Jautājumi par ĶīnaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ķīna
Vasarā braucam uz Pekinu uz 5 dienām. laika ir maz, vajag kompetentu un krieviski runājošu gidu, kas spēj parādīt visu interesanto un svarīgo. Vai kāds var man iedot kontaktu? Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Mēs lidojam oktobrī. Viesnīca BARRY BOUTIQUE SEA VIEW HOTEL SANYA 4. Interesē tūristu viedoklis, kuri ir apmeklējuši šo viesnīcu un patiešām Hainaņas salu.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Tūrists ar cerebrālo trieku (kustamies ar kruķiem)
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Krievijas biroju piedāvājumi Pekinā ekskursijām uz Sjiaņu un Luojanu
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai Pekinā ir iespējams atrast 2-3 dienu ekskursijas uz Xi'an Luoyang, lai būtu apmaksātas viesnīcas biļetes un ekskursijas ar krieviski runājošu gidu? Cik tas maksā vai kur redzēt cenrādi vai aģentu tālruņu numurus
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
apmeklējot Pekinu ar vīzu bez ekskursiju grupas
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kur doties ekskursijās: viesnīcā vai pilsētā, iesakiet!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Sveiki, vēlos uz Ķīnu, interesē viss interesants, neparasts valstī, iesakiet, kā vislabāk plānot atvaļinājumu, lai jūs varētu redzēt, es vienmēr braucu daudz ekskursijās, kā arī atpūšos jūrā 7 dienas Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Laba diena! Pastāsti man, kurš-pavediens niršanas? Cik tas maksā, kur atrast niršanas centru? Vai man vajadzētu izmantot viesnīcu (Ainava)? Kur notiek niršana?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cik maksā jebkura ekskursija Daljanā? Nav svarīgi, kura. Vidējās izmaksas dolāros?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Laika posmam no 07/15/09 līdz 07/25/09 individuālajām ekskursijām Paldies jau iepriekš!
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Visi jautājumi
AAE
vēl