Jautājumi par BulgārijaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bulgārija
6 gadiem atpakaļ  •  15 abonenti 25 atbildes
Labdien! Sakiet, kas zina, kādi laikapstākļi ir Sozopolē jūnija beigās, mēs plānojam atvaļinājumu no 28. jūnija uz 10 naktīm. Vai arī ir jēga izlidot nedēļu vēlāk 05.07? Pateicos jau iepriekš!
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Lūdzu, kas atpūšas Nesebārā, pastāstiet man, kādi ir laikapstākļi. Pēc pāris dienām izlidot un laikapstākļi vietnēs 21 un lietus es saprotu, ka šeit, cik laimīgs jums ir nepieciešams tikai izlemt par lietu veidu. Paldies .
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Sveiki! Mani interesē, kādi laikapstākļi ir septembrī Bulgārijā? Plānotais atvaļinājums septembrim ar bērnu 1 gads un 9 mēneši. Vai ir jēga apsvērt Bulgāriju vai nē? Gribu, lai mazulis var gulēt smiltīs un peldēties jūrā, nevis baseinā.
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Kūrorts Saulainais krasts un Zelta smiltis
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
vai ir kāds, kas dodas uz turieni 25.06.2014 no Kijevas pilsētas, ko tu izlēmi braukt vai kā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
iegādājās biļeti 25.06.2014
11 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 58 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kādi ir laikapstākļi Bulgārijā samta sezonā? Vai ir karsts, lietains?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
Gribu iet, bet baidos no aukstā laika, it kā neslimot netīšām.
11 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 12 atbildes
jūras temperatūra
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pastāstiet, kādi laikapstākļi ir augusta otrajā pusē!Karsts vai kā?Vai jūra vēl silta?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Vai vērmeles aug Bulgārijā un tur zied augustā? Augustā man ir spēcīgākā sezonālā alerģija pret vērmeles ziediem.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
kāds tur laiks, kādas cenas
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Gribu tikt ar bērnu ne karstā laikā,bet jūra dzeltena.Lai silti!
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Un kā ar viesnīcu Meridian? Lai gan tas laikam nav svarīgi! Biļetes apmaksātas! Es uzkāpu visās vietnēs un jau paspēju iemīlēties Bulgārijā! Es guļu un redzu sevi tur!!!!))))
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Dodos uz Bulgāriju no 14. līdz 21. septembrim uz viesnīcu ciematā. Elenīte. Mani ļoti uztrauc laikapstākļi: ir skaidrs, ka septembris ir samta sezona, bet tā otrā puse... vai tas mani neapbēdinās ar lietus un auksto laiku, jo. Es ļoti gribu sauļoties un peldēties. It īpaši tāpēc, ka es iešu uz nedēļu. Esmu jau šaubu pilna! Ja kāds bija Bulgārijā septembra otrajā pusē, lūdzu, uzrakstiet, kādi laikapstākļi jums bija. Būšu ļoti pateicīgs par atbildi.
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Dāmas un kungi, atpūtnieki, pastāstiet, kādi laikapstākļi šobrīd ir Saulainajā krastā? Kijevā ir gandrīz rudens, nepārtraukti līst. Negribu domāt, ka nenoķeršu silto Bulgārijas sauli!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Vēlreiz, lūdzu, sakiet, ka laikapstākļi nav īsti lietaini!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kas tur tagad atpūšas vai tikko atbraucis, kāds tur laikapstākļi! Dažādās vietās līst, skaidrs! Varbūt kādam ir kāda mīļākā laikapstākļu vietne,lūdzu pasakiet.Paldies par atbildēm Braucam no 14,gribētos uzzināt aptuveni kādi laikapstākļi gaidāmi.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
palīdziet lūdzu) varbūt kāds šosezon jau ir bijis Sozopolē?kā tur ir laikapstākļi un apstākļi? devās atpūsties tur, bet darbinieks, atbraucis no Bulgārijas, teica, ka Sozopolē ir ļoti spēcīgas vētras, praktiski nav krasta līnijas.. kafejnīcas jūras krastā, kļuva tikai sliktāk ((((tagad mēs domājam, ir tā ir taisnība un vai ir vērts iet.....paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
vai vajag siltas drēbes?ejam atvaļinājumā no 1. līdz 14.septembrim.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl