Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Čehu RepublikaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
TOP 5 pazinēji Čehu Republika
pēc 30 dienu laikā atbildēto jautājumu skaita
1
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums
2
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums

Vairāk par Čehu Republika
Vai varat man pateikt, vai viesnīcā ir ekskursijas? Un kur es varu atrast sīkāku informāciju par ekskursijām šajā viesnīcā?
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es zinu, ka Prāga ir ļoti skaista pilsēta ar daudzām apskates vietām. Un es saprotu, ka mums ir ļoti maz laika. Tāpēc lūdzu padomu, kā izvēlēties visvairāk-vairāk. Vai varbūt labāk atpūsties un vienkārši iedzert alu brīvajā laikā?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
ČehuBrno
Sveiki biatlona cienītāji. Plānoju doties uz Pasaules kausa posmu Čehijā. Es dzīvošu Brno un došos uz sacensībām Nove Mesto na Morave (uz biatlona un slēpošanas stadionu). Kam ir pieredze un varbūt kāds zin - no kurienes Brno ir tiešais savienojums ar Nove Mesto na Morave stadionu.(domāju, ka vajadzētu tiešiem transfēriem) - jau iepriekš pateicos par jebkādu informāciju.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Vēlos uzzināt tūristu viedokli, kuri jau ir apmeklējuši Čehiju. Jūnijā grasāmies braukt ar jaunu vīrieti uz Prāgu uz 9 naktīm (izrādās veselas 8 dienas). Čehijā pirmo reizi, tāpēc ir ļoti grūti izdarīt izvēli par labu noteiktiem izbraucieniem. Šobrīd plānojam ekskursijas: 1) Drēzdene un Kēnigšteina 2) Morāvijas krass un Pernšteinas pils 3) čehs Kurumlovs Visas šīs ekskursijas ir uz visu dienu (11-12 stundas). Proti, Prāgu šajās dienās varēsim apskatīt tikai vakarā un naktī (ja pietiks spēka). Tātad jautājums ir: vai ir vērts plānot tik daudz ekskursiju, vai vismaz viena ir jāizslēdz, lai būtu laiks izbaudīt pašu Prāgu?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Vai un kā ir iespējams tieši no Prāgas pils tuvumā esošās Pyramida viesnīcas nokļūt Vecpilsētas laukumā "Zem pulksteņa"?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
No 1. decembra dodamies uz Prāgu uz 8 dienām.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Visas ekskursijas rezervēju internetā šajā aģentūrā, samaksa uz vietas, cenas eiro, maksāšu eiro vai kronās. Cienījamie tūristi, kas apmeklēja šīs aģentūras ekskursijas, pastāstiet mums, kā gidi un kopumā organizē visas ekskursijas. Varbūt kāds pateiks labāku aģentūru, jo naudu tik un tā samaksāju.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Visas ekskursijas sākas Nacionālajā muzejā agri no rīta, kā tur nokļūt pēc iespējas ātrāk no viesnīcas Pyramida, blakus Prāgas pilij, cik daudz laika?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāsti man, vai ir vērts to ņemt (mēs braucam novembra vidū)?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
tās, kuras atceries visvairāk, vēlams ar krievvalodīgo gidu. Mēs ceļojam kopā 7 dienas. Novembrī. Rakņājos pa forumiem, kamēr interesējos par apskates tūri, uz Karlovi Vari uz 1 dienu un uz Bavāriju uz 2 dienām (kas bija novembrī, padalieties iespaidos).
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Ja jūs ierodaties uz 1 dienu Karlovi Varos, kur jūs varat peldēties termālajā avotā? Cik tas maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Es nevaru saprast par braucieniem: ja jūs visu dienu ceļojat turp un atpakaļ transportā, cik ilgi tos iegādāties? Kā atcerēties, cik daudz laika tam atlicis? Kopumā, lūdzu, paskaidrojiet sīkāk
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kur ir "dziedošās" strūklakas? Kāda ir cena? Cikos tas sākas?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Viņi piedāvāja ekskursiju 3 pieaugušajiem ar 4 ekskursijām: 2 apskati, Vīne, Drēzdene - par 180 USD. dārgāk nekā bez ekskursijām. Vai ir vērts ņemt? Gribētos vismaz aptuveni uzzināt cenas ekskursijām no viesnīcas uz Vīni, Drēzdeni.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Mans e-pasts: sistema35@mail.ru C UV. Vladimirs
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
ČehuBrno
Sakiet, būsim Brno, tieši 3 stundas. Ierodamies dzelzceļa stacijā, izbraucam no tās. No 10.20 līdz 13.20. Kā sastādīt maršrutu, lai gūtu priekšstatu par galvenajiem pilsētas apskates objektiem, nenokavētu vilcienu un tomēr būtu kaut ko paēst? Lasīju, ka pilsētā viss ir kompakts un maz galveno vietu. - Pētera un Pāvila baznīca - Vecais rātsnams - Brīvības laukums - Zaļais tirgus - kapucīnu klosteris - Jēkaba ​​baznīca - Spīlbergs Vai to var izdarīt? Būšu ļoti pateicīgs.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pirms 5 gadiem tūroperatora Arteks 94 gids Jurijs Batušāns aizgāja no tūrisma.Kopš tā laika neviens par viņu neko nezina.Daudzi tūristi un tūrisma aģentūras ir mēģinājuši noskaidrot kur viņš atrodas?Bet visu šo laiku nē. atbildes vai informācija par viņu Likās, ka šī "mistērija" paliks "neatrisināta" :) Un tā 2013. gada 1. aprīlī dažādos ceļojumu forumos un daudzos tieši uz personīgo pastu nāk "noslēpumainas" saites uz personīgo lapu. gids Jurijs Batušans facebook.Kas zina,kas tas ir?"Kādas" tūrisma firmas PR kampaņa,1.aprīļa zīmējums,vai tiešām atgriežas leģendārais gids?Juri,lūdzu,ja izlasi šo jautājumu-atbildi personīgi,izplati baumas! Ļoti daudzi joprojām atceras jūsu ekskursijas un ir pelnījuši tiešu atbildi! Ar cieņu, Ziņkārīgais tūrists, "gaper" :)
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Mums vairāk interesē ekskursijas no Laznes uz Vāciju-Šveici kas maksā autobusi un ko ņemt līdzi no drēbēm (tur vēl kalni forši)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 16 atbildes
Prāgā būsim no 11. līdz 15.02.13. Vēlos doties ekskursijā uz Kozel alus darītavu vai uz Pilzeni. Kur es varētu nopirkt? Kāda ir cena? Vai arī kā tur nokļūt? Paldies par padomu jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Ko tu kā aculiecinieks iesaki apmeklēt valstī, lai papildinātu iespaidus (marts)! Izskatīšu visus piedāvājumus! Nedēļas laikā gribu redzēt daudz, lai dienas būtu aizņemtas.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 25 atbildes
Mani interesē grupas VIENAS DIENAS ekskursija no Prāgas uz Neišvānšteinas pili. Vai kāds zina par tūrisma aģentūrām Prāgā, kur ir šādas ekskursijas?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cik tas maksās un cik ilgs laiks būs jābrauc no Prāgas uz Vīni.....
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Labdien. Prāgā būsim 2012. gada septembra beigās. Mans vīrs vēlas pabraukāt pa Hašeka romānu varoņu vietām. Vai kāds ir ceļojis? palīdzēt plānot maršrutu vai pievienoties grupas ekskursijai. Tūrisma aģentūra mums piedāvāja tikai individuālu tūri apmēram 350 eiro par 2. Bet tas ir pārāk dārgi
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Padoms: ceļvedis, ekskursijas .... vai kas cits!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Sveiki! Braucu uz Prāgu, iesakiet, vai ir vērts doties uz Drēzdeni? Kas tiek piedāvāts šajā tūrē?Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Labdien, veterāni. Kā es varu doties ekskursijās patstāvīgi (ar sabiedrisko transportu) un cik tas maksās?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Ekskursija ilgst 2 dienas
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vasarā plānoju braucienu uz Čehiju (ne ar biļeti). Kas jums nepieciešams, lai iekļūtu valstī. orgāni, redzi, kā viss strādā, nofotografē? Vai tas ir iespējams?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Visas šīs ekskursijas tiek piedāvātas par papildus samaksu!Vai ir vērts braukt uz visu?Ko izvēlēties?Vai arī labāk pastaigāt pa Prāgu pašam?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl