Jautājumi par KubaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kuba
Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
viesnīcas nosaukums un ceļojumu kompānija
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lūdzu iesakiet kā ģērbties šajā gadalaikā?Kādi tur laikapstākļi?Ko ņemt līdzi?Vai ņemt saules aizsargkrēmu/sauļošanās līdzekli?Ko tur var nopirkt mājās?Būšu pateicīga par visiem padomiem un detalizētu apraksts. par padomu. Paldies visiem :)
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
Izvēle starp šīm valstīm, brīvdienas septembrī, otrajā pusē ... Dažās vietnēs viņi raksta par lietus sezonu ...
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Labdien! Mums drīz būs kāzas, un pēc tām es gribēju doties medusmēneša ceļojumā (simboliska ceremonija). Budžets ir ļoti saspringts, bet gribējās, lai ir skaisti, patīkami un ar labām atmiņām uz mūžu.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
pastāstiet man, lūdzu, kādu viesnīcu varat ieteikt Vorodero labu četrinieku, tīru, ar karstu ūdeni un labu animāciju un diskotēku, jauniešu atpūtai e-pasts Tomchik79@mail.ru
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Novembrī plānoju lidot uz Kubu. Lūdzu, iesakiet labu viesnīcu (cenas / kvalitātes attiecība), ēdiens ir vēlams HB, pludmale noteikti ir smilšaina. Vai šajā laikā ir kādi triki ar laikapstākļiem. Vai Kubā ir laba masāža? Vai ir daudz krievvalodīgo tūristu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Dalieties savos iespaidos
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Braukt ar mežoni vai rezervēt viesnīcu, izmantojot internetu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ko ņemt līdzi uz prezentācijām????? Kāds ir labākais mobilais savienojums un vai tāds vispār ir???? Ko apmeklēt no ekskursijām......
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Dodamies atpūsties Kubā, bet joprojām nevaram izlemt par viesnīcu.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
mums ir svarīgi zināt, kur atrodas viesnīca, cik tālu no tās var nokļūt pilsētā
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
lūdzu palīdziet man izvēlēties 4 * viesnīcu, lai tā būtu tuvu pilsētai, kur ir galvenā satiksme
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
viesnīca 4 * vēlams līdz 110 000 rubļu; būt tuvu pilsētai vērsta uz jaunatni
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Man vajadzīga palīdzība ceļojuma izvēlē un padoms. Esam 2, gribam uz Kubu. summa, par kuru mēs rēķinām 70/80 tūkstošus rubļu. vispār mēs gribētu nospēlēt simboliskas kāzas. cik tas maksās? datumi: no 2011. gada 24. augusta līdz 03. septembrim
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kas saskārās, mēs vēlamies oficiāli apprecēties Kubā, neviens jums nepateiks, kā to izdarīt pareizi? Mēs vēlamies izmantot TezTour pakalpojumus, viņiem tagad ir tādas tēmas Kubā un Dominikānas Republikā. Vispār lūdzu komentējiet, kurš un ko jūs domājat?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Sakiet, lūdzu, ko vislabāk ņemt līdzi uz Kubu kā suvenīrus un dāvanas no Krievijas? Viņi saka, ka ziepes, zobu pastas utt. Tiešām?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Puiši lasīja, ka spriegums ir 110, vai jāņem pārveidotājs? telefoni, fotoaparāti būs uzlādēti? Un vai tu kaut ko paņēmi no odiem? Ato aģentūrā parakstīja kaut ko par malāriju, teica, lai ņem pshikalki, vai tur vispār ir odi?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
viesnīcas istabu stāvoklis
Vai tur internets strādā???? Vai ir droši iekļūt pilsētā? Ko skatīties?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Aprīlī braucam atpūsties uz Kubu, pasakiet labu viesnīcu atpūtai ar 5 gadīgu bērnu. Viņi gribēja doties uz Melia Americas, bet viņi saka, ka viņi nedrīkst tur doties ar bērniem.
Tūrisma aģentūra nesaņēma saprātīgu informāciju. Vai varat pastāstīt vēl kaut ko par Kubu? Es tur eju pirmo reizi. Pēkšņi kādas nianses būtu jāņem vērā.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es sapņoju apmeklēt Kubu
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Ko jūs ieteiktu: Sandals Royal Hicacos, Melia Las Americas, Paradisus Princesa del Mar, Iberostar Varadero?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
1. Kāds ir klimats aprīlī-maijā, 2. vienas dienas izmaksas viesnīcā? 3. Kādas ir ekskursijas bērniem?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es došos atpūsties Kubā, kas pateiks, kā tur ir.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
olga_n_fisun, laipni lūdzam! Esmu pateicīgs, ka atbildējāt man par tūri uz Varadero. Ideāla cena. Pastāstiet, lūdzu, kur un kā atrast līdzīgu tūri internetā vai kur un kādas biļetes meklēt? Gribētos līdzīgu cenu. Pateicos jau iepriekš. Natālija.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Es gribētu izvēlēties budžeta viesnīcu 3 * -4 *, bet pienācīgu. Cena=kvalitāte. Kas bija, iesakiet! Rezervācija būs februāra vidū, izbraukšana februāra sākumā. Pateicos jau iepriekš.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl