Jautājumi par UngārijaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ungārija
8 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 10 atbildes
Cik maksā 24 stundu apskates karte vai atsevišķa ceļojuma karte visiem transporta veidiem? 2. Kas ir vissvarīgākais, ko skatīties Budapeštā?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Cienījamie tūristi :) Es pats došos apmeklēt Tropicarium Oceanarium Budapeštā. Braucu ekskursijā ar autobusu, pēc aptaujas gribu uz Kamponu. Es zinu adresi, bet ne pārāk labi pazīstu pilsētu. Pastāstiet man, kurš ceļojis, kā nokļūt no Zvejnieku bastiona zonas vai no Svētā Stefana bazilikas. Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Kas ir izdevīgāk: rezervēt ekskursijas, pērkot ceļojumu vai jau Budapeštā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien, vienu vakaru būšu Ungārijā, protams gribētos redzēt maksimumu. Es dzīvošu Andrassy prospektā, ļoti gribētu redzēt Saeimu no Zvejnieku bastiona, bet kā tur nokļūt. Lūdzu pasaki man.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
кто покупал будапешт карт на 2 дня? Будет два свободных дня в Будапеште, хотим сходить в зоопарк, купальни, покататься на кораблике ну и просто погулять по городу. Карта стоит на два дня 35 евро: бесплатно зоопарк, прогулка на кораблике, проезд по городу.Кто пользовался - где покупали? выгодно? довольны? чем пользовались?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ekskursijas programmā pēdējā dienā piedāvā ekskursiju "Tihany-Keszthely-Heviz" Nezinu vai braukt? pēc datuma būs 23.marts.Kas tas bija-ko var teikt?Izmaksas 60eiro -esam divi,mums 120eiro ir pieklājīga summa un negribas vienkārši izmest ...
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
sakiet lūdzu vai tagad ir ekskursijas uz saeimu?kāds ir grafiks un kā nokļūt ekskursijā. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Dodamies uz Budapeštu uz katoļu Ziemassvētkiem (pilsētā būsim no 23. decembra pēcpusdienas līdz 26. decembra rītam). Es lūdzu padomu: – Kā racionāli pārvaldīt laiku? Ko var un vajadzētu redzēt 2,5 dienās? Kur Budapeštā atrodas Ziemassvētku tirdziņš?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Едем в Италию через Будапешт (экскурсионный тур) по программе предлагают Сентендре,многие уже там были (и не один раз).Где можно погулять в Будапеште в свободное время.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vairākas reizes biju organizētā grupā, bet vai ir iespējams iegādāties pastaigu pa Donavu individuāli?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
kas dodas autobusa tūrē Prieka jūra ar ieguvumiem veselībai Jaunajā 2012. gadā Iepazīsimies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cik saprotu, tad bez ungāru ēdieniem tiks piedāvāta kultūras programma ar dziesmām un dejām. Prasītā cena 25 eiro. Kas BIJA... kā tu domā? Saskaņā ar atsauksmēm - nacionālajā restorānā jūs varat ēst divreiz lētāk. Taču tieši programmas muzikālā daļa piesaista. Un par to nav nevienas atsauksmes. Vai šai darbībai ir alternatīva? Varbūt noteiktās dienās nacionālajos restorānos ir tādas pašas programmas, kā doties pašiem un ietaupīt naudu? Starp citu, par līdzīgu programmu Bulgārijā runāja ar vēsumu - bet man ļoti patika. Tāpēc es gribu doties uz Ungāriju.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 16 atbildes
Palasīju komentārus, vienbalsīgi raksta, ka uz Sentendri labāk braukt pašam, nevis ar ekskursiju. Bet tāda nianse: izsludinātās izvēles "Donavas līkuma" laikā grupa tiks nogādāta ne tikai uz Sentendri, bet arī uz Višegradu. Sentendre un Višegrada atrodas tā, ka bez grūtībām un, galvenais, NEGAIDĪTA LAIKĀ, es varu tur un tur nokļūt pats? Vai varbūt tomēr ir tā vērts ar grupu, lai nesatrauktos? Pastāsti man, es esmu apmaldījies. Ekskursija maksā 30 eiro, atbildēs atskaitīju, ka tūristi, kuri ar pašgājēju brauca no Budapeštas uz Sentendri (bet bez Višegradas), ceļojumam + ēdināšanai (ķīniešu restorānā) iztērēja 5 eiro. Starpība 25 eiro (260 grivnas) nav tik būtiska, jo gribas, lai tā noritētu saprātīgi un ietaupītu naudu un laiku.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 19 atbildes
tūroperators piedāvā šādas papildus ekskursijas papildus Budapeštas apskates tūrei, vai ir vērts tās doties, vai labāk ir pašam izstaigāt Budapeštu, ja vien jūsu rīcībā ir tikai 1 pilna diena. "Gudrie valdnieki" 25 eiro - ekskursija uz parlamentu Szentendre 20 eiro "nakts pilsētas šarms" - 25 eiro, vakara ekskursija pa Korzo krastmalu un sv. Vazi un šampanieša laivu brauciens
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Ceru, ka būsim Budapeštā 26. un 27. martā (ceļojumu aģentūra jau organizē lidojumu). Es vēlētos kādā no šīm dienām par mērenu samaksu nokļūt aptaujā ar krieviski runājošu gidu. Mēs esam divi. Mana adrese ir lit-red@ua.fm
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
1 dienā
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl