Jautājumi par Čehu RepublikaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
TOP 5 pazinēji Čehu Republika
pēc 30 dienu laikā atbildēto jautājumu skaita
1
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums
2
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums

Vairāk par Čehu Republika
4 nedēļas atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Laba diena, dārgie tūristi! Ļaujiet man pajautāt tiem, kas nesen dzīvoja viesnīcās Pavlovs, Kolonada, Sirius: kādi trūkumi ir solītās ekskursijas uz Prāgu ārstēšanās-izmitināšanas-ēdināšanas-piegādes nosacījumos? Ar cieņu, topošais atpūtnieks.
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man ir alerģija vai nu pret netīrumiem (Karlovy Vary), vai no hidrokartizona ... velns mani vilka, lai svaidītu manu kāju ar šo smēri ... pēc pāris stundām manas kājas sarkanbordo plankums ir 100 reizes sliktāks nekā tas bija
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Laba diena. Pirmo reizi, kad dodos uz Čehiju (ar autobusu), vēlos paņemt līdzi četras zivju bundžas, jautājums ir, vai es varu paņemt šo līdzi vai nē?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Rezervēts caur Booking. Vairāk kā 2 mēneši pirms ceļojuma. Bet saimnieks jau prasa samaksu par uzkopšanu (tā ir norādīta rezervācijā, bet nav iekļauta cenā). Vai ir likumīgi sūtīt uz mežu un maksāt par norēķināšanos / patiesībā? Tas ir vienkārši stulbi, ka šī nauda nekur nepazudīs, jo tā nav maksājama. Un vai vispār ir likumīgi atteikt uzkopšanu viesnīcās?
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Kā es varu nokļūt Ulrikā no Gētes nama viesnīcas? Pa koridoru, kas savieno 2 viesnīcas, vai pa ielu?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es pirmo reizi dodos uz Čehiju .. Es nezinu, kāda veida virsdrēbes ņemt līdzi ceļojumam uz Karla Vary kūrortu, kā arī kādus ziemas vai starpsezonas apavus?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
kas bija Podebradijā un Konstantinovy ​​​​Laznē? Ārstēšanas kvalitāte.Atpūta?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Gribam ar bērniem braukt atvaļinājumā, draugi ieteica, ka vislabāk var pasūtīt transfēru no Prāgas. Mēs jau esam pārskatījuši vairākus uzņēmumus ... mēs tiecamies uz šo 7days-airport-transfer.com vai kāds ir izmantojis pakalpojumu? ko tu domā? Izskatās, ka cenas nekož
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Braucu ārstēties uz viesnīcu Esplanāde, vēlos uzzināt vairāk par to, konkrēti - seifa un tējkannas pieejamību numurā, paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Lidojam 28.februāri - sakiet - vai jāņem papīri no slimnīcas ???Ko labāk apskatīt un kur doties? Ir iespēja patstāvīgi lidot uz Itāliju iepirkties.Kas šobrīd lido uz Karlovi Vari, pievienojieties mums.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
laiks - no 15. novembra līdz 20. februārim 1 pieaugušo viesnīca 4 zvaigznes uz laiku 12-17 dienas
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labvakar! mums ar vīru ir papīra kāzas, un mēs nolēmām uztaisīt sev labu dāvanu jaunajam gadam, doties uz Prāgu - Drēzdeni - Karlovi Vari t.i. Čehijas Republiku Vāciju! Pastāsti man, ko ņemt līdzi ceļā? kā tūristi ir ģērbušies Vecgada vakarā restorānā, varbūt nevajag būt plikiem un it kā vakarkleitiem, varbūt var pirms tam tur visus ieteikt? braucam 2013 28.12.2013 autobusa izbraukšana no Minskas pilsētas piecos no rīta satikties 2014 varbūt kāds arī meklē kompāniju esam no Soļigorskas Baltkrievijas? paldies par atbildēm!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Laba diena! No 11.09.2013 dosimies apmeklēt Prāgu un paliksim tur nedēļu. Kāpēc ņemt skaistu, jaunu kažoku ar trīs ceturtdaļas piedurknēm (ir gaišs) vai rudens jaku?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki! Būsim Prāgā 4 dienas, palīdziet izvēlēties viesnīcu no piedāvātajām: PRAGUE CENTRE 3 *, PRAGUE CENTRE PLAZA 3 *, IBIS PRAHA WANCESLAS SQUARE, CHARLES CENTRAL, RUBICON OLD TOWN , ABE, ABRI, ALTON, BERANEK. PALDIES!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
novembrī braucam uz Čehiju, plānojam apmeklēt nacionālo muzeju, zoodārzu, plus ekskursijas uz Bavāriju (apskatīt pilis), uz Cesky Krumlov, krogiem, protams restorāniem. jautājums ir nākamais. Meitenes, kas tur bija, vai ir kāds apģērba veids ekskursijām uz pilīm? viņi runā ar laikapstākļiem Čehijā novembrī, cik paveicies, ko ņemt līdzi no drēbēm? ko tu paņēmi? Kaut kur lasīju, ka dažos krogos ir ļoti auksti. Vai man vajadzētu paņemt vieglu vakarkleitu? (piemēram, uz restorānu, ja tur ir silts) Esmu apjukusi ... Es nevēlos vilkt līdzi visu garderobi ... ps Apģērbu pirkšana Čehijā nav iespējama.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 20 atbildes
Sveiki!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Kā ģērbties, ko ņemt līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl