Jautājumi par TunisijaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Tunisija
Rezervēts ceļojums no PegasTouristik. Tagad viņi sāka lasīt atsauksmes par viesnīcu, tās ir vienkārši briesmīgas, vai tagad ir iespējams mainīt viesnīcu un vai man ir jāmaksā kaut kāds naudas sods?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki! Izsniedzu biļeti uz Tunisiju ar nosacījumu, ka lidojums ir no Ņižņijnovgorodas, pēc kāda laika operators paziņoja, ka būs jālido no Maskavas. Ņižnijā 1.-2.jūlijā notiks pasaules čempionāts, un lidosta aptur lidojumus, piedāvā kompensāciju 20$, lai gan, ja es būtu zinājis, ka tā būs, tad uzreiz izdotu biļeti ar lidojumu no plkst. Maskava, un tas būtu izmaksājis par pieciem tūkstošiem mazāk. Ko man darīt?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sakiet, lūdzu, Ukrainas tūroperatoru, pie kura var iegādāties tūri uz augstāk minēto viesnīcu, uz martu vai aprīli, ja nē, tad uz 2014. gada maiju. Izbraukšana no Kijevas vai Ļvovas. Vēlos uzdāvināt kādam radiniekam un kopā atpūsties šajā viesnīcā (man pašam ir kur iegādāties ekskursiju). Ilgi meklēju, neatradu, tagad ekskursiju uz Tunisiju šobrīd nav, vai arī ir, bet šīs viesnīcas nav.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Ir atsauksmes par šo ceļojumu aģentūru?Kas pieteicās pavedienam?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien. Izvēlos tūri uz Tunisiju, ir divas gandrīz līdzīgas TO Oasis vai Join Up par cenām, bet ar atšķirīgiem atiešanas laikiem un nedaudz atšķirīgām viesnīcām. Ko iesakāt, jo recenzijas praktiski nav, paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Vai kādā viesnīcā ir bērnu animācija, slidkalniņi? Vispār, kas tur bērniem Marokā? Ko apmeklēt pieaugušajiem?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
BLESS TRAVEL (ceļojumu aģentūra) Jakuņina Jekaterina. Vai kāds ir izmantojis viņu pakalpojumus?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Jautājums ir, cik ilgi iet 7 vai 10 dienas. Plānoju 2 dienu ekskursiju uz Sahāru. Un saskaņā ar aprakstu viesnīcā ir daudz izklaides, un Tunisijas apgabals nav slikts. Vai jums būs garlaicīgi pēc 10 dienām?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lūdzu, konsultējieties ar tūrisma operatoru Džerbā. Atrasts tikai Oasis. Vai tas ir monopols? Vai Ukrainā ir vēl kādi tūrisma operatori, kas strādā šajā virzienā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kas lidoja uz Tunisiju ar Fortuna sistēmu, es vēlētos, lai jūs padalītos ar savu pieredzi.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Mēs braucam jūlijā, bet mēs baidāmies ...
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Šis jautājums vienkārši jau traucē mierīgi strādāt. Darbiniece ar mazmeitām vasarā dodas atpūsties uz Tunisiju, jo lasījusi, ka tur ir sekla jūra. Mēģināšu gandrīz citēt viņas lasīto - tur dziļums ir līdz 1,5 m tālu no krasta (20-30 metri), un tur, kur šķiet, ka dziļums jau ir (jūra ir tumša) - ir tikai 2 metri un aug aļģes. Kur viņai jādodas – uz kuru kūrortu? Un kur doties tiem, kam nepatīk aļģes, bet patīk peldēt?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Kas ir iekļauts biļetes cenā? Cik maksā 6 gadus vecam bērnam?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es arī izvēlos viesnīcu: izvēle krita uz L'Ecrin Sandra Club 4 * un Thalassa Village Skanes. Palīdziet man izvēlēties ar padomu.
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Milzīgs lūgums ieteikt uzticamu tūrisma operatoru (vai vienkārši ceļojumu pārdevēju) Tunisijā. Pagaidām esam iekārtojušies uz Oasis-Travel tūrēm, taču par tām nav absolūti nekādas informācijas. Ja kāds ir ceļojis ar viņiem, lūdzu, dodiet ziņu :) Būšu ļoti pateicīgs.
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Bijām Ēģiptē Laguna Vista viesnīcā (2 reizes) (viesnīca man ļoti patika), varbūt kāds zin. Pastāstiet man tāda paša līmeņa viesnīcu Tunisijā un, ja iespējams, tūrisma operatoru, kas ar viņu strādā Kijevā. Paldies.
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
LŪDZU, PASAKIET MUMS ADRESES UN TĀLRUŅUS
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Man ir nepieciešams kupons Tunisijā uz 29.01.09. Kā es varu to saņemt un paldies
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Maija beigās plānojam ceļojumu uz Tunisiju. Sākotnēji plānots doties uz Hammametu vai Susu. Vakar ceļojumu aģentūra ieteica Le Prince Hotel NABEL. Mani interesē šādi jautājumi: cik tālu ir šis kūrorts no Hammametas? Vai pašā pilsētā ir kur pavadīt laiku? Vai ir vērts tur doties? Vai ūdens nav auksts maija beigās - no 26. datuma? Un varbūt kāds zina par pašu viesnīcu. Jau iepriekš paldies par atbildēm. :)
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Vēlamies maijā doties atvaļinājumā uz Tunisiju. Sākotnēji izvēle bija Džerbas salā. Tagad, skatoties un izvēloties tūres, radās šaubas - citos kūrortos (Susse, Hammamet u.c.) cenas ir ievērojami zemākas nekā Džerbai. Nepieciešams padoms, kur doties? Kā arī, cik daudz naudas jāņem līdzi?
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 5 atbildes
Pastāsti man, lūdzu, kāda ir principiāla atšķirība starp šīm 2 pilsētām.Kur ir vairāk dzīvības? Vai mierīgāk? Mēs nevaram izvēlēties.
18 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 8 atbildes
Labdien! Izlēmām, kur braukt (Turcija vai Tunisija), apmetāmies uz Tunisiju. Palīdzība aģentūras izvēlē. Kopumā izvēle nav liela, jo pilsēta ir maza un izvēle ir starp "Voyage" (diemžēl neko par to nevarēju atrast netā) un "Pēdējā brīža ceļojumu aģentūru tīkls" (hotour.com .ua). Īpaši interesē pēdējās kvalitāte, jo lasīju daudz sūdzību par šīs konkrētās aģentūras tikšanās partijas apkalpošanu. Vispār, ja kādam ir bijusi pieredze Tunisijā ar šīm aģentūrām, padalieties :) (Nikopole)
18 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 5 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl