Jautājumi par AAEEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par AAE
Es gribu zināt, cik daudz naudas ņemt līdzi.
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vēlētos izmēģināt safari un niršanu)
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Labdien, sakiet man, lūdzu, mēs braucam ar puisi atpūsties uz Ras al-Khaimah, Marjan Island Resort & Spa viesnīcu, mums ir nepieciešams krieviski runājošs gids ekskursijai uz Dubaiju, lūdzu palīdziet
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
AAEDubaija
Sveiki. Martā dosimies atpūsties uz Dubaiju. Kur es varu iegādāties biļetes uz Legolendu? Mēs apskatījām mūsu tūroperatora vietni, ceļojums maksā 110 USD vienai personai. Mums tas ir pārāk dārgi. H
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
AAEDubaija
Sveiki. Es būšu Dubaijā 1 pilnu dienu. Vai varat ieteikt, kur doties 5-6 stundu apskates ekskursijā? Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
Sveiki. Vēlos uzzināt, kā doties ekskursijā no viesnīcas uz Dubaiju? Un cik tas maksāja? Paldies
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Laba diena! Dodamies uz Beach hotel no Natalie Tours. Kurš var nopirkt ekskursijas, izņemot viesnīcas gidu, kas būtu lētāk? Interesē ceļojums uz Al Ain. Vai ir vērts iet?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
AAE
Pārdošu atlaižu grāmatu 2014, palikuši interesantākie kuponi, jautājumi uz pastu SAVVON1991@mail.ru Ukrainā
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
AAE
Varbūt mans jautājums ir stulbs, bet es tik un tā pajautāšu. Aicinu tos, kas izmantoja šādu grāmatu ar kuponiem: sakiet, lūdzu, vai ir iespējams iepriekš izgriezt kuponu un doties uz galamērķi tikai ar kuponu (bez pašas grāmatas), lai nevilktu to līdzi. tu katru reizi. Jau iepriekš pateicamies par atbildi!
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
AAEDubaija
kā un kā nokļūt no Dubaijas uz Ferrari parku
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
AAEDubaija
ekskursija-vakariņas uz laivas, kas zina, ko par šo?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
AAE
Pastāsti man, lūdzu, kāda ir šī ekskursija... varbūt ne visai precīzi formulēju (((gribētu zināt: kā tur nokļūt... paldies par atbildēm
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lūgums padalīties ar maršrutiem no viesnīcas uz tūristu iecienītām vietām, vēlams ar kājām.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
AAEDubaija
Labvakar, lūdzu, pastāstiet man, kā un kur es varu rezervēt biļetes ekskursijai uz Burj Khalifa?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
AAE
Vai ir vērts apmeklēt aprīlī?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
AAEDubaija
Mums ir 5 pilnas dienas.3 pieaugušie. un bērnam 12 gadi.Vai grāmata atmaksāsies un kādas atlaides tiek dotas, vai ir taloni kafejnīcām?
11 gadiem atpakaļ  •  45 abonenti 71 atbildi
Labdien! Sakiet, lūdzu, koordinātes kādam krieviski runājošam gidam, ar kuru kopā var doties uz Dubaiju.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
1. Iesakiet maršrutu Hotel Regent Beach Resort - Emirates Mall. kāds ir labākais veids, kā tur nokļūt? 2. Iesakiet maršrutu Hotel Regent Beach Resort - Deira City. kāds ir labākais veids, kā tur nokļūt? 3. kā apvienot braucienu ar metro un interesantu vietu apmeklējumu (Sail, Palma u.c.)?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
AAEDubaija
Dubaijā būsim 12 stundas, no 02:00 līdz 13:00. Kas ir jāredz? Biļetes uz Burj Khalifa jau nopirktas :)
11 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 12 atbildes
AAE
Cienījamie tūristi, sakiet, cik maksā benzīns Dubaijā? Tas ir iespējams dolāros, eiro vai dirhamos, kā arī rubļos vai grivnās. Un vai benzīna cena atšķiras dažādos Emirātos vai ir vienāda visos septiņos?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Interesē ekskursijas no viesnīcas. Vai tiek piedāvāti Omānas apmeklējumi?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien Nepieciešamas aptuvenās cenas "uz pieaugušo" sekojošām ekskursijām 2013. gada beigās Dubaijā. 1. Cena par braucienu ar metro 2. Dubaijas Nacionālais muzejs 3. Senais cietoksnis "Dubai Dungeons" 4. Būvējam "Buru" un vai viņi to atļaus tur? 5. Burj Khalifa tornis. Rezervēt dažas dienas iepriekš? Cena? 6. Izrāde "Dziedošās strūklakas" Burj Al Arab viesnīcas līcī. Ieeja bez maksas, ja nē, par cik? 7. Atrakciju parks Wonderland (pieaugušo biļetes cena interesē) 8. Safari 9.Dubai Mall-interesē cena ekskursijai uz Akvāriju :) 10. Viesnīca Atlantis - ekskursijas cena :) 11.Cena ekskursijai "Indijas okeāns un Omāna" 12. Vai Džumeiras mošeja ir brīva? Ja ir maksa, tad aptuveni cik? 13. Jumeirah Beach Park - ieejas cena? Atvainojos par tik daudziem jautājumiem, bet es gribētu zināt, cik daudz naudas ir nepieciešams šim visam :)
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
vēl