Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par JordānijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Jordānija
Viesnīcas tīmekļa vietnē ir teikts, ka Family Superior numurs ir 1 king izmēra un 2 bērnu gultiņas. Vai tie ir papildus?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es gribu dziedināt savu māti. Viņai ir 76 gadi. Kā es varu viņai pasūtīt ratiņkrēslu lidostā?
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 16 atbildes
cilvēki, lūdzu, pastāstiet man, kā nokļūt Jordānijā. Fakts ir tāds, ka esmu no Uzbekistānas, un mums ir problēmas iegūt vīzu uz Izraēlu. un ārstēšana Izraēlā nav lēta. Un kaimiņos Jordānijā tas ir daudz lētāk (atkal pēc baumām). Man tiešām ir jānokļūst Nāves jūrā. jo tur ir visaugstākā procentuālā daļa ādas slimību (psoriāzes) ārstēšanas. vai ir iespējams ceļot patstāvīgi, t.i., izvairīties no visiem tūrisma un citiem operatoriem. ej pats, īrē hosteli un lēnām. iesaistīties pašapstrādē. Ceru uz jūsu padomu - paldies! mans e-pasts: scorpramX@mail.ru
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Vai viesnīca un mēbeles ir jaunas, vai varbūt izremontētas? Vai viņš nav noplucis? omulīgi? Kā ir ar baseiniem? Jūsu viedoklis par viesnīcu interesē ikvienu. Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, kurš atpūtās Jordānijā, Akabā, kuru viesnīcu izvēlēties, lai tā nebūtu ļoti dārga un tajā pašā laikā cienīga? Pretenciozi 5* pazūd, "treshki" pārāk vienkārši, nezinu ko izvēlēties... Un tomēr, kur kāds ēda pilsētā, kur garšīgi, kādas cenas? Vai ekskursijās aprīlī-maijā nav karsti, kuras ir vērts apmeklēt un kādas ir cenas? Kur jūs iegādājāties suvenīrus?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Divām enerģiskām jaunām meitenēm
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sveiki, labrīt visiem :) Lūdzu pasaki man\. laba viesnīca - 4 *. Varbūt jūs varat atpūsties 3 * (pēkšņi ir tādas iespējas?), Vēl pāris jautājumi: kādu atvaļinājuma veidu Jordānijā labāk izvēlēties - ekskursiju, pēc tam pludmali vai pludmali ar periodisku izbraukumu ekskursijā? Man šogad atvaļinājums - 2 nedēļas septembra sākumā. Trase. J: Patiesībā es gribēju doties uz Izraēlu. bet draugs, kas tur dzīvo, neiesaka (sakarā ar pašreizējo situāciju uz robežas ar Sinaja). Lasīju atsauksmes par gadu un 2 gadiem, nekas tāds nebija, daudzi man ieteica tur doties, bet tad - tas nav tagad .. Un vispār vispārīgi iespaidi par Jordāniju un viesnīcām (uzgāju vienu atsauksmi par kādu kundzi, kura
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 30 atbildes
Man ir daļlaika tiesības jaunā viesnīcā pie Nāves jūras Jordānijā Al-Buhaira bez maiņas marta beigas.Brauciens katru gadu,biedru maksa,nedēļas pārcelšana uz citu laiku 50eiro.Pārdodu lētāk nekā īpašnieki.9500 dolāri .
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Nāves jūrā Jordānijā ir jauna Lagoon viesnīca un kūrorts, kas darbojas, izmantojot daļlaika lietojuma tiesību sistēmu. Kā es varu tai atrast pircējus?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kādi laikapstākļi ir šajā Jordānijas daļā Vecgada vakarā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Cik maksā procedūras (masāža, ķermeņa ietīšana utt.)
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Šī ir mana pirmā reize Akabā. Lūdzu, konsultējieties: kādi ir laika apstākļi februārī? Vai man ir nepieciešami īpaši apavi peldēšanai? Kas ir labāk: pasūtīt pusdienas un vakariņas viesnīcā vai pilsētas restorānos? Daudz jautājumu ... Priecāšos par jūsu atbildēm vai saitēm ....
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kā ir ar infrastruktūru, izklaide teritorijā, ēdināšana (ejam uz bart HB), kādi laikapstākļi sākumā. decembris? Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai divām sievietēm ar mazu bērnu jābrauc uz Jordāniju? Vai var rasties grūtības?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai jaunā viesnīcas ēka ir nodota ekspluatācijā, vai pludmale ir tīra, vai ārstēšana ir laba.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Skatījos ekskursijas uz Nāves jūru. Un šeit ir cenu atšķirība starp augustu un oktobri 200-400 dolāru apmērā atkarībā no viesnīcas. Kāpēc ir tā, ka? Kā šeit svārstās cenas un kāpēc? Kad ir visdārgākais periods un kad lētākais? Un tomēr, vai Nāves jūrā ir viesnīcas no Izraēlas? Es tikai vēlos apmeklēt MM un apmeklēt svētās vietas. Kur ir labāk?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Man ir slimība - reimatoīdais artrīts, un es vēlos iziet ārstēšanas kursu Nāves jūrā, un visās vietnēs ir viesnīcas Jordānijā 4 * un 5 *. Vai tiešām nav lētu viesnīcu bez zvaniņiem un svilpieniem, bet glīti.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl