Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Tunisijaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Tunisija
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāstiet man vietējās zāles nosaukumu, kas līdzinās mezim, un aptiekas atrašanās vietu. Mēs atrodamies Yasmine Hammamet
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Man ļoti patīk arābu zelts, iesakiet kur var nopirkt kvalitatīvu (ne mūsu 585), plānojam atpūsties Susā, varbūt kur tas ir?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Коллега заказала привезти ей палантин из Туниса, она была там несколько лет назад и привезла себе. Говорит они там супер-хорошего качества. Подскажите, где их лучше покупать? И может кто-то сориентирует по цене, из тех,кто недавно вернулся оттуда.. Буду очень признательна за ответы.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet lūdzu, kā Monastiras lidostā strādā Du-Free veikals??? Kā tur var nokļūt - ierodoties (kā Turcijā), vai tikai izbraucot (kā Ēģiptē)? Un vai Moniastirā vai Susā ir veikali, kur var nopirkt kvalitatīvu alkoholu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
4 personām
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
pasaki man steidzami, ir palikušas 3 dienas atpūtas, bet es nevaru to atrast.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Visas ceļojumu aģentūras piedāvā sūtīt naudu radiem un ļaut pašiem apmaksāt ekskursiju.Protams vieglāk un izdevīgāk ir uzreiz maksāt ar karti.Vai ir kāda kārtība,kā apmaksāt ekskursiju no ārzemēm?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cik aptuveni dolāru jāņem līdzi, lai: nopirktu dāvanas par aptuveni 50 dolāriem, aizbrauktu uz Sahāru, kādas talaso procedūras?
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Uzrakstiet, kurš nopirka palmu Tunisijā un vai tā izdzīvoja ar viņiem, ko pārdod visur un katru dienu piedāvā pludmalēs? Nopirku tirgū vēl oktobrī, iestādīju un tagad redzu, ka sāk izžūt. Vai tie ir mani trūkumi vai viņu viltība?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Kurš atpūtās Tunisijā, kādus suvenīrus tur var iegādāties?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāsti. kas ir interesants un var nopirkt Tunisijā, bet ne paklājus?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Iesakiet, ko iegādāties Tunisijā kā suvenīrus (nevis paklājus).
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Milzīgā kompānijā ir dzimšanas diena a la rus. Cik var maksāt degvīns Tunisijā? (Ar beznodokļu samaksu visiem nepietiek)
16 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 15 atbildes
Nopirku ceļojumu uz šo viesnīcu! Vai zināt, vai tuvumā ir kādas kafejnīcas vai veikali? Kur jūs varat doties?
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sakiet lūdzu.... Kādus suvenīrus atvest no Tunisijas. Visi saka: "Kaulēties". Un kāda ir parastā suvenīru cena. Paldies
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Mēs ar draugu dodamies uz Tunisiju maija sākumā. Izlasot atsauksmes sapratu, ka būs auksti :(( Sakiet lūdzu kādas lietas ņemt līdzi?Un vai tur ir iespējams kaut ko nopirkt-blūzes,kreklus,kleitas,kurpes...un kur??
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl