Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ŠrilankaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Šrilanka
Lūdzu, iesakiet vietas, kur būs ērti atpūsties decembrī? Lai izvairītos no spēcīgiem viļņiem un lietus. Kamēr skatāmies uz Hikaduvu, Bentotu un Unavatūnu... kur labāk?
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Par Šrilanku stāsta pieredzējušie - kad ir ciemošanai labvēlīga sezona, citādi prese par plūdu upuriem ir pilna ar visu. Kādu viesnīcu jūs ieteiktu?
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Lūdzu pasaki man. Vai Kolombo lidostā ir gaisa kondicionieri un gaisa sausinātāji? Pirmo reizi lidoju uz tādu klimatu, pats esmu astmatiķis. ES uztraucos. Vai tā ir taisnība, ka atrašanās lidostā ir apmaksāta?
8 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 13 atbildes
Lūdzu pasaki man. Mēs ar mammu vēlamies lidot uz Šrilanku. Viņai ir slimi bronhi un ir alerģija pret mitrumu. Kā viņai tur klāsies, kāds tur laiks, vai viegli elpot?
8 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 17 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien visiem! Brīvdienas ir iespējamas tikai jūlijā.... Sakiet, vai es varu apmeklēt Šrilanku šajā sezonā? Kā ir lietus? Šajā periodā nav iespējams orientēties pievilcīgos kūrortos. Es dodu priekšroku mazām zaļām viesnīcām. Infrastruktūras un atrakciju pieejamība ir apsveicama! Vai tu vari palīdzēt? Es to novērtētu....
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kad ir labākais laiks lidot uz Šrilanku?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Uz Šrilanku dodamies pirmo reizi. Domāju, ka tas būs novembrī-decembrī. Kuru apvidu izvēlēties, lai peldētu vidējos viļņos un neiekristu lietū
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Labdien! mēs dosimies uz Wadduwa no 08/03/14 uz 14 dienām, lietus sezona ir ļoti noraizējusies. kādi laikapstākļi šajā laikā? lūdzu, pastāstiet man savu pieredzi. pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien visiem! Trešdien lidojam uz Hikaduvu. Paskatījos laikapstākļus un esmu šokā. Visu nedēļu un nākamās 2 nedēļas lietus līst, katru dienu. Kas tur tagad ir vai kas tur dzīvo, atbildiet, vai tiešām katru dienu līst? Nekur nav rakstīts, ka tie ir īslaicīgi, tikai "mākoņains un visu dienu līst" ((
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien! Ļoti ceru uz atbildi no pieredzējušajiem "šrilankiešiem"))) Jūnija vidū atpūtīsimies Kalutarā. Esmu dzirdējis par lietus sezonu šajā laikā, uztraucos par okeānu, jo lielie viļņi un nespēja peldēt... .. Šrilankā atpūtīsimies pirmo reizi, sakiet, lūdzu, kurš atpūtos tādā laika posmā Šrilankas rietumu krastā, kāds šobrīd ir okeāns un kādi laikapstākļi.... Jau iepriekš paldies par atbildēm)
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 15 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kādi laikapstākļi ir jūlija beigās līdz augusta sākumam Hikaduvā, pretējā gadījumā mēs jau gribam rezervēt un baidāmies, ka līs stiprs lietus.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Mani pilnībā interesē viss .. un galvenais pludmale ... un laikapstākļi novembrī?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Braucam 5.11, pēc prognozes līs. Kas Dodžu laikā atradās Šrilankā, vai tas var pārāk sabojāt apskates ekskursiju? Cik saprotu lietus nemaz nav tādas kā mūsējās... Paldies par atbildēm!
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
Sveiki visiem, sakiet, kurš novembrī bija Šrilankā, kāds tur ir laiks, vai bieži līst?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai varat man pateikt, ko sagaidīt no laikapstākļiem septembrī? uzreiz pēc kāzām lidojam ceļojumā uz Bentotu no 11.09 līdz 20.09. Ļoti baidos, ka būs nemitīgas lietusgāzes (paldies jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Es plānoju apskatīt valsti un, protams, nopirkt. Neuztraucieties par lietu
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāsti man, kurš devās uz Šrilanku oktobra sākumā. Vai "lietus sezona" šajā laikā beidzas? Un es jautāšu kampaņai: mums tagad ir izvēle - vai nu Tenzheran, vai Royal Palm - ko jūs ieteiktu pirkt?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl