Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ItālijaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Itālija
Cienījamie tūristi, vai kāds šogad ir bijis Romā? Interesē sekojošais: 1. Kāda ir situācija ar biļetēm uz Kolizeju? Vai ir jēga rezervēt iepriekš vai nē? Agrāk pie Kolizeja tūristus ņēma aiz rokas un piedāvāja ekskursijas (krievu valodā). Un kā tagad, ņemot vērā tūristu plūsmas kritumu? 2. Vai Vatikānā mainīja audio ceļvežus vai tie joprojām ir tie paši vecie telefoni, kas jātur pie auss?
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Šeit, Kostadoradā, Spānijā, bija autobusu plāns. Vai Rimini ir tāds operators? Ja nē, kā organizēt ekskursijas? Un vai ir vērts tur palikt?
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labvakar! Jūlijā lidojam uz Itāliju, palēnām skatāmies uz ekskursijām un radās pāris jautājumi: 1. Vai pērkot ekskursiju, piemēram, uz Venēciju, biļetē būs norādītas konkrētas sēdvietas autobusā vai vienkārši sēdīsiet jebkurā brīvā? 2. Un tad otrais jautājums. Ja vietas nav norādītas, kur tad sākas tūristu vervēšana? Vai var rasties situācija, ka divu cilvēku pāris var iegūt vietas dažādos autobusa galos? Dzīvosim Bianca Vela 4 * viesnīcā. Tas ir 32. pieturas 11. autobuss.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Ja zini, pastāsti aģentūrai.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es būšu Venēcijā 2 dienas. Visticamāk, ka dzīvošu Lido. Man ir jautājumi par vaporetto: 1. Līdz kuram laikam kursē vaporetto starp Lido un Piazza San Marco? 2 Vai biļete ir derīga šim maršrutam 24/48 stundas?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 12 atbildes
Dodos ekskursijā pa Toskānu, mani līdzekļi ir ierobežoti, tāpēc lūdzu pastāstiet, kura no papildus ekskursijām ir jāredz un ko varat ziedot. Un tas, ko jūs varat redzēt patstāvīgi. Tās ir tādas pilsētas kā Luka-Sjēna-Sandžimināno-Volterra-Penca-Kortona-Areco. Ekskursija "Akkorda" un cena par papildus ekskursiju kodumiem. Ekskursija saucas "Par Toskānu... ar gaumi. Jau iepriekš paldies visiem.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Braucam ar autobusa tūri uz Itāliju, kur ar 5 dienām pie Tirēnu jūras ir par maz :(, viena no dienām ir fakultatīva ekskursija uz Pompeju. Bijām braukt. Bet vienā no atsauksmēm lasījām, ka šo ekskursiju vasarā ir ļoti grūti izturēt.neesam it kā pensionāri,bet spiedziens spēlē.kurš tajā laikā bija?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Es dodos uz Itāliju ar autobusu. Romā 1 diena, ceļojuma laiks 20. jūlijs. Vai ir vērts tērēt 43 eiro fakultatīvai ekskursijai uz Vatikānu. Baidos, ka neredzēšu arī Romu un ar vēja ātrumu brauks cauri Vatikānam?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 39 atbildes
Ko vēlams redzēt Florencē?Uzturēšanās ilgums 3 dienas?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Ko jūs ieteiktu apmeklēt Romā?Trīs dienas kuģos viens pats!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
Laba diena visiem. Zinātāji, sakiet, vai ir kāda vietne, kur bez starpniekiem var iepriekš rezervēt biļetes uz Kolizeju, lai vēlāk nav jāstāv rindā uz vietas. Varbūt ir kas līdzīgs Vatikāna mājaslapai? Un iepilinātas biļetes tur ir vienādas vai arī ir vairākas programmas kā Vatikānā. Ja ir komentāri par Kolizeja apmeklējumu, ko meklēt, kā izveidot maršrutu utt. Būšu pateicīgs.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Kur var nopirkt ekskursijas Milānā
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ieradīsimies Venēcijā dzelzceļa stacijā no Abano Termes, palīdzēsim saplānot apskates ekskursiju 5-6 stundu garumā. Ko redzēt, kur paēst.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
ieraudzīja vilinošu piedāvājumu turp doties
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Pastāsti man, kur var pavadīt brīvo laiku, ko apskatīt.Kur ir galvenā iela? Kādas ir apskates vietas? Kā jūs varat doties uz Cinque Tarre? Vispār, cik interesanti pavadīt laiku? Un kas zina, kur ir brīvā pludmale. Paldies visiem
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Un ne ts. "ūdens kruīzs" ar tūristu pūli parastā laivā. Braucam uz Venēciju, visi ļoti grib braukt pa kanāliem gondolā. Accord tūre (ar kuru mēs ceļojam) piedāvā šo prieku par 26 eiro no cilvēka. Dzirdēju, ka izmaksas faktiski ir fiksētas (ap 90 eiro), un nav atkarīgas no pasažieru skaita. Cik cilvēku ietilpst gondolā? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Pastāstiet man, lūdzu, kā tiešsaistē iegādāties biļeti, lai redzētu Pēdējā vakariņas fresku Milānā. Viņi saka, ka to nav iespējams redzēt bez biļetes iegādes tikšanās. Un biļetes ir jāņem daudz iepriekš, it kā tās tiek izpirktas no vietnes. Vispār, kas var palīdzēt lūdzu, ļoti gribu redzēt. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Augustā plānojam apmeklēt Sicīliju uz 8 dienām. Vēlamies īrēt auto. Pastāstiet mums, kuras vietas, pilsētas, ekskursijas jums jāapmeklē? Erice ir ļoti ieinteresēta, es daudz lasīju par viņu, mani iespaidoja stāsti par pilsētiņas skaistumu. Dalies pieredzē... Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Labvakar, maija beigās lidojam uz Milānu un meklējam labu gidu Milānā, varbūt kāds jau padalīsies ar kontaktu un ieteikumu. Diemžēl bija bēdīga pieredze, internetā atradām gidu ar licenci - ielidojām, un gids... runā ļoti klusi, nav enerģijas, taupīgi dalās ar informāciju. Viņi paši zināja vairāk!) Es gribēju pēc iespējas ātrāk no viņa šķirties.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labvakar, maija beigās lidojam uz Milānu un meklējam labu gidu Milānā, varbūt kāds jau padalīsies ar kontaktu un ieteikumu. Diemžēl jau bija bēdīga pieredze, atradām internetā gidu ar licenci - ielidojām, un gids... runā ļoti klusi, nav enerģijas, taupīgi dalās ar informāciju. Viņi zināja vairāk!) Es gribēju pēc iespējas ātrāk doties prom
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kādās ekskursijās varat doties, ja atpūšaties Dolomītos, varbūt varat kaut kur aizbraukt arī paši?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Zinu ka Spānijā ir vietas kur pārdod Ekskursijas.Pa ielām staigā cilvēki vestēs,viņiem tādi paši braucieni,bet 2-3x lētāk.Gribētu zināt vai Itālijā ir?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
vai ir iespējams doties ekskursijā uz milānu, kāda ir cena
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Kurš nesen atgriezās no Rimini, saki, pzhl, cik tagad maksā ekskursijas no Rimini uz Venēciju un Florenci ar pavadošajiem ceļojumu aģentiem?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl