Jautājumi par TurcijaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Turcija
Ja tagad ekskursijas no Turcijas uz Grieķiju? Ja jā, vai tas ir iespējams bez vīzas? Vai tas ir dārgs prieks? No kurām pilsētām un kur notiek ekskursijas?
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Es lasīju, viņi iesaka Rainbow - kā ar viņiem sazināties? Cik maksā Pamukale, Ether, Grieķija no Marmarisas? Kuras ekskursijas ir visinteresantākās?
4 gadā atpakaļ  •  14 abonenti 38 atbildes
No 14., 21. aprīļa būsim atvaļinājumā.
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 4 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 25 atbildes
Labdien. Pastāsti man, pzhl, kā ir situācija ar vietām, kur var iegādāties ekskursijas/izbraucienus šajā vietā? Operatori viesnīcās pārkāpj cenas. Viņi gribēja nosūtīt vecākus un brīdināt iepriekš
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Saprotu, ka kartes cenā nav iekļauti audiogidi un biļete uz Topkapi harēmu. Ja es pērku karti, kā es varu iegādāties audio ceļvežus uz Topkapi un Hagia Sophia, kā arī biļeti uz Topkapi harēmu? Vai ir kāda atsevišķa biļešu kase STABULAS MUZEJA PASĀTES īpašniekiem? Vai arī ir iespējams iepriekš iegādāties tiešsaistē? Jūs tiešām nevēlaties stāvēt vispārējā milzu rindā pie ieejas, jo īpaši tāpēc, ka karte dod jums tiesības uz prioritāru ieeju.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Pirmo reizi Stambulā? Viss labi. Turcijā ne pirmo reizi, bet visas pludmales brīvdienas. Mēs vēlamies redzēt Stambulu. Tas ir, kā es saprotu, lidmašīnas biļetes un viesnīcu rezervācijas. Satraucoši jautājumi: 1. kā nokļūt viesnīcā no lidostas? 2. Konsultējiet pilsētas rajonu ar ērtāko apmaiņu, iepirkšanos, parkiem, atrakcijām. 3. Vai kāds var orientēties lētu pilsētas viesnīcu nosaukumos? 4. Kur paēst, ja vairs nav viss iekļauts. 5. Kur nopirkt ceļojuma karti (atceros par pārvietošanos Antālijā - pilsētas autobusos ir tikai braukšanas kartes. Šoferim samaksa nestrādā. Paldies par padomu.
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 14 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl