Jautājumi par MeksikaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Meksika
Ko labāk iet brokastīs, pusdienās, vakariņās? Mēs tikai dodamies kombinētajā tūrē un nēsājam kleitu un bikšu koferus pa visu Meksiku - mēs nevēlamies! Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man pēc iespējas ātrāk jāsazinās ar šo viesnīcu, izmantojot internetu. Jums jānosūta ziņa šīs viesnīcas menedžerim. Lūdzu, palīdziet man atrast viņa e-pasta adresi.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Palīdziet man izvēlēties jauniešu viesnīcu, izmetiet viesnīcu nosaukumus, lai jūs varētu staigāt uz naktsklubiem, ar skaistu pludmali un infrastruktūru viesnīcā. Jebkura zvaigzne .. Paldies visiem)))
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Labdien! Es izvēlos starp RIU viesnīcām Meksikā (Riviera Maya), taču nevaru atrast atšķirību starp Hotel Riu Playacar, Hotel Riu Yucatan, Hotel Riu Palace Mexico. Sakiet, lūdzu, kuru izvēlēties, man interesē 1. līnija, super pludmale un jūra bez viļņiem ar labu smilšu ieeju. Lūdzu, atstājiet savu tālruņa numuru, lai es varētu ar jums sazināties vēlāk. Ar cieņu Irina
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Ja izvēlaties no šīm viesnīcām, kura ir labāka, plusi un mīnusi, cenas / kvalitātes attiecība, varbūt kāds ir bijis un var salīdzināt Catalonia Riviera Maya 4 *, Iberostar Paraiso Lindo 5 *, Gran Bahia Principe Coba 5 *
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki, Augustā plānojam apmeklēt Meksiku, Riviera Maya reģionu. Mēs izvēlējāmies Iberostar viesnīcu kompleksu, bet mēs vienkārši nevaram izlemt, kuru viesnīcu izvēlēties Lindo, Maya, Beach vai Del Mar ???)) Pastāstiet man, lūdzu! Varbūt kādam ir precīza informācija par to, kā tie būtiski atšķiras! Atsauksmes šķiet pozitīvas, bet ir atšķirība cenā))
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Esmu dzīvē pieradis dzert daudz kafijas, tāpēc domāju, vai man vajadzētu ņemt termosu?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lasīju par šo viesnīcu, nu, ļoti liela teritorija. Kas atpūtās, pastāstiet, vai ir ēkas, kas atrodas ļoti tālu no pludmales. VAI visi vairāk vai mazāk vienā attālumā. Es joprojām nevaru atrast istabu. Vai ir telpas medusmēnešiem? Vai arī visas istabas ir tik pieklājīgas, nav vērts pārmaksāt par "suite" numuru? Vai tur ir kāda medusmēneša programma? Kas attiecas uz ekskursijām, kur var nopirkt, ja ne no tikšanās tūroperatora. Un vai viesnīcā ir krieviski runājoši gidi, darbinieki.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Gribētos smilšu pludmali un apstādījumus. Uzskatījām par Catalonia Riviera Maya, bet tur ir slikta pludmale, ieeja jūrā ir akmeņaina.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Labu dienu visiem!! Cilvēki, sakiet man: atvaļinājums šogad - divas nedēļas septembra sākumā. Ko jūs ieteiktu: ekskursija plus tad pludmales brīvdienas vai pludmale ar ekskursiju? Lasu par viesnīcām - galva griežas. Es gribētu, lai tas būtu pieklājīgs (bez izrādīšanas, un tas izrādās tik dārgs), nevis dārgs. Saprotu, ka jautājums kādam var likties stulbs, nu piedodiet mua.. Attiecībā uz viesnīcas atrašanās vietu - pilsētā, nevis pilsētā, kurā kūrorta zonā.. samulsu, vārdu sakot! Ir daudz viedokļu, neviens no maniem draugiem nav bijis Meksikā (bija Kubā, Argentīnā, pat Jamaikā) - neviens nevar ieteikt. paldies par atbildēm (iepriekš)
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Vēlams viesnīca ar mini klubu
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Es gribu viesnīcu, kur būs jautri, diskotēku un klubu rajonā
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kas atrodas viesnīcas pludmalē.dvieļi,sauļošanās krēsli?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mēs kopā ar manu dēlu, kuram ir 7 gadi, pulcējāmies uz jauno gadu Meksikā. Vai bērnam ir grūti lidot un klimatizēties? Ja kādam ir bijuši līdzīgi braucieni, lūdzu padalieties. Varbūt dēlu labāk neņemt?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sakiet, lūdzu, kurā līcī vai kādā Riviera Maya viesnīcā ir laba, dziļa jūra (lai varētu pacelties 500m virs vidukļa!), nav aļģu un vispār ir ērti peldēties.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien, lūdzu, sakiet man, Grant Oasis Viva ir balkons
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Visi jautājumi
AAE
vēl