Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par TunisijaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Tunisija
Sveiki visiem. Nepieciešams padoms, kurā Tunisijas reģionā septembra otrajā pusē būs vissiltākais atpūtai? Un ieteikt viesnīcu 900 dolārus nedēļā diviem. Izbraukšana no Kijevas. Pateicos jau iepriekš!
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man reģionu un konkrēti viesnīcu Tunisijā maija beigās, kur jūra būs silta, paldies
7 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai ir vērts doties uz Tunisiju aprīļa sākumā, ja vēlaties regulāras pludmales brīvdienas? Vai šajā laikā tur ir silti? Vai ir saulains laiks? Un kurš tūrisma operators ir labāks?
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 13 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kādus laikapstākļus es varu sagaidīt Tunisijā, proti, Mahdijas pilsētā no 30. decembra līdz 15. janvārim?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Braucām uz Turciju, bet tā kā mums tur bija aizliegts, tad bija valsts, kur varam doties, tā ir Tunisija. Vēlējos uzzināt, kādi laikapstākļi būs 15. jūlijā? Un vēl svarīgāk, kad tur sākas medūzu sezona?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Aprīļa pirmajā pusē,kādas drēbes jāņem līdzi?Jūnijā biju vasarā un tāpēc pirmās 3 dienas bija ļoti stiprs vējš,nožēloju,ka neesmu sasildījusies. Vai jums ir nepieciešams pludmales apģērbs?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Kā ģērbties izceļošanai no Kijevas un ko ņemt līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Laba diena. Interesē laikapstākļi oktobra vidū. Braucu ar bērnu no 10-20, gribu maksimālu komfortu. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, kāds ir vakara laiks Manastirā jūlija beigās, augusta sākumā. Vai man vajadzētu ņemt vieglus džemperus? (ceļojam ar bērniem)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Man ir atvaļinājums no 22. jūlija līdz 18. augustam, plānojam no 1. līdz 15. augustam uz Mahdia. Kāda tur ir dienas un nakts temperatūra, kāda ir ūdens temperatūra, vai karstuma dēļ ir bīstami doties uz Sahāru un vai var staigāt ārpus viesnīcas, staigāt pa Mahdijas pilsētu, vai Mahdijā kož medūzas ? Diviem pieaugušajiem un 9 gadus vecam bērnam plānojam tērēt 110 tūkstošus, esam jau bijuši Krētā un Turcijā. Ja šobrīd Tunisijā ir neizturami karsts, kādu valsti vēl var apmeklēt ar tādu budžetu
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Mēs ar meitu, 9 gadi, no nākamā gada 17. augusta dosimies uz Tunisiju, interesējos, vai tiešām medūzu pārošanās laiks ir augustā un tās stipri kož. Kāda ir jūras un gaisa temperatūra, vai ir iespējams doties uz Sahāru un vai tas ir bīstami lielā karstuma dēļ, kāds ir Sirroco vējš
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Ar meitu plānojam jūnija beigās šajā viesnīcā. Interesē ēdiens, apkalpošana, apkalpošana, pludmale. Interesanta ir pati Mahdia pilsētiņa, vai tur jūra ir vētraina, kāda ieeja jūrā. Vai tā ir taisnība, ka smiltis ir baltas un jūra ir tirkīza? Un vispār kāda ir situācija Tunivā, no kura tūroperatora labāk doties. Pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
kādi ir laikapstākļi oktobra vidū? kā talaso, cik maksā tikai doties uz talaso baseinu?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Dodamies uz Tunisiju no 11. līdz 21. septembrim! Es ļoti uztraucos par laikapstākļiem. Katru dienu skatos laika ziņas internetā un prognozes nav iepriecinošas !!! Kopš 3. septembra laikapstākļi pasliktinās un gandrīz katru dienu līst lietus un brīžiem pat pērkona negaiss!!!! Vai kāds var mani nomierināt... Kurš tajā laikā atpūtās Hammametā? Kādi ir laikapstākļi? Vai bieži līst lietus?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Vai būs lietus?Vai jūra silta?Saule?Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Cik tīra ir jūra augusta beigās-septembra sākumā?Vai šajā laikā ir daudz aļģu un medūzu?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sakiet, vai ir vērts braukt AUGUSTĀ?????Vai ir par karstu???
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
labdien, pastāstiet man, lūdzu, kādi bija laikapstākļi Tunisijā oktobra sākumā? Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Septembrī ieplānots atvaļinājums...saistībā ar kuru domājam - kurp doties - uz Ēģipti vai Tunisiju (sakarā ar laikapstākļiem: saule + silta jūra)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Vai būs auksti peldēties un sauļoties?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl