Jautājumi par BulgārijaValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bulgārija
Vasarā plānoju ar mašīnu braukt no Vinnitsas uz Varnu. Sakiet, lūdzu, pa kuru ceļu labāk mazāk iestrēgt pie robežām. Ukrainas robežu vēlams šķērsot naktī vai no rīta ...
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien, vai kāds īrēja dzīvokli no privātpersonas Atrium viesnīcā, padalieties pieredzē...varbūt kādam ir kontakttālruņi. Paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Divi pieaugušie. Nepieciešama relaksējoša pauze. Budžets ir pieticīgs
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 33 atbildi
Vasara Bulgārijā ir laba, bet ko jūs varat sagaidīt martā piejūras kūrortos? Tajā pašā Nesebārā būs pilnīgs mežonīgs, slēgti veikali, nestrādājošas viesnīcas un pilnīgi tukšas ielas ar vientuļiem vietējiem? Es nevaru iedomāties, kā izskatās piejūras kūrorts ziemā un pavasarī. Ir vēlme aizbraukt uz divām nedēļām vai mēnesi, vienkārši padzīvot, mainīt situāciju, pastaigāties pa auksto jūru jakās. Cik šajā laikā var maksāt vienistabas dzīvoklis (kas jūnijā maksā 20-30 eiro diennaktī)? Kurš var pastāstīt par šo laiku? par jebkuru piekrastes pilsētu Bulgārijā.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 16 atbildes
Pastāstiet man, kafejnīcās vai restorānos pasūtīšana ar jums tiek praktizēta - mēs vienkārši mīlam nosirmot uz terases, lai iedzertu savu vīnu
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kā es saprotu, dzelzceļa stacija atrodas blakus mašīnai.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
autobuss mūs izlaiž pie Balkāniem, vai varam staigāt vai jābrauc? paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
pieredzējis, laba pēcpusdiena! Iesaki Bulgārijas reģionu: 1) gleznaina, mājīga un klusa vieta (diskotēkas, iepirkšanās neinteresē), ideālā gadījumā arhitektūras pieminekļu, dārzu vai parku klātbūtne. 2) -tā sarežģītība: kā iet izdevīgāk? vīza-lidmašīna-rezervēšana izvēlēties viesnīcu, paēst kafejnīcā vai doties ekskursijā? Aptauja! no kura cik atpūta iznāca no naudas? plānošana septembrī. 3) Skatos bookeng un nesaprotu, ka viņi ņem pilnu maksu par 6 gadus vecu bērnu?
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 28 atbildes
Labdien! Kas ceļoja ar vilcienu no Sofijas uz Burgasu? Kāds ir vilciena stāvoklis? Ko nozīmē 1. un 2. pakāpe? Paldies par atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Dodamies jūnijā ar mazu bērnu ar mašīnu uz Bulgāriju. Pastāstiet, kā iet ar Siret muitu un vai rietumu reģionā tai ir alternatīva?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Jūnijā ar savu auto dodamies uz viesnīcu "Kaliopa". Sakiet, vai ir maksas autostāvvieta, vai pie viesnīcas ir vieta automašīnām?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kur var lēti atpūsties Bulgārijā, Primorijā (alga valsts uzņēmumā 20 tūkstoši rubļu) kopā un toiterjera suns.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Kurš var skaidri aprakstīt maršrutu līdz Bulgārijas robežai no Kijevas?! Būšu ļoti pateicīgs. Un vai man vajag mainīt viņu "tiesības" uz Eiropas standartu?!
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 24 atbildi
Es ļoti gribu doties uz jūru, es pat nezinu, ko izvēlēties. Dodieties uz Baltijas jūru uz Jūrmalu vai citu pilsētu, Polijas ziemeļiem vai uz Melno jūru Bulgārijā. Nekur nebija. Priekšroka: lēti un jautri. Padomi pliz, kaut ko par šīm valstīm. Protams, jūs vēlaties būt visur. Pastāsti man, kuru vīzu ir vieglāk atvērt. Šengena (Grieķija) bija jūnijā.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Kāda ir cena šajā viesnīcā trīsvietīgajam numuram un kā to rezervēt šī gada augustam? Paldies par atbildi!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Parasti atbraucu uz vietu un meklēju tur naktsmājas. Bet mēs ceļojam ar 2 bērniem, Bulgārijā vēl neesam bijuši. ES šaubos. Ar ceļojumu aģentūras starpniecību es domāju, ka es pārmaksāju 2 reizes un pastāv risks, ja jums tas nepatīk? Kurš kļuva mežonīgs? Kā klājas septembrī ar mājokļa meklējumiem? Varbūt kāds padalīsies ar tiem, kuri atpūtās un patika)))
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Uz Bulgāriju braucu pirmo reizi (es+vīrs+bērns).Ekonomiskais brauciens uz mēnesi. Varbūt kāds var ieteikt labāku apmešanās vietu. Gribētos ne īpaši tālu no jūras, vēlams klusā vietā, bet netālu no transporta mezgla, veikaliem, kafejnīcām. Un tajā pašā laikā, lai īres cena būtu robežās līdz 25 eiro diennaktī)))) Kurš palika privātajā sektorā vai studijās?
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
Kas ir labāk: rezervējiet viesnīcu un brauciet tikai ar tūrisma operatoru, vai uzreiz iegādājieties ceļojumu + izmitināšanu
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Labdien... Mēs ar vīru plānojam vasaras beigās apmeklēt Bulgāriju, tad Melnkalni. Paši gribam atvērt vīzas uz Bulgāriju, Odesā, Esam no Krimas, kur esam tuvāk. Varbūt kāds var pastāstīt maršrutu un ekonomisku braucienu uz Bulgāriju. Es nedomāju ar kājām... vēlams ar vilcienu... Paldies jau iepriekš...
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
pāris ar maziem bērniem (3 gadi un 10 mēneši), vēlamies tur īrēt dzīvokli, jo bērni paši var gatavot.kā sazināties, dabūt ielūgumu?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
2011. gadā es iekļuvu avārijā Bulgārijā, nevis mana vaina. Man bija jābūt nervozam. Vai varat lūdzu padalīties, ja kāds ir bijis šādā situācijā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Plānojam patstāvīgu atvaļinājumu Neseborā, sakiet vai mums pietiek ar diviem tūkstošiem dolāru uz 10 dienām, ieskaitot lidojumus, vīzas, nakšņošanu, ēdināšanu diviem, lidojums no Krievijas Jau iepriekš paldies visiem, kas man pastāstīs.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl