Jautājumi par ŠrilankaSaziņa un internets

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Šrilanka
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien visiem! Kurš var atbildēt uz apmaksātiem vai neienākošiem zvaniem no Ukrainas Dialoga operatoram? Par sakaru kvalitāti un izejošo zvanu izmaksām viss ir skaidrs. Bet, ja viņi man piezvanīs uz Dialoga numuru, vai viņi izņems naudu vai nē?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Travelsim piedāvā zvanus par 0,69 USD. Cik maksā zvani, iegādājoties Šrilankas operatora karti?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai ir istabās vai tikai reģistratūrā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Man ir "dzīves" operators, vai kāds zin vai "noķer" savienojumu? Zvanīju operatoram, viņš apliecina, ka ir savienojums! Man patiesībā nevajag zvanus uz Ukrainu. Vajag tikai internetu. Paldies tu..
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kādi mobilo sakaru operatori ir Šrilankā? Cik maksā iepakojums? Zvanu izmaksas uz Ukrainu un vai ir internets? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Sveiki! Kas var sniegt precīzus datus par viesnīcu,
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pastāsti man, kāds Šrilankā ir visrentablākais savienojums naudas izteiksmē? Izlasīju šķiet, ka TravelSim tur neņemas labi, tāpēc ieteica pirkt paku no vietējiem operatoriem un zvanīt uz Ukrainu :)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
Varbūt Royal Palms? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Draugi, sakiet man, lūdzu, vai Unavatunas pludmalē ir internets? Bezvadu internets? Apmaksāts?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki. Es dodos atvaļinājumā uz Šrilanku. Pastāstiet, lūdzu, cik lēti ir zvanīt uz Ukrainu. Man ir GoodLine, bet tie ir dārgi. Un vēl viena lieta, gandrīz ārpus tēmas: pastāstiet mums par lidojumu Kijeva-Kolumbo, pretējā gadījumā es nevaru lidot vairāk nekā 4 stundas. Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 23 atbildi
Interesē, vai viesnīcā ir internets, wi-fi? Viesnīcas aprakstā ir velo noma - kas izmantoja, kur tur var braukt ar riteni? Vienkārši interesē zivju restorāni pludmalē, vai ir kādi pienācīgi?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl