Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BulgārijaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bulgārija
Vai domājat par labāko veidu, kā to izdarīt? Jūs varat iegādāties eiro mājās bankā vai varat tos daļēji nēsāt Zelta kartē grivnās un pēc tam izņemt uz vietas bankomātā bankā, piemēram, Varnā jau levā, cik jums nepieciešams? ? Vai arī banka ņems lielu komisiju? Iepriekš bijām Eiropā, viss tika nopirkts un uzfilmēts kartē tik labi. Un kā Bulgārijā iet ar šīm kartēm?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien. Draugi, sakiet man, lūdzu, vai dodiet padomu. Augustā būsim Bulgārijā, Marvel viesnīcā sestdien. Ir 3 jautājumi: 1. Vai mājās jāpērk eiro, vai var iet ar rubļiem un tur visu samainīt? 2.Ja galvenais summa ir kredītkarte, vai bankomāts to pieņems? Un vispār kā ir ar kredītkartēm un debetkartēm?Vai visur var maksāt,lai nebrauc ar maiņu.. 3. Kur ir labākā vieta, kur veikt apmaiņu netālu no mūsu viesnīcas? Varbūt sevī? Jau iepriekš pateicos par palīdzību.)
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Sakiet, lūdzu, kur atrodas bankomāts netālu no viesnīcas Nessebar Beach. Jau iepriekš paldies par palīdzību!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, kur Golden Sands var samainīt eiro pret Leviem?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
nebūs pat naudas ceļam uz banku un vakariņām (
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Kurš zina, kāds tagad ir dolāra kurss Saulainā Krasta valūtas maiņas punktos?
11 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 15 atbildes
Labdien! Sakiet, lūdzu, kur Saulainajā Krastā, netālu no viesnīcas Trakia 3 *, ir bankomāts vai banka, lai izņemtu naudu! Un kur (bankomātā vai bankā) to ir izdevīgāk darīt? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
vai viesnīcā ir bankomāts un vai uz balkona var mierīgi uzpīpēt
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
Kā sauc banku un ielu.Vēlams lai banka atrastos Nesebārā pie Vigo 4 *viesnīcas.Paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Kādu valūtu ($ vai EUR) var ievest no Krievijas, kuras ir izdevīgāk samainīt?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai uz vietas ir valūtas maiņas punkts?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai viņi bankās maina dolārus?
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
Vai tur ir iespējams nomainīt valūtu. Vai viņi pieņem plastmasu samaksai? Ja jā, tad ar kādu kursu notiek konversija, ja plastmasa ir rublis? Kā tur atpūta, ja izņem ģimeni ar didishki, vai nav ļoti garlaicīgi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Braucu uz Bulgāriju.Ko labāk ņemt dolārus vai eiro?Un kur labāk mainīt
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 24 atbildi
Pret levām var samainīt tikai eiro, vai samainīt rubļus, un vai Zelta smilšu kūrortā ir Krievijas banku bankomāti skaidras naudas izņemšanai, un ja ir, tad kāda komisija vai pēc kursa maiņa, kas pateiks? Pateicos jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
kādu valūtu tagad ir izdevīgāk nēsāt un kur samainīt pret levu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
palīdzam ar padomu, ierodamies viesnīcā svētdien, ar kādu kursu viņi parasti maina valūtu viesnīcās, par viesnīcu jāmaksā 1350 lei ja viesnīcā zemā likme uzreiz zaudē 450-500 UAH, vai tas ir iespējams reģistrēties, atstāt depozītu, lai no rīta bankā samainītu naudu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
cik rubļus var vest pāri robežai
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Cik attīstīta ir bezskaidras naudas norēķinu sistēma Bulgārijā, ja paņem līdzi plastikāta karti un kādā valūtā konts būtu labāks?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Sveiki! Varbūt kāds zina, kāds dolāra kurss tagad ir kroņa apmainītājos Saulainajā krastā? P.S. Zinu, ka eiro kurss ir stabils un ar eiro labāk ceļot, bet ir dolāri. Tāpēc domāju, vai veikt konvertāciju (dolārs-eiro) vai iet ar dolāriem. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kā pareizi rīkoties ar naudas maiņu - mainīt uz vietas vai nēsāt līdzi vietējo valūtu?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki visiem!Kas zin vai var vest levu uz Bulgāriju?vai arī vajag slēpt?Uz sevis kaut kur vai koferī?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kur ir labākā vieta valūtas maiņai? Ierodamies ZP agri no rīta, bankas vēl nav vaļā, bet ēst gribas. Es domāju, vai es varu nopirkt nedaudz levas Krievijā, vai tas ir neizdevīgi? Pasaki man lūdzu!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Braucu ar berniem 16 un 6 gadi, kada izklaide ir sim vecumam, sakiet vai viesncas teritorij vai blakus ir bankomāts vai kur var samainīt naudu un kā vislabāk maksāt dolāros, eiro vai levā? Vai pludmalē ir pietiekami daudz sauļošanās krēslu vai arī jums ir jāaizņemas pulksten 6 no rīta?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
Kuras no tām ir populārākas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki, mēs lidojam uz Bulgāriju atpūsties Velingradā. Mans jautājums ir: - vai ir vērts braukt uz Sofiju pa ceļam no lidostas samainīt eiro pret levām, vai arī gala summas starpība ir niecīga un bez problēmām var samainīt pašā Velingradā? Pateicos jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Nosūtiet bērnu uz festivālu, dodiet viņai naudu ar mani
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl