Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ŠrilankaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Šrilanka
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Tāpat interesē, vai viesnīcā ir galda teniss un kur tuvumā var snorkelēt.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vajag lielu smilšu pludmali, okeānu bez lieliem viļņiem un ekskursiju programmu bez gariem ceļojumiem. Iesakiet, kur Šrilankā lidot?
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 18 atbildes
Laba diena! Es dodos uz Unavatūnu, decembrī ar meiteni... Pastāstiet man labu viesnīcu par lētu cenu (300-500 USD par 11 dienām), kurš bija kur?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Puiši, ceru uz jūsu mājienu, jo vēlos atslābināties ar budžetu un neiekulties nepatikšanās mājokļa izvēles dēļ! Gribam aizbraukt uz Hikaduvu un uzreiz apskatījām Hikka Trans un Citrus viesnīcas. Bet patiesībā atsauksmes liecina, ka cenas ir pārāk augstas, plus vēlamies doties ekskursijās. Izbrauksim ekskursijas no viesnīcas, uzreiz pēc lidojuma nevaram, jo ​​būs grūti. Tāpēc žēl maksāt tādu naudu par viesnīcu un doties ekskursijās. Mēs atradām tik labu moteli Tamara Motels ar ļoti labām atsauksmēm. Bet ir viens BET: 1. Blakus dzelzceļam un vilcieni dārd arī naktīs. 2. Man ir bail no dažiem viesu namiem, jo ​​tur raksta par zādzībām un to, ka naktīs guļot kāpj pa logiem cilvēkiem. 3. Ir istabas ar virtuvi, bet vai tiešām Šrilankā ir iespējams gatavot pašiem, ja ir tik karsts un mitrs? Lūdzu, dodiet padomu, vai tas ir tā vērts? Cena ir pieņemama, un nav tik nožēlojami doties ekskursijās uz 3 dienām. šeit ir saite https://www.booking.com/hotel/lk/tamara-motels-hikkaduwa.en-gb.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsohQFC
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 16 atbildes
Mēs neesam izvēlīgi, 3-4 zvaigznes ir diezgan. Nepieciešamas brīvdienas pludmalē, vienkārši peldēties, maksimāla snorkelēšana, bez nakts ballītēm.
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 21 atbildi
Meklēju zaļu viesnīcu ar iespēju peldēties okeānā.Ceļojums plānots augustā.Apsveru Earls Reef Beruwala,The Palms and Coral Sands Hikkaduwa vai citus šajā cenu kategorijā. Palīdziet, lūdzu, viesnīcu pazinēji Šrilankā!
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
tūrisma firmas atrunā no austrumiem (bērniem nav iespējas peldēties okeānā, nav pārliecināti, ar ko var pabarot utt.) uz ekskursijām vispār skatās uz prātu atņemts))))
7 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 16 atbildes
Labdien! Palīdziet, pzhl, ar brīvdienu galamērķa izvēli Šrilankā. Viesnīcas zvaigžņu vērtējumam nav nozīmes. Galvenais: iespēja peldēt mierīgā okeānā, labi skati, iespēja nokļūt līdz apskates vietām kājām, ar motorolleru, ar vilcienu. Plānojam izbraukt 5 dienu laikā.
7 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 74 atbildi
Sveiki visiem) 2018. gada augustā dodamies medusmēneša ceļojumā) Iesakiet, kur)) galva griežas) tūres vai paši, nav nozīmes) aptuvenās lidojumu un naktsmītņu izmaksas ir aptuveni 180t.r. neskaitot atkritumus uz vietas. Es gribu skaistas, tīras pludmales un lai tās būtu pārpilnībā) skaistu dabu, un ir jābūt interesantām vietām) Es tiešām negribu pludmalē gulēt kā ronis) Nu vismaz kaut kāda infrastruktūra, kafejnīcas u.t.t. Lai vakarā ir kur aiziet)
7 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 54 atbildi
Pirmo reizi dosimies viesoties Šrilankā jautrā kompānijā. Mēs zinām, ka ar izklaidi vien nepietiek. Bet tomēr, vai kāds var pateikt kādu viesnīcu, kurā notiek dažādas diskotēkas, programmas, ir bāri, restorāni.
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Janvārī plānojam vest 9 gadus vecu bērnu uz jūru. pastāstiet man, vai Šrilankā būs ērti, vai man ir jāizvēlas cita valsts? Kas? Paldies visiem!
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
ar draugu strīdamies vai tur silts vai auksts? Kā jūs ieteiktu?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Lavangas kūrorta un spa viesnīca, kas bija vai Kas zina, vai pie tās ir lagūna ??
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Pastāsti man, ja meitene viena dodas uz Šrilanku, vai ar šrilankiešiem viss ir kārtībā? Lasīju par viņu uzmākšanos, tagad ir bail lidot,. Ja kāds zina, lūdzu, ierakstiet, paldies jau iepriekš
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 22 atbildi
Kas zina, vai ir vērts braukt uz Šrilanku aprīļa beigās un ja brauc, tad vismaz aptuveni kurā daļā, ja 1 reizi.Cenas ļoti vilinošas.
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 15 atbildes
Pastāstiet man viesnīcu un piekrasti pludmales brīvdienām janvāra beigās. Es peldu slikti, tāpēc gribu labu pludmali un mierīgu jūru
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 28 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl