Jautājumi par IzraēlaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Izraēla
Vai ir iespējams, saņemot darba vīzu Izraēlā (un tur strādājot), regulāri lidot uz citām valstīm (piemēram, Itāliju, Turciju - kā mini atvaļinājumu)? Kā šajā gadījumā iegūt šo valstu vīzas? Esmu Krievijas Federācijas pilsonis. Detalizēts piemērs. Es jau mēnesi strādāju Izraēlā ar darba vīzu. Es lidoju uz Itāliju uz 10 dienām. Es lidoju uz Izraēlu strādāt uz mēnesi. Es lidoju uz Turciju uz 10 dienām. Kā šajā gadījumā iegūt vīzas valstīm, kuras plānoju apmeklēt?
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Ir iespēja uz turieni aizlidot, bet baidos, ka var ietīt. Puisis, 18 gadi. Ceļojumu vēsture: faktiski 7 valstis, bet jaunajā pasē ir 2 zīmogi - Polija un Ungārija. Un tie visi ir sauszemes transports
5 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 15 atbildes
Man ir sava pase, viena no tūrisma aģentūrām teica, ka vajag, pārējās saka nē.
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
Esmu Ukrainas pilsonis, sakiet lūdzu, vai es varu iebraukt Izraēlā ar pasi bez biometriskajiem datiem? Vecā parauga pase, derīga līdz 2022. gadam.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Vīra māsa tika repatriēta. Kāds ir labākais veids, kā tuvināties logam? Pa vienam, mēs trīs? Mums ar vīru pasēs ir daudz atzīmju, bieži lidojam uz Eiropu, bet no Ēģiptes ir diezgan daudz zīmogu. Mammai ir tikai Polija. Izlasīju, nožēloju, ka nolēmu jau iet... Paldies jau iepriekš par padomu.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Plānojam apciemot vīra radus Izraēlā. Manam vīram un mūsu kopīgajam bērnam ir vienāds uzvārds, un manam vecākajam dēlam ir mana pirmslaulības uzvārds. Vai kāds var sastapties ar līdzīgu situāciju un sniegt padomu par to, kas ir nepieciešams vai vēlams, lai jūsu vecākais dēls būtu līdzi, izejot kontroli lidostā?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kauns līdz asarām !!!Mēs esam no Baltkrievijas, mans dēls ir katoļu ticīgais, es jau sen sapņoju apmeklēt svētās vietas, un tagad nolēmu doties tur uz Lieldienu svinībām no piektdienas līdz pirmdienai, ilgi gatavojos laiks, ietaupīta nauda (lai jūs saprotat šeit Baltkrievijā strādājošie jaunieši pelna vienkārši smieklīgu naudu), izstrādāja plānu, kur doties, ko apmeklēt. Dabiski bija atgriešanās biļete un samaksāta viesnīca un apdrošināšana un skaidra nauda!! Un tā viņš tur sēž, nezin kādos apstākļos ticīgajiem lielākajos svētkos ((kad viņus atsūtīs arī nav zināms... Atvainojos par emocijām .. vienkārši sāp dvēsele .. lasu šeit ka muitnieki ir labi psihologi!Un?kur viniem iemaņas??Kādas sarunas iet .Es gribēju šo jautāt.Pazīstot dēlu,viņš tomēr neatkāpsies,ja vienreiz pagriezīsies Vai ir jēga mēģināt vēlreiz?vai tā jau ir stigma?Varbūt ir kāds laika limits?
6 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 55 atbildes
6 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 20 atbildes
Visi dokumenti bija uz rokas: derīga pase, drauga ielūgums un viņa dokumenti, atgriešanās biļete, medicīniskā apdrošināšana, īres līgums. Robeždienesta darbinieks manu iebraukšanas aizliegumu argumentēja ar to, ka ielūgumam jābūt apstiprinātam Iekšlietu ministrijā. Bet, kad mans draugs devās uz turieni, viņam teica, ka nekas nav jāsertificē, jo. viņa ir Krievijas Federācijas pilsone, pietiek tikai rakstīt brīvā formā, bez zīmogiem. Arī lidmašīnas kapteinim adresētajā dokumentā bija rakstīts, ka iepriekš Izraēlā esmu pārkāpis kādu likumu un strādājis nelegāli. Bet tas nav iespējams, jo tas bija mans pirmais ceļojums. Cik es zinu, viņiem vajadzēja mani vienkārši nosūtīt mājās, bez šī zīmoga manā pasē. Ko tagad? Mainīt uzvārdu, uzvārdu un attiecīgi pasi? Vai tad viņiem tas pietrūks? Rakstīju vēstules attiecīgajām iestādēm Izraēlā un Maskavas vēstniecībai, gaidu atbildi. Bet tas viss ir kaut kāds absurds, kāpēc 12.pants tika piedēvēts man, nav skaidrs... Sakiet, kā to vislabāk izdarīt?
6 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 30 atbildes
Būšu pateicīgs par informāciju, kādus dokumentus nepieciešams un vēlams ņemt līdzi pasu kontrolei. Dots: neprecēts pāris no Kijevas, viņam 20, man 22. Lidojam pie labākā drauga (draudzējamies jau 6. gadu). Viņš dienē armijā. Ielūgums, biļetes turp un atpakaļ (būsim nedēļu) pats par sevi. Cik obligāta ir veselības apdrošināšana? Izziņas no darba (strādāju neoficiāli, vai varu uztaisīt izziņu no bankas konta)? Palīdzēt ar kavējumiem (mch darbi un studijas)? Pases izgatavotas 2018. gadā (veco 14. gadu nomainīju pret biometriju, un tagad pase TUKŠA un svaiga, uztraucos). Viņam ir tikai vizīte Ēģiptē. Esmu lasījis stāstus un ar absolūti labiem nodomiem sāku uztraukties, jo pases ir svaigas un būtībā tukšas. Izraēla mani fascinē un velk, būs ļoti sāpīgi, ja kaut kas noies greizi. :(
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 27 atbildes
Pastāstiet man kāda ir iespējamība braukt uz turieni vēlreiz.Lai es braukšu pie robežas vai nē.Fakts ir tāds,ka mans vīrs tur palika,viņam arī ir bēgļa statuss.Un vispār kādas ir iespējas šķērsot robežu ? Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl