Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MarokaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Maroka
Sakiet, vai es varu iegādāties ekskursijas no vietējiem uzņēmumiem viesnīcas tuvumā un kur to var izdarīt, kādas ir aptuvenās cenas? Mums ir tikai brokastis, kur vakariņot_kur ir garšīga nacionālā virtuve? Vai tas ir tālu no viesnīcas? Ko tu iesaki?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kas zin???Pastāstiet kā lidot uz Kasablanku ar lidmašīnu no Agadiras,kas ir labākās aviokompānijas,cik maksās biļete?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, sniedziet sīkāku informāciju: kas ir iekļauts, ekskursijas sākums un beigas utt.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki. Vienu dienu būsim kruīzā Kasablankā. Mēs nevēlamies doties ekskursijās ar laineri. Mēs vēlamies redzēt, kas ir interesants. Pastāstiet, ko redzēt Kasablankā, kā vislabāk pārvietoties un kādas nianses jāņem vērā, uzturoties Kasablankā? Kur ir labākā vieta, kur paēst un ko izmēģināt no vietējās virtuves. Bet galvenie apskates objekti!!!!!! Paldies!!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
MarokaFes
Decembrī es došos uz Maroku viena pati. Es plānoju 3 dienas Marakešu un 4 dienas Fez. Internetā nevaru atrast informāciju par ekskursijām krievu valodā Marakešas un Fesas pilsētās. Ir tikai informācija par organizētajām ekskursijām. Lūdzu, raksti. Varbūt kāds zin telefonu. vai ceļvežu vēstules? Nu vai ceļojumu aģentūras Marokā, strādājot ar krieviem.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Vēlos uzzināt viesnīcu ar krieviski runājošu personālu (4*)
17 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Mani interesē pareizākais maršruts, lai visu vairāk vai mazāk sakārtotu un viesnīcas un pārvietošanās un transports un ekskursijas, jūras brīvdienas un, kas ne mazāk svarīgi, veiksmīgākais laiks, ņemot vērā laikapstākļus.
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl