Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KarpatiEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Karpati
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki visiem! Mēs plānojam braucienu uz Hoverlu jūnija beigās. Mēs esam 3: puisis un 2 meitenes. Kurš var ieteikt ceļvedi? Un cik tas maksās? Kāds vēlas pievienoties? Pateicos jau iepriekš
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
Iesakiet taksometru, kuram varat uzticēties, transfērs no viesnīcas ir dārgs
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Man ir 2 dienas pārgājienam jūlijā bez nakšņošanas, izbraukšana no Vorohtas. Ir tādas idejas, palīdziet man izlemt. Viņi saka, ka starp Hoverlu un Kukuli bija koku aizsprostojumi, jūs nevarat tikt cauri! 2. diena - biezoknis-ne-paš-nezāle-špics-biezzāle. Vai no Vorohtas līdz Zarosļakas bāzei ar stopiem var nokļūt līdz pulksten 8-9 no rīta?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Labdien! Kurš nesen ir bijis Mežgorjē / Volovecā / Synevyr. Kā ar taksometru tarifiem? Mēs dzīvosim Mežgorijā. Interesē cena automašīnai Mezhhirya-Volovets, Mezhgoye-Synevyr, Mezhgoye-Olshansky rezervuārs. Nevis ekskursijas, bet tikai taksometri. Varbūt ir adekvātu taksometru šoferu kontakti, lai mēs paši varētu izsaukt mašīnu, piemēram, "atceļā". Piemēram, vēlamies visu dienu pavadīt pie ūdenskrātuves, tāpēc nosūtīsim taksistu. un tad zvanīsim vēlreiz, gribam braukt pēc šī principa un būt pārliecināti, ka atnāks cilvēks, nevis "es jau piedzēros, nevaru." Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  17 abonenti 13 atbildes
Tā kā mēs ierodamies Poļanā tikai uz trim dienām, vēlos iepriekš uzzināt par iespēju ierašanās dienā organizēt ekskursiju uz Mukačevu.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Sveiki! Lūdzu, dalieties ar kartēm un pārgājienu takām.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Pastāstiet man izmaksas par pārsūtīšanu no Ivanofrankivskas uz Zarosļaku un atpakaļ. Gribam uz Hoverlu, ierodamies no rīta ar vilcienu no Kijevas 5-45. Jums jāatgriežas Frankivskā līdz pulksten 21:00.
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 3 atbildi
Kurš vasarā atpūtās Slavske vai zin, sakiet, vai tur ir iespējams uz vietas izbraukt kādas ekskursijas? Vai arī jums ir patstāvīgi un iepriekš jāpārdomā kognitīvā programma? Interesē braucieni uz ūdenskritumiem, Sinever ezeru u.c.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai jums tuvumā ir slēpošanas trase, un vai būtu interesanti atbraukt jaunam pārim?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
cik maksās 5 cilvēku izmitināšana.un ko iebraukt?iespējama ekskursija pie kalna?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēlos uzzināt par dažādu pieminekļu atrašanās vietām, gleznainām vietām, apmeklēt bazāru vai tirgu, nogaršot etniskos ēdienus. Pateicos jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Šis būs mūsu pirmais brauciens uz Aizkarpatu. Pastāsti man, ko ņemt līdzi? Un kā pavadīt laiku? Pie mums būs bērns (5 gadi)
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sakiet, lūdzu, kur Uzhgorodā var iegādāties vienas dienas ekskursijas pa pilsētu un/vai reģionu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, vai ezerā drīkst makšķerēt? Kādas zivis atrodas ezerā un vai makšķerēšana ir maksas?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Budet svadba i my xoteli tam zdelat foto i video.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Pirmo reizi būšu Karpatos un gribu redzēt pēc iespējas vairāk, bet gribu vērtīgas ekskursijas nevis muļķības) Lūdzu padomu)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Cienījamie Karpatu cienītāji! Sakiet, lūdzu, cik tālu no Jaremčes (mēs tur vēlamies apstāties) atrodas Lumshory ciems, ar kādu transportu tur var nokļūt? Es ļoti vēlētos apmeklēt Lumshory un ienirt minerālūdens tvertnē un pēc tam kalnu upē! Un vēl jautājums: pirms 1,5 gada atpūtāmies Jaremčē, mums viss ļoti, ļoti patika. Šogad labprāt aizbrauktu vēlreiz, bet apmeklētu ekskursijas, kurās vēl neesam bijuši. No piedāvātajām ekskursijām mēs iepriekš esam apmeklējuši: Kolomiju (muzejs "Pysanki"), Romāna Kumļika Nacionālo mūzikas instrumentu muzeju, Bukovelu, Manjavskitu, "Eiropas centru", Solotvino sāls ezerus, ūdenskritumus "Guk" un "Manjavskis" un attiecīgi atrakcijas, kuras satikās pa ceļam. Kas vēl interesants, ko mēs neesam redzējuši?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
Tūristi, kuri ir apmeklējuši Zhdeniyevo ciematu, sakiet man, lūdzu, kurš organizē apskates braucienus no Zhdeniyevo ciema, vai ir tūrisma aģentūra vai jums ir jānoskaidro ateljē un pansionātos, kas var jūs aizvest? Vidējās izmaksas šādai organizētai ekskursijai gida pavadībā? Paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kur ir ekskursijas un cik tās maksā?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, uz kurām ekskursijām no Jaremčes labāk doties? Kādas ir vidējās cenas un ar kuru ceļojumu aģentūru labāk doties? Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl