumu? Man ir draugs francūzis, pie manis jau vairākas reizes viesojies, iesaka papētīt vai man būtu vieglāk aizbraukt ciemos uz Franciju, ja viņš uzaicinātu un teiksim "sponsorēt" manu ceļojumu?varbūt kāds nesen saņēmis vīza ar ielūgumu? Priecāšos par jebkādu palīdzību. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl