Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ĶīnaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ķīna
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Tas ir ļoti svarīgi zināt! Paldies visiem!!! Jums ir jāiegūst ceļojumu vēsture)
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
Atsauksmēs lasīju, ka it kā grupas vīza ir ielīmēta tūristu sarakstā un glabājas pie gida. Bet man ir būtiski svarīgi, lai pasē būtu atzīme par iebraukšanu un izbraukšanu. Izlasīju arī (bez konkrētības), ka šo zīmogu Sanjā varot ielikt vēlāk un nez kāpēc pie muitniekiem, nevis robežsargiem. Lūdzu pasaki man)
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
pēc pusgada vajag pārvākties uz Ķīnu. Bet vai Simferopoles Ārlietu ministrijā ir iespējams atrisināt vīzu jautājumu? Tagad ir nedaudz dārgi ceļot uz Maskavu ... Varbūt kāds zina kaut ko par šo?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Ja es vēlos importēt un pēc tam eksportēt no Ķīnas vairāk nekā 5 tūkstošus dolāru, man ir jādeklarē summa importējot. Vai šīs importa deklarācijas laikā viņiem prasīs naudu uzrādīt un pieskaitīt?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vīza ir nokavēta vairāk nekā 2 gadus, ir bērns līdz pilngadībai.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es gribu zināt burvi ienākt vai nē
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sieru gribam paņemt līdzi kā dāvanu draugam, viņam Ķīnā pietrūkst mūsu siera
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Ja izjauc 10 telefonus un izmet kastes, vai ir iespējams tos tā izņemt. ar nosacījumu, ka maciņus nes viens cilvēks, un dažas stundas vēlāk telefonu pildījumu nes cita persona. vai muita izrādīs interesi par rezerves daļām?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāsti man, cik grūti ir noorganizēt ceļojumu (individuālo tūri) uz Pekinu? Tas attiecas uz papīriem, vīzām utt. Mēs ar vīru nolēmām apsveikt sevi kāzu gadadienā, taču dzirdējām, ka Ķīnā ir daudz grūtāk nokļūt nekā Ēģiptē. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildēm un padomiem par Ķīnu.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Kas nepieciešams, lai iebrauktu Ktiai bez tūroperatora?
17 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Man jābrauc uz Habarovsku darba darīšanās. No turienes es vēlētos doties ekskursijā uz Ķīnu. Lūdzu, pastāstiet man, kur man jāsaņem vīza. Esmu Ukrainas pilsonis un vēlos iegādāties biļeti Habarovskā.
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pēkšņi izveidojās atvaļinājums (ieskaitot Jaungada brīvdienas), nolēmām doties uz Ķīnu. Kopš pēdējā laika mēs visur ceļojam tikai paši (bez ceļojumu aģentūrām), un sagatavošanās laikam - 12 dienas - izlidojam 20.12.2007, mums nav laika dabūt dubulto vīzu (Ķīna-Honga Kong-Ķīna) Krievijā. Ja kāds zin, lūdzu, iesakiet, kur Ķīnā var dabūt vīzu uz Honkongu, ļoti gribu paskatīties vismaz uz dienu. mūsu maršruts: Pekina-Šanhaja-Hainaņa-Guandžou-Pekina, no 20.12.2007 līdz 01.05.2008
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Visi jautājumi
AAE
vēl