Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par UkrainaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ukraina
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ir ekskursijas uz Čūsku salu? Vai ir iespējams tur ierasties uz dienu vai divām? Izlasīju, ka tur ir kaut kāda viesnīca, vai varu rezervēt? Vai vispār ir kāds sakars? Un vai ir pludmale?
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, ekskursiju pa Ukrainas pilsētām ar autobusu. Lai varētu apmeklēt vairākas interesantas vietas, kas ilgst 3-4 dienas un par saprātīgu cenu!
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Нагуглил: — Экскурсоводов можно найти возле Борисоглебского собора — Наталья (095) 3303251 — Иван Кацюра +38(093) 1498645, +38(095) 4706458, +38(097) 6065020 — Черниговское объединение экскурсоводов. тел.: +38 094 9250532; +38 067 7649315 — Экскурсоводы тел. +38(0462)611111, +38(0462) 653-664, +38 (063) 2618361 Но хотелось бы услышать рекомендацию, а то Гугл то еще насоветует...
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
Labdien! Pastāsti man, vai ir organizētas ekskursijas no Kijevas uz Vilkovo un Belgorodu-Dņestrovski?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
kurš drīz bija ziema! kā viņi tiek sadedzināti? kā klājas ar servisu,procedūrām?gaida kādas atsauksmes un kas jāņem vērā? varbūt kāds arī šajās dienās iet .. atrakstīties .. un ko vēl var redzēt pēc ārstēšanās --- pie sanatorijas? kur doties un ko redzēt? Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
pateicos jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Man vajag miršanas apliecības oriģinālu vai notariāli apliecinātu kopiju.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēlamies papildināt informāciju par viesnīcu un kafejnīcu, kā arī par ekskursiju pakalpojumiem
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēlos braukt ar bērnu, tāpēc meklējam labāko variantu atpūtai?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Dosimies uz Roshen nodarbībām uz visu dienu, ko vislabāk ņemt līdzi ēst?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
Dodamies uz maiju no 1. līdz 6. Odesā. Es veidoju maršrutu. Redzēju, ka uz Umanska parku ir visas dienas ekskursijas. Vai ir vērts ceļojumā pavadīt veselu dienu vai arī Odesā ir labāk pavadīt papildu dienu? Es tikai sen gribēju apmeklēt Umanu, bet diez vai kādreiz mērķtiecīgi turp došos no savas pilsētas.
12 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 17 atbildes
Uz Kijevu plānojam braukt no 1.maija uz 3-4,5 dienām (dažādos veidos). Braucam Vecāki un pieaugušie bērni, iespējams, no dažādām vietām. Mērķis ir interesanti pavadīt laiku kopā, apskatot skaistu pilsētu. Ar mājokli, šķiet, ir skaidrs. Bet kā organizēt laiku, ekskursijas u.c.- ne īsti. Likās - ja gribi uz Prāgu - tur ir tik daudz variantu visām gaumēm, ar atšķirību dienu skaitā, gaumēs utt (pat kuras tur ir apskates vietas, lai paēstu, nevis veikali, suvenīri, utt.), bet uz Kijevu? Un nekas tamlīdzīgs (. Vairums Kijevā ieradās pirmo reizi, sieva pēdējo reizi viena bija pirms ceturtdaļgadsimta (tā jau sen tiek uzskatīts, lai gan viņa bieži tur brauca) Palīdziet ar padomu, dārgie foruma lietotāji!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Sveiki! Agri no rīta (varbūt pusdienlaikā) ierodamies Kijevā ar vilcienu, un izbraukšana jau ir naktī. Ko darīt janvāra vidū Kijevā? Kur doties? Vai es varu doties apskates ekskursijā (cik tas maksā un kur pasūtīt?) Es nekad neesmu bijis Kijevā.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Mēs komplektējam grupas braucienam uz Svjatogorsku ērts mikroautobuss Mercedes 8 sēdvietas Ceļojiet 7 dienas nedēļā!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kā nokļūt no dzelzceļa stacijas Simferopolē līdz autoostai, kas atrodas Kievskaya ielā 4?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
kādus apskates objektus varat apmeklēt, atpūšoties Chinadievo. Iesakiet, kā vislabāk izveidot ekskursiju maršrutu. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Mēs plānojam nedēļu Ļvovā. Sakiet, vai ir vērts doties ekskursijās uz pilīm Ļvovas apkaimē? Vai arī varat ieteikt, ko vēl var redzēt netālu no Ļvovas? Un kāds ir labākais veids, kā rezervēt ekskursiju, izmantojot internetu vai uz vietas Ļvovā? Pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 21 atbildi
Gribam ar savas klases berniem pavasar aizbraukt uz Vinnicu pie Dziedošajām strūklakām.Vai ir ekskursijas uz šo pilsētu?Ko vēl tur var redzēt?Kurš tūroperators nodarbojas ar šiem braucieniem?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Dzimis Novgorodā-Severskā, es tur neesmu bijis gandrīz 40 gadus. Vai ir iespējams, ierodoties pilsētā, pēc iespējas vairāk visu apskatīt, un galvenais, kur var dabūt izziņu par iedzīvotājiem. Gribu atrast radiniekus.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Mēs ar mašīnu būsim Skhidnicā. Ko var redzēt ap kūrortu, lai ne vairāk kā 30-50 km brauciens?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Kas nesen ceļoja, lūdzu, pastāstiet man aptuveno cenu diapazonu ekskursijām, īpaši interesē kalnu un jūras maršruti. Atsevišķi būšu pateicīgs par padomu - kur tu pats biji, kas patika un kas noteikti sevi neattaisnos
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Paziņojiet man, būšu pateicīgs! Kuru labāk pasūtīt? Un tā, ka bija bērnu sēdeklītis.Varbūt pasūtījāt un apmierināja cenas + apkalpošanas līmenis?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Es dodos komandējumā uz 4 dienām. Ko var redzēt pilsētā, ņemot vērā, ka no rīta līdz vakaram darbā. Tie. kur var iet vakarā? Visticamāk, es dzīvošu Rus Hotel. Paldies par padomu!
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Braucam no 14.02 līdz 25.02.2010 Interesējamies arī par vienas dienas slēpošanas ekskursijām.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl