Jautājumi par TunisijaSaziņa un internets

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Tunisija
Pastāsti man, kā ir savienojums Tunisijā? Vai man ir jāiegādājas SIM karte kā Ēģiptē? Ja jā, kur un par kādu cenu?
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Atpūtos Tunisijā Monastirā viesnīcā Eden Club 3 * no 2016.11.06. līdz 21.06.2016. Sadraudzējos ar puiku animatoru Leo. Vakar vakarā piedalījos viņu šovā. Viņš uzrakstīja savus kontaktus uz lapiņas. Ģērbtuvē bija tāda kņada, šis papīrs bija kaut kur pazudis. Es par viņu atcerējos tikai tad, kad atrados istabā un kravāju koferi. Nebija nekāda mīlas stāsta. Ir vienkārši interesanti papļāpāt. Kā es varu atrast šo animatoru sociālajā tīklā. tīkli?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Vai pašā Mahdijā ir kādi vietējie sakaru saloni, kur, ja man ir starptautiskās pases kopija, var man pārdot SIM karti? Cik tas maksā? Man galvenais, ka 3g strādā. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
mēs braucam uz Tunisiju, kā un kur nopirkt starta paketi Tunisijā un cik maksā zvanīt no tunisijas uz Ukrainu
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Pastāstiet man lūdzu .. vai viesnīcā El Mouradi Mahdia ir wi fi un cik maksā stunda ..,? vai tas fiksē wi fi istabā vai tikai uz atpūtas ... paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai istabās ir internets un cik tas maksā? Kuru operatoru izvēlēties nedārgam mob. savienojumi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
ar darba specifiku jums ir nepieciešams internets!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
interesē nedārgs krievu operators pats no Pēterburgas!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
zvaniet uz Krieviju
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Sakiet, lūdzu: 1) vai Wi-Fi šajā viesnīcā ir tikai vestibilā vai visā viesnīcā? samaksāts? Ja maksā, cik tas maksā? 2) Vai istabā ir seifs? Un tas pats - cena? Fakts ir tāds, ka dažādās vietnēs es atrodu pilnīgi atšķirīgu informāciju. Internets ir svarīgs, jo es nevaru pamest darbu. Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki. Bija nepieciešams sazināties ar viesnīcu. Vai viņiem ir savs e-pasts? telefona numurs??? Es ļoti ceru uz jūsu palīdzību. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sakiet, vai viesnīcā vai kaut kur tuvumā (no blakus viesnīcām, kafejnīcās utt.) ir bezmaksas wi-fi? Vai tuvumā ir interneta kafejnīca un cik maksā, cik maksā internets viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Vai vestibilā, istabās ir wi-fi? Maksas/bezmaksas? Ja maksā, tad cik?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Tas ir ļoti nepieciešams!!!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
melnichenkovi@mail.ru
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Maksājumu kartes (a la Turcija) cik maksā un cik vienību ir? Izmantojot SIM kartes viesabonēšanu, es nevēlos.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
vai viesnīcā ir interneta pieslēgums,vai ir vērts ņemt līdzi netbuku,lūdzu kāds atbildiet.Mans menedžeris teica nē.Un mans draugs no Tunisijas saka,ka ir,bet par maksu.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Cik maksā tālruņa karte, lai zvanītu no Tunisijas uz Krieviju?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Tieši tad, kad viņi lidoja uz Turciju, viņi izmantoja tele2, lētāko viesabonēšanas tarifu.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
astoņi
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kāds sakars Tunisijā? Lai zvanītu uz Krieviju, Ukrainu, varat izmantot vietējā operatora pakalpojumus (kā, piemēram, Turcijā)? Kādas ir izmaksas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Sieva šajā viesnīcā. Komunikācija uz mana rēķina. Paldies. Valērijs.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Rīt lidojam atpūsties, gribētos zināt vai ir internets?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es domāju pa e-pastu
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kas tur bija - vai viesnīcā ir vismaz reģistratūrā Wi-Fi vai vismaz kaut kāds internets? Paldies jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai Belle Azure ir interneta savienojums? Biju tur pirms diviem gadiem, bet nepievērsu uzmanību, it kā vestibilā būtu cilvēki ar klēpjdatoriem. Bet kā tad īsti ir?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl