Jautājumi par KipraViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kipra
Labdien!Šajā viesnīcā reģistrēsimies 12.10.18 ar mazu bērnu. Sakiet, lūdzu, vai istabās ir bērnu gultiņa, tējkanna un ledusskapis? Vai arī tas ir papildus. maksa?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kas jums jāņem līdzi un ko jūsu viesnīca nodrošinās bez maksas? -gludeklis -fēns -dvieļi -trauki -gultas veļa vai tas viss ir nodrošināts jūsu viesnīcā vai jāņem līdzi?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Laba diena! Palīdziet vecākiem izvēlēties viesnīcu Kiprā (Larnakā, Protarā) mierīgi, mājīgi, netālu no jūras. Budžets 800 eiro. Var dabūt labus 3*, tie nav izvēlīgi tūristi))
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Puiši, sakiet man, pliz, kurā viesnīcā Kiprā labāk atpūsties ar 1 gadu vecu mazuli? Lai kvalitatīvi daudzveidīgs ēdiens "viss" un tās tīrā skaista pludmale. Un, protams, ne par traku naudu)))
7 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 18 atbildes
Labdien! Sakiet, lūdzu, vai istabās ir fēns? Tas ir pieejams bez maksas vai par papildu samaksu. maksa?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Dodamies uz Kipru Protarasā ar mazu bērnu. Vai jums ir informācija par dzīvokļiem? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Labdien, pastāstiet, kad ir ērtākais laiks doties uz Kipru ar bērnu 1,5 gadu vecumā, lai varam plunčāties ūdenī un paskriet saulītē. Orientieris no maija līdz septembrim.Un no lidostas līdz braukšanai max.1,5h
7 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 9 atbildes
Es dodos atpūsties kopā ar bērnu. Un es gribētu zināt, cik daudz naudas ņemt līdzi? Kādas ekskursijas un vietas var apmeklēt? Pateicos jau iepriekš))
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet man, kā jūs varat paņemt līdzi saliekamo pludmales lietussargu lidmašīnā. Aviokompānijas vietnē kaut kas nav skaidrs, piemēram, ir pamata bagāža, rokas bagāža un lietussargs. Kā tas tiek ņemts vērā, par papildus samaksu?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki visiem, vēlos ar bērnu lidot uz Kipru. Pastāsti man, kad labāk nekarst.
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Багаж весом 30 кг я могу разбить вес на одного человека чемодан+сумка в багажный отсек,не считая ручной клади
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Sveiki! Palīdziet, lūdzu, izvēlieties.Ejam ar bērnu 8 gadi. Budžets līdz 90 tr ar HB pārtiku, animāciju. MARLITA BEACH 4*, POLYCARPIA 4*, JACARANDA 3*. Līdz jūrai ne vairāk kā 400 m, blakus veikali
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Iesaki viesnīcu Kiprā: Ai-Anapa vai Protaras.4*, bet pieklājīga. Gribu braukt maija vidū.
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Pastāsti man, lūdzu, kur Protarasā ir laba smilšu pludmale, bērniem ieeja jūrā. Viesnīcas, lai bērniem nebūtu garlaicīgi; vai ēdiens ir labs?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 27 atbildes
Vēlos ērtu un pieklājīgu viesnīcu netālu no jūras, viss iekļauts, baseins, ielas bārs Vai es varu kaut ko atrast? Vēlamās valstis: Kipra, Ēģipte, Tunisija, bet apsveriet arī citas
9 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 23 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kuru viesnīcu labāk izvēlēties. Ceļojam ar gandrīz 2 gadus vecu bērnu un vecmāmiņu. St George Gardens viesnīcas kostīmi vai St George viesnīcas spa un golfa pludmales kūrorti? Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pirmo reizi lidojam uz Kipru, interesē viesnīcas pilsētās, ne tālāk par 2 līnijām, budžets, bet pieklājīgs variants. Vai tā ir taisnība, ka vakariņās visās Kipras viesnīcās dzērieni, tostarp ūdens, ir apmaksāti?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl